Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A kristályok energiája

A kristályok energiája

Dátum: 07.12.2011

Kristályok az egészségért

A kristályok és azok energiája, számos magazinban esik szó erről. Sőt minden egyes asztrológiai jegynek is van saját megfeleltetett kristálya. Mindazt, amit a kristályok tudománya magában foglal, nem lehet egyértelműen behatárolni. Nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ez a kristály ezt jelenti, az meg amazt. Ha ezt tennénk, ugyanolyan lenne, mintha minden köhögős betegnek, ugyanazt a gyógyszert adnánk, nem nézve, hogy a beteg fiatal vagy öreg, nagyon köhög, vagy sem.

gyogyulas_rtl_cikkbe

 

Az angyalok segítségét is kérheted a gyógyulásban! ITT megtudod, hogyan!

 

Ha az asztrológia is ilyen módon általánosítana, akkor a spekuláció és az alkudozás szintjére csúszna le, de természetesen ennél sokkal többre rendeltetett…

Egy olyan asztrológus, aki a kristályterápiát is ismeri, az asztrológiai elemzés alapján javasolhat egy adott kristályt, amely szükséges az energiák egyensúlyozásra. Egy olyan kristályt, amely erősíti a már meglévő pozitív energiát, vagy egy olyant, amelyik csökkenti az adott személyre ható negatív energiát, mely a bolygók állásának köszönhető egyébként.

Az elektromágneses hullámokhoz hasonlóan, amelyeket például a telefon közvetít, minden embernek is megvan a maga energiája, amelyet közvetít a többiek felé. Ugyanez mondható el a kristályok és azok energiájának az erejéről, amely képes terjedni például egy helyiségen belül. A kristályok helyes alkalmazással arra is képesek, hogy meg tudnak védeni a körülöttünk lévő negatív energiáktól.

 

Egy szertartás, amit te magad is elvégezhetsz, és mindhárom életterületre pozitív fordulatokat hoz! ITT találod!

 

ezoterikus kalendárium

A kristályok használata

Amennyiben érzelmi vagy fizikai problémákkal szembesültünk, a kristályok felhasználhatóak személyes tárgyként is, magunknál tarthatva, akár mint ékszert, kulcstartót, vagy éppen talizmánt.

Ha helyiség tisztítására szeretnénk alkalmazni, a kristályok lehetnek díszek is. Így két legyet ütünk egy csapásra, megtisztítjuk a helyiséget a negatív energiáktól és egyben szépítjük is.

Minden egyes kristályt, úgymond, be kell „programozni” a személyes használatra, előtte pedig meg kell tisztítani és feltölteni pozitív energiával. Erről részletesebben is olvashat a következő cikkben.

 

Valamilyen betegséggel küzdesz, és számos módszert kipróbáltál már a gyógyulás érdekében, mégis mindig alul maradtál? Válaszd a személyre szabott kristályodat, amely felenergetizálva meghozhatja végre a várva várt gyógyulást! Kérd ebben Xalen vagy Megmondó jósnők segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik már sok ügyfelüket indítottak el az egészség élet útján!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hozzászólások lezárva