Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A karmikus kapcsolat felismerése

A karmikus kapcsolat felismerése

Dátum: 03.07.2013

A karmikus kapcsolattal nem csak szerelmi viszonyban találkozhatunk. Ráadásul sokan keverik össze a karmikus kapcsolatokat a lelki társsal – ami szintén nem csupán párkapcsolatra jellemző – történő találkozással is, mely szintén egyfajta karmikus kapcsolat.

De nézzük is meg, hogy mit is jelent és honnan vehetjük észre, hogy valakivel karmikus kapcsolatba kerültünk?

Maga a kifejezés arra utal, hogy nem csupán egy egyszerű sorsszerű találkozásról van szó, hanem egy előző életbeli közeli ismerősünkkel létesítünk ismét kapcsolatot. Ez lehet ebben az életben azonos nemű (akár barát, barátnő), vagy más korosztályból származó (gyermek, szülő, munkatárs, após, anyós, stb.) éppúgy, mint a sokak számára áhított partner. Sőt egyszerre több karmikus kapcsolatunk is lehet ebben az életben egyszerre, aminek a lényege mindig a tanulás.

 

Cikkünkből megtudhatod IDE kattintva, hogy mi a karmikus feladatod csillagjegyed szerint!

De honnan ismerhetjük fel, melyik egy kapcsolatunk karmikus? Bár sokak szerint mindegyik az, mégis vannak bizonyos jelek, amelyek erősebb kapcsolódásra utalnak.

1. Ilyen az az érzés is, amikor röviddel az első találkozásunk után már úgy érezzük, mintha a nem rég megismert személy mindig is részese lett volna az életünknek, mintha nem is lett volna olyan időszak, amikor még nem ismertük. Ez elsőre furcsának hathat azok számára, akik még nem találkoztak ezzel az érzéssel. Nekik valószínűleg csupán családtagjaikkal van karmikus kapcsolatuk.

2. Amikor egy bizonyos személlyel kapcsolatban fog el minket az az érzés – akár többször is -, hogy „ez már mintha megtörtént volna”. Ez az úgynevezett „deja vu”. Mintha már vagy megtörtént volna, vagy megálmodtuk volna mind azt, ami történik.

Nem tudtál még harmonikus kapcsolatot kialakítani senkivel sem? Lehet, hogy szerelmi kötés áldozata vagy. Derítsd ki ITT!

 

3. Erőteljes hatást gyakorolunk egymás személyiségére, vagyis sokat változunk, amit mi magunk meg sem érzünk, észre sem veszünk, csak a környezetünkből értesülünk erről.

4. Nehezen tudunk elszakadni egymástól – itt nem a párkapcsolati nehézségekről van szó elsődlegesen -, pedig sok fizikai és érzelmi nehézséggel kell szembenézni a kapcsolatban.

5. A másik személy jelenlétekor – ez főként a karmikus kapcsolat elejére jellemző – testi tüneteket produkál a szervezetünk. Akár szédülés, nyomás a gyomor tájékán, teljes testre kiterjedő zsibbadás a másik hangjára stb.

Sokan azt is vallják, hogy karmikus kapcsolatok csak vétkekből születhetnek. Nem valószínű, hogy ez igaz, hisz mindig minimum két ember szükséges egy kapcsolathoz. Viszont vigyázni jó néhány dologra, ami a karmánkat a következő életünkben megkönnyítheti, mint a sorsunkba vetett bizalom, az erkölcsösség másokkal szemben, és talán ami a legfontosabb: ítélkezéstől mentes életfelfogás!

A karmikus szerelem az, amikor a felek  lélektársak. Az ilyen karmikus szerelmi kapcsolatok akár több inkarnációra is visszanyúlnak, egy személynek több lelkitársa is lehet.

 

 

Kíváncsi vagy arra, hogy Neked ki a karmikus társad? Hogyan találhatod Őt meg? Akkor kérd az ország legjobb szakembereinek segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ágnes vagy Tündér Lili lehet segítségedre, számos sikertörténettel rendelkeznek a kapcsolatok terén! Keresd őket bizalommal külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*