Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A kristálygömb jóslás

A kristálygömb jóslás

Dátum: 16.08.2012

A kristálygömb jóslás, a jóslás ősi művészete, ahol a jövendölés egy fényes tárgyra történő koncentrálással  történik. A kristálygömbből jóslás és jövendölés művészete a római időktől van jelen, amikor egy ismeretlen  jós, már e jós eszköz segítségével, figyelmeztette Cézárt a császárság bukására. A kristálygömb használata a egyik legismertebb és elterjedtebb jóslási forma – a jós koncentrál a kristálygömbre amíg meg nem jelenik a látomás. Ez alatt rendkívüli mennyiségű energia gyűlik össze a helységben, ennek a segítségével jelentkeznek a képek.

A kristálygömb jóslás nem feltétlenül kristálygömbbel történik, a jós eszköz lehet már fényes felületű tárgy is.

Az ókori egyiptomiakról azt tartják, hogy tartóedényekben lévő  tintát, vért és egyéb sötét színű folyadékot használtak a jósláshoz.  Majd az üstöt vagy vízzel töltött sötét edényt kezdtek használni a középkori boszorkányok vagy a tükörbe néztek, a jóslás és a spirituális kommunikáció eléréséhez.

Beteljesült jóslatok

A történelem során számos  kristálygömbolvasó jövendölése bizonyult valósnak. Ennek bebizonyítására elég Nostradamust említeni a francia orvost  és prófétát, aki megjósolta a francia forradalmat,  Napóleon bukását, Hitler hatalomra jutását, mindezt jóval a történések előtt. Ő is használt úgynevezett vízgömböt a látomásaihoz. E mellett minden kultúrának és nemzetnek megvoltak a maga jósai, akiknek a jóslatai beteljesültek majd emiatt hiressé és megbecsülté váltak az emberek között.

 

A kristálygömb jóslás és a látás

A kristálygömbből történő jóslásnál a látók az elméjük erejét használják fel, rezgéseket kapnak, a hozzájuk tanácsért forduló személyektől. Képesek arra, hogy tudatalattijuk segítségével magas szintű spirituális közvetítőjüktől kapnak üzeneteket a tárgyakról, eseményekről, helyekről és emberekről látomásokat fogadjanak be. Koncentrációs, vizualizációs gyakorlatokkal fejleszthetjük képességeinket, de ne felejtsük el itt is fontos a rendszeres gyakorlás.

Bár a jóslás kristálygömbből egyszerű meghatározása: egy tükröző felszínbe révedés, ez csak a folyamat kezdete. Egy idő után a tudatalatti a fogadócsatorna egy olyan állapotba kerül, melyben a hiedelem szerint a hold befolyása alá kerül a jós.  Ezt néha második látásnak, tisztánlátásnak nevezzük, az asztrológia és a tenyérjóslás pedig inkább tudományos jóslásnak számítanak.

A felhasználók hozzászólásai (6)

Éva a 15.03.2013

Javul-e az anyagi helyzetem mostanában.

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Éva! Zayra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 557. Pénzbevonzó rituálékkal is foglalkozik. Kérjen tőle ráerősítést. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

Rozália a 14.01.2013

Szeretem, a müsorukat, mert sokat lehet tanulni.

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Rozália! Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Happy jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 354. Hívja most! 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) .

bea a 05.10.2012

szeret a párom és ki ál meletem

  Asztro Show a 17.09.2014

  Kedves Andrea Bea! Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve! Hívja most!

Hagyj hozzászólást

*