Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A legismertebb kristályok

A legismertebb kristályok

Dátum: 24.10.2012

A kristályokat gyógyítás céljából, több ezer éve, már az ősi Indiában is használták. Megfigyelték, hogy nem csak a lelket, hanem az emberi testet is harmonizálja, gyógyítja. A kiválasztott kristály átadja a saját rezgését a testünknek. Azon szervünk, amelynek a saját rezgése legjobban hasonlít a kő rezgéséhez, igazodik a kristályhoz és felveszi annak ritmusát. Sokan csillagjegy szerint választják ki a köveket, de sokkal célravezetőbb a megérzéseinkre hagyatkozni. Választhatunk akár a kő színe alapján is, mert mindig olyan kő kerül a kezünkbe, amire éppen a legnagyobb szükségünk van.

Nézzük meg melyek a legismertebb kristályok, gyógyító kövek:

Citrin: Színe a világossárgától az aranysárga árnyalatokig terjed. Gyomor problémák, energia rendszer blokkok, depresszió gyógyítására alkalmas.

Borostyán: Színe a napsárgától a mézszínig terjedő skálán határolható be. Bőrbetegségek, kelések, sebek gyógyulását segíti.

Ametiszt: Színe a világos lilától a sötét liláig, bármely árnyalatban fellelhető. Ismert az idegrendszerre való jótékony hatása, valamint a koncentrációs zavarok esetén is segít.

Hegyikristály: Színe átlátszó. A leghatékonyabban gyógyító kristály, kiegyensúlyozó hatású.

Holdkő: Színe sárgás-barnás, krémszínű. A női oldal köve, használata a hormonháztartással összefüggő betegségek, csontritkulás, klimaxos zavarok esetén ajánlott. Erre a kőre, a többi kővel ellentétben, vigyázzunk ne érje napfény,  mindig csak a  Hold energiájával töltsük fel.

Jade: Színe zöld, zöldes fehér. Hólyag és veseműködés helyreállításában segít, feszültég és kimerültség esetén is hatásos.

Ne feledjük, hogy a kristályokat a vásárlás után mindig töltsük fel, tisztítsuk meg a rárakódott szennyeződésektől. Helyezzük egy sóval teli tálba legalább 24 órára, utána folyóvízben mossuk le, majd egy napig töltsük a Nap energiájával ( kivétel a Holdkő) és utána tegyük ki a holdfényre egy egész éjszakán át.

A kristályok gyógyító erejét mindig kiegészítő terápiára használjuk, nem helyettesíti az orvosi ellátást.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Erzsébet a 14.09.2013

Szeretnék legalább egy fél órás ingyenes sorselemzést kapni ,úgyanis nagyon sok pénzt telefonáltam már emeltdíjas telefonszámon, és még eddig soha nem részesültem benne.

Remélem Önök is helyben hagyják kívánságomat.

Várom értesitésüket.
Tisztelettel: Erzsike

    Asztro Show a 01.10.2014

    Kedves Erzsébet! Ha felíratkozik az ingyen hírlevélre akkor Ön is részesülhet a különleges ajánlatainkban. Ezen az oldalon tud regisztrálni: http://www.asztro-show.hu/hirlevel

Hagyj hozzászólást

*