Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Kincső 381

A lehetetlent nem ismerő Kincső, és sikertörténetei

Dátum: 14.11.2015

A 30 éves tapasztalattal rendelkező Kincső nagymamájától örökölte médiumi és tisztánlátói képességét. Íme kiváló munkásságának néhány sikertörténete, amelyet Ő maga mesél el nekünk!

Az első történet szereplője Erzsike, aki gyermekeinek szeretett volna segíteni, de rossz anyagi körülményei ezt sajnos nem tették lehetővé. Sírva kérte a segítségemet, hogy halála előtt még tudjon segíteni szintén nehéz sorsban lévő gyermekeinek. Én elvégeztem neki egy különleges szertartást, és égi áldással láttam el. Megjósoltam neki továbbá, hogy egy régóta eladni kívánt ingatlant fog értékesíteni.

A házat nagyon rövid idő alatt sikerült eladni, így Erzsike már anyagi segítségben is részesíthette a nélkülöző családtagokat. A hölgy azóta is visszatérő vendégem, mert szerinte csodát tettem és pontosan megjósoltam, hogy egy egyedülálló, fekete hajú férfi fogja megvenni a házát.

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, médium, tisztánlátó, számmisztika, telefonos jóslás, sikersztori

A második történet a 44 éves Catrynről szól, aki párkapcsolati problémákkal és a gyermekáldás lehetetlenségével fordult hozzám. Elmondása szerint a lehetséges összes eljárással próbálkoztak, de nem sikerült teherbe esnie. Én legjobb tudásom szerint, és az angyali segítők közbenjárásával elvégeztem a termékenységi szertartást.

Az értelmiségi munkát végző pár, akik egyébként viharos kapcsolatban élték eddigi életüket, boldogan hívtak fel, és újságolták el az örömhírt, sikerült áldott állapotba kerülnie a nőnek, és már az esküvő időpontját is kitűzték.

 

A harmadik történet nem csak egy emberről szól, hanem azok csoportjáról, akik az én segítségemet kérve jutottak szerencse útján nagyobb nyereményekhez. Minden személy, aki ilyen módon szeretne pénzhez jutni, kap tőlem szerencseszámokat, vagy elmondom nekik, hogy melyik oldalról hányadik szelvényt húzzák. Ezután én elvégzem a bőséget bevonzó szerencse mágiát, ami nem csak az anyagi életük fellendítésében hoz pozitív változást. Nagyobb nyeremények bevonzásánál még varázsigéket is lehet használni, így tényleg tetemes összegekre lehet szert tenni a mágia segítségével!

jós, jóslás, jósnő, ezo, ezotéria, médium, tisztánlátó, számmisztika, telefonos jóslás, sikersztori

Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád, még ebben az évben? Akkor hívd Kincsőt vagy Ágnes jósnőt, akik ezt szakértelmükkel feltárhatják a számodra, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ha a távolabbi jövőre vagy kíváncsi, abban is segítségedre lesznek, nem mellesleg egyedi mágiáik segítségével juttathatnak nagyobb összeghez!

Hívd őket bátran külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*