Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A kínai horoszkóp jegyek és a pénz

A kínai horoszkóp jegyek és a pénz

Dátum: 04.02.2013

Az ősi kínai horoszkóp, a legrégibb horoszkópok közé sorolható. A Nyugati asztrológia is sokat átvett ebből a asztrológiai számításból. A legfontosabb különbség mindenképpen az, hogy a kínai horoszkóp jegyek, éves ciklusokban változnak. Szintén fontos tudni, hogy a kínai év, nem január elsején kezdődik, mint nyugati időszámításunk. A kínai újév minden évben más dátumra esik, általában február elejére.  A születés idején uralkodó csillagjegy határozza meg a kínai horoszkóp jegyünket, valamint a jellemünket is.

 

A sikeres embereknek a következő tárgyak találhatók meg a lakásában! Kattintsd IDE, és szerezz be Te is ezekből, amennyit csak tudsz!

 

A kínai horoszkóp is részletes leírást ad a csillagjegyünktől függően, az életünk minden terére, így az anyagi lehetőségeinkre is rámutat. A kínaiak szerint, mindegyik csillagjegynek megvan a lehetősége arra, hogy az élete folyamán meggazdagodjon, viszont változatos sikerrel kezelik a pénzt.

párkapcsolat

Íme a csillagjegyek leírása:

 

KÍGYÓ:

kigyo

A kígyó kezeli a legbölcsebben a pénzét az összes csillagjegy közül. Mindig számon tartja a bevételét és a kiadásait. Azonban ez csak az anyagi biztonságra vonatkozik, ha nagyobb összeget szeretne keresni, kockáztatnia is kell.

LÓ:

lo

A ló csillagjegyre nem jellemző a takarékosság vagy a pénzügyei megtervezése. Akkor is élvezi a bőséget, ha nem is tudja miből fog megélni két nap múlva. Fogadja meg az ismerősei tanácsait és kezdjen el spórolni.

 

3 egyszerű lépés a gazdagsághoz. Alkalmazd Te is, IDE kattintva megtudod, hogyan!

 

KECSKE:

kecske

Az a kreatív jegy a pénzügyeivel nem igazán bánik  kreatívan.  Leggyakrabban oda sem figyel az anyagiakra, mindaddig, amíg késő nem lesz. Ekkor viszont elönti őt a pánik és az aggodalom. Próbálja meg tudatosabban kezelni az anyagi ügyeit és félretenni egy kisebb összeget.

MAJOM:

majom

A majom csillagjegy nagyon talpraesett, ha pénzről van szó. Örök optimista és rendkívül könnyedén jut pénzhez, ha szüksége van rá. Az ismerősei mindig tőle kérnek tanácsot, ha anyagi problémájuk van. Akár a hivatása is lehetne a pénzügyi tanácsadás.

KAKAS:

kakas

Ez a csillagjegy egyszerűen nem szeret a pénzről beszélni. Ha ez mégis elkerülhetetlen, mindig nagyon energikusan teszi. A kakas állandóan azt hiszi, hogy valaki anyagilag meg akarja károsítani. Kezelje nyugalmasabban a pénzügyeit és ossza meg az ismerőseivel, ha problémája van. Kitűnő tanácsokat is kaphat tőlük.

KUTYA:

kutya

A kutya jegyében született személy, mindig nagyvonalú ha pénzről van szó. Néha túlságosan is. Mivel a kutya legfontosabb tulajdonsága a hűség, munkahelyet, de a bankját  is ritkán váltogatja. Néha viszont egy kis bátorsággal, jobb anyagi körülményeket teremthet magának.

DISZNÓ:

diszno

A disznó kifejezetten jól bánik a pénzzel. Mindig tudja, hogy mikor, mennyit és mire költhet, ugyanakkor mindig többre törekszik. Spórolni is tud, de néha ebben is túlzásokba esik. Előre döntse el, hogy havonta mennyi pénzt akar félretenni, így könnyebben követheti a pénzügyeit.

PATKÁNY

patkany

A patkányok sajnos gyakran a rossz döntéseikről híresek, ha az anyagiakról van szó. Azonban még ilyenkor sem keserednek el, mindig megtalálják az életben a szépet. Amikor pedig jól megy a dolguk, mindig segítenek másokon. Nagy akaraterővel rendelkeznek, csak egy kis szervezés hiányzik a pénzügyeik helyrerázásához.

BIVALY:

bivaly

A bivaly csak pénzügyi biztonságban érzi jól magát. Sokszor otthonában tartogatja a megspórolt pénzét, pedig jobb lenne ezt, a nem kis összeget, biztonságosabb helyre tenné, főleg mert a bivaly esetében általában nehezen megkeresett pénzről van szó.

TIGRIS:

tigris

A tigris önálló személyiség és mindenek előtt törekvő személy. Mindig új ötletei vannak, hogy hogyan keressen vagy spóroljon többet. Azonban általában, ezek csak ötletek maradnak, mert mire véghezvinné őket, már régen új ötletei támadtak. Legyen határozottabb a tervei megvalósításában.

NYÚL:

nyul

A nyúl szereti az anyagi biztonságot, így mindig rendelkezik egy kis spórolt pénzzel. Azonban ki nem állhatja a zsugoriságot, csak úgy mint a felesleges  pénzszórást. Szereti odafigyelően megtervezni a pénzügyeit, úgy hogy ha váratlan kiadás lépne fel, mindig legyen kéznél egy kis pénz. Ha mindezt nem teheti meg élete során igen boldogtalannak érzi majd magát.

SÁRKÁNY:

sarkany

A sárkányt óriási szerencse kíséri a pénzügyeiben. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy mindig sok lesz belőle, hanem hogy anyagi problémáira könnyedén talál majd megoldást és minden pénzügyi krízisből sikerül majd felállnia. A sárkány nem szokott spórolni, viszont jobb lenne minél előbb elkezdenie.

 

Személyre szabottan szeretnéd tudni, hogy mikor és hogyan lehet sok pénzed? Akkor nincs más dolgod, mint felkeresni Ágnest vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), kérni egy pénzügyi jóslást, vagy pedig a legerősebb pénzvonzó rituálét!

Szakembereinket eléred külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*