Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A kristálygömb jóslás

A kristálygömb üzenetei

Dátum: 19.08.2013

A kristálygömb használatát már 4 ezer éve gyakorolják a jósok, így joggal mondható a legősibb jóslási formának. Maga a kristálygömb – 10 centi átmérőtől egészen 40-ig léteznek – lehetőleg minél átlátszóbb kristályból készülnek. A jósok egy beril nevű ásványt részesítenek előnyben – de a kvarckristály is elterjedt mára -, melyet óvnak a napfénytől és az avatatlan kezektől egyaránt.

Általában félhomályban használják, és különféle jelek értelmezésével tudnak válaszokat adni vele a múlttal, jelennel és jövővel kapcsolatos dolgokra egyaránt.

Általában kerek asztalon használják, és érintése során elfeketedik, majd ez után jelennek meg az általa közölt képek.
A kevésbé gyakorlott jósok is könnyen értelmezhetik egyes képek jelentéseit, mint például a felhőkét. A leszálló felhő negatív előjelet mutat egy kérdéssel kapcsolatban, míg a felszálló pozitív értelmezéssel bír. De a színük sem mindegy, mert a fehér felhő jó, a fekete mindig rosszra utal, akárcsak a vörös – szerencsétlenség -, sárga – nehézség -, míg a kék és a zöld megint csak pozitív jelentésűek, közelgő örömre utalnak.

Gyakorlottabb jósoknak különféle figurák is megjelennek már, mint a kard, tőr, gyümölcs, bogár, madár vagy golyó.

Ezek jelentése:

Bogár – hosszú élet (idő)

Madár – közelgő hírek

Gyümölcs – gyerekáldás

Torony – veszély

Horgony – remény (megállapodás)

Golyó – utazás

Kard – vita, veszekedés

Tőr – szenvedés

A felhasználók hozzászólásai (3)

Margit a 31.10.2014

Szeretném tudni van e rajtam átok.Mikor lesz változás anyagi helyzetemben?Milyen az egészségi állapotom?Valaki nem veszélyezteti az életemet?

Fehér Fény a 02.07.2014

Kedves Katalin!
A jó hír, hogy átok nincs önön, a rossz az, hogy van helyette bőven más. Először is egy rontás, amibe, – szemben az átokkal, – nem halunk bele, “csak” (nagyon erős idézőjelbe a “csak” szót,) az életünket teszi tönkre.
Ezen kívül még olyan negatív energiák IS vannak Önön, ami az egészségét, a lelki békéjét teszik tönkre. Ha rászánja az idejét és felhív a 303-as melléken, szívesen megtisztítom ezektől. Fehér Fény

Katalin a 14.04.2014

Szeretném tudni van -e átok rajtam és ha van kérem vegyék le rólam.1968

Hagyj hozzászólást

*