Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A legtitkosabb pénzmantra a gazdagságért

Dátum: 10.11.2016

A pénzmantra, és úgy általában a mantra, elég hosszú utat tett meg, amíg eljutott a keleti templomok zárt falai védelméből a nyugati emberek otthonába.

Ma már mindenki hallott a pénzmantrákról, és az is közismert, hogy az ősi pénzmantrák ismételgetése segíthet céljaink elérésben.

A pénzmantra mellé nem árt elvégezned egyiket az 5 legtitkosabb pénzmágiából, amik valóban működnek! Kattints IDE!

pénzmantra

Természetesen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen pénzmantrát ismételgetünk, és hogy kitől hallottuk ezeket.

Régen csak egy hiteles guru által készített mantrát használhattak, ma már a legtöbb ezoterikus szakember tud mantrát készíteni. A személyre szabott mantrák a legjobbak. Ha milliókat szeretnél nyerni, akkor kérj egy ilyen mantrát a kollégáinktól!

Tudd meg, leszel-e valaha milliomos, IDE kattintva!

Mielőtt mantráznál, meditálnod kell, hogy felkészítsd a tested és a lelked a mantrázásra.

IDE kattintva megtalálod az egyik titkos GAZDAGSÁG MEDITÁCIÓT, amit mantrázás előtt elvégezhetsz!

pénzmantra

Íme az egyik legrégibb és legtitkosabb mantra, amelyet, ha minden nap elismételsz napkeltekor és napnyugtakor, a pénz megérkezik hozzád:

Fortuna mihi Deus ad mea

Fortuna praemium pecunia

Ez egy nagyon rövid mantra, de az egyik leghatásosabb. A legjobb, ha megtanulod kívülről, mint egy verset, és napfelkeltekor, illetve napnyugtakor tízszer elmondod.

Ha már mindent kipróbáltál, de nem jött be semmi, akkor erős a gyanú, hogy olyan erős negatív energiák lehetnek a háttérben, amelyek meggátolják, hogy egy jobb anyagi helyzetbe kerülj! Nézesd meg Szandra vagy Ezó jósokkal a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ha van rajtad, akkor le kell vetetni és védelmet is fogsz kapni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*