Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A kártyajóslás misztikuma

A kártyajóslás misztikuma

Dátum: 14.08.2013

A jóslás egyenlő az emberiséggel. Mindig is kíváncsiak voltak az emberek, arra, hogy mit hoz a holnap, milyen jövőt tartogat a sors a számukra, mikor lesz esküvő,milyen események várhatóak a családban.

Pontosan nem lehet tudni mikor és hogy került a kártya Európába. Először, mint játékkártyát használták, fokozatosan alakult át jóseszközzé. Az ismeretlen eredet ellenére Egyiptomból származtatják a Tarot. Különféle titkos és  ismeretlen ábrákat, hieroglifákat rajzoltak kő vagy fatáblára. Ezek kerültek olyan személyek kezébe, akik féltőn őrizték. Tudásukat csak az általuk kiválasztott tanítványoknak adták át. Külsőségben is megmutatkozott a misztikus megjelenés: az öltözék, a környezet díszítése, mind azt a célt szolgálta, hogy minél titokzatosabb és misztikusabb légkör vegye körül. Hozzá járult a misztikumhoz, hogy sokszor sejtelmes, nehezen értelmezhető válaszokat, ködös megfogalmazásokat mondtak, amit sok féleképpen lehetett értelmezni.

A cigánykártyából való jövendőmondás az egyik legismertebb módszer. Szorosan összekapcsolódott a cigányság történetével. Köztudott, hogy a romáknál a jövendőmondás örökletes tudomány, írott hagyománya nincs, anyáról – leányra száll át a tudás, ötvözve a mély intuícióval. Ritkán, de a fiúknak is átadják a tudásukat az elődök.

Mindig misztikusság övezte a jósokat és magát a jóslást. Az emberek természetfeletti tudást és erőt tulajdonítottak a kártyát használó személynek. Tény, hogy aki jövendőt mond az relaxál, meditál, ráhangolódik saját módszerével az Univerzumra. Igyekszik nyugodt lelkiállapotot létrehozni, hogy a lehető legpontosabban értelmezze a kihúzott lapokat. A jövő képlékeny  és állandóan változik. A jóslás, sorselemzés során az akkor legvalószínűbb jövőt mutatja a kártyajóslás. Nem célszerű azért mindennap, vagy hetente ugyanazt megkérdezni, hagyni kell magunknak időt és megtalálni a megoldást. A kártyajóslás nem mondja meg mit tegyünk, de rá tud vezetni a változásra, a bennünk lévő sérült rész megismerésére és annak megváltoztatására.

 

A felhasználók hozzászólásai (4)

Anita a 12.04.2014

Szellemet láttok egész este,nem tudok aludni.

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Anita!
  Tündér Lili jósnőt ajánljuk segítségül Önnek, melléke: 954. Médium és spiritiszta.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Katalin a 03.04.2014

Nekem elég nehéz erről beszélnem, hisz kételkedem ebben a dolgokban, de már elég idegesítő ami az elmúlt években történt! Soha semmi nem sikerül, a páromnak a munka, elég sok munkát mondtak vissza! ami nekünk rengetek pénz kiesést jelentett! akkor régebben kétszer vagy háromszor fordult elő velem h éreztem h valaki megérintett! sokszor tűntek el dolgok, ami hirtelen megkerült ráadásul olyan helyen tűnt elő ahol többször is megnéztük ez egy kicsit furcsa volt! azokban az években elég rossz volt a párommal a kapcsolatom. nem tudom lehet e ennek a jelenségnek tulajdonítani, akkor volt olyan is hogy hallottam hogy a másik szobában mint ha valaki le ült volna a székbe, tudni kell hogy az a szék nyikorgó hangot ad ha valaki rá ül, legutóbbi az volt h épp aludtam mikor az éjszaka közepén arra ébredek hogy olyasmit érzek a mellkasomon mint ha ráültek volna bár merre fordultam éreztem, és a lábamnál is, fojtogató érzés volt. reggel arra keltem fel hogy a bal lábamnál belül kb. 10-centis folt van ami kék és lila színű volt és másnap ugyan azon combon kivül is volt kb. 10-centis folt és persze fájt is, néztem a mellkasomnál is de ott nem volt folt. a párom azt mondja h biztosan be üthettem valahová, de azt biztosan tudnám, ez túl nagy ütés nyom volt ahhoz h ne tudjam h én azt beütöttem. ez a valamelyik éjszaka volt nem rég, azóta nem érzem jól magam, túl ingerlékeny vagyok és már a családom is észre vette! nem akarom h a szellem vegye át az irányítást! kérem ha lehet válaszoljon, nagyon fontos lenne!!!!

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Katalin!
  Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Szellemvizsgálattal is foglalkozik. A legjobb szakember erre a területre. Kérje a tanácsát és hívja fel most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*