Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A karma törvénye: mindenki visszakapja egyszer, amit mások ellen tesz

Dátum: 20.10.2016

Az összes elkövetett cselekedet és megtörtént esemény ok-okozati összefüggésben áll. Gondolkodtál már azon, hogy az életed történései, legyen az jó vagy rossz, miért pont veled történik meg? Vagy, amikor valakivel valami rossz történik, akkor úgy gondoltad, hogy ezt megérdemelte? Nem is tudatosult benned, de a karma törvényéről gondolkodtál.

 

Tudod, mi a karmikus feladatod a 2019-es évre? ITT megtudhatod!

 

 

A karma szó jelentése a cselekedet, tett. Lényegi jelentése az, hogy bármi, amit az életben elkövetünk, annak következménye lesz. Ha jót cselekszünk, akkor jót várhatunk, ha rosszat, akkor bizony rosszat kapunk vissza. Ez a karma törvénye elsősorban.

A törvény értelmében minden tett következményekkel jár, és minden megtörtént eseménynek van egy oka, amire visszavezethető. Kijelenthetjük, hogy minden elkövetett cselekedet megváltoztatja a jövőnket, jó vagy rossz irányban. Ha például pénzügyi nehézségek lépnek fel nálad, elromlik a párkapcsolatod, vagy egészségügyi gondjaid lesznek, akkor biztos lehetsz benne, hogy elkövettél a jelenlegi, vagy az előző életedben olyan negatív cselekedeteket, amelyek ezt előidézték. Ha kíváncsi vagy a miértekre, akkor kérhetsz kollégáinktól karmaszámítást is, vagy elkészíthetik neked a karma horoszkópodat.

Természetesen a jó dolgok sem véletlenül történnek az életünkben. Minden bizonnyal rengeteg pozitív tett és cselekedet előzte meg a jó beérkezését.

karma törvénye

Tudod, hányszor éltél már? ITT megtudhatod!

 

 

Hindu és buddhista tanítás

A karma fogalma mindkét világnézetben megtalálható, de nem teljesen ugyanaz a megközelítése. A hindu vallásban minden tett számít, nem csak a szándékosan elkövetettek, míg a buddhizmusban fontos, hogy egy cselekedet szándékosan esik-e meg, vagy sem.

A buddhizmus nem a sors kiszámíthatatlanságát elemzi, hanem etikailag vizsgálja a tetteket, tehát, hogy jó vagy rossz szándékkal történt-e meg a cselekedet. Továbbá a tan szerint a karma hatással van arra is, hogy egy ember milyen minőségben születik le újra, mégpedig az eddigi cselekedeteinek függvényében.

 

A karma törvényei megváltoztatják az életedet! ITT elolvashatod, mi vár rád!

karma törvénye

 

Fontosak a tettek, ügyelj a cselekedeteidre!

A karma törvénye arra int, cselekedj mindig megfontoltan, és tedd ezt jó szándékkal, hogy a jövőben pozitív események sora következzen be az életedben és boldog és kiegyensúlyozott legyél.

Amennyiben ezt megfogadod, a jövőd jó irányba fog alakulni. Ha cselekedeteid rosszak és szándékosan rosszak lesznek, akkor te sem számíthatsz rózsás jövőre.

Abban is biztos lehetsz, ha irányodban valaki rosszindulatúan cselekszik, meg fogja tapasztalni ennek negatív következményeit, a karma törvénye értelmében. A lényeg, hogy Te ne légy kárörvendő és rosszindulatú, próbálj meg mindig pozitívan cselekedni, hogy rengeteg jót vonzz be a jövődbe.
Tudd meg, hogy milyen karmikus terheket cipelsz, miért olyan nehéz az életed, és hogyan szabadulhatsz meg a karmikus terheidtől! Eliza vagy Violetta jósnők ebben segítségedre lehetnek a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*