Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A lelki tanácsadás ereje

A lelki tanácsadás ereje

Dátum: 04.06.2013

Az ember nem csak fizikai test, hanem lélek és szellem is egyben. A harmóniához, az egyensúly megteremtéséhez mindhárom terület egészsége szükséges. Legelsősorban a gondolkodásunk minősége az, amivel mindhárom területet jól tudjuk működtetni. Amikor a lelkünk, szellemünk nincs összhangban, akkor egy idő után a probléma, a fizikai testnél is megjelenik különböző betegségek formájában.

A fizikai kezeléseken kívül a lelkünkkel is kell foglalkozni, ebben segít a lelki tanácsadás. A szakemberek személyes elbeszélgetéssel, tanácsokkal, esetleg egy teljes életmódváltással segítik a hozzájuk fordulókat. Feltétlen bizalom szükséges mindkét fél részéről ilyenkor. A lélek nagyon finom hangszer, azt csak hozzáértő szakember tudja úgy kezelni, hogy a kliens a gyógyulás útjára lépjen.  Sokszor nincs akivel igazán őszintén, kendőzetlenül tudjuk megbeszélni a gondjainkat.  Bármerre indulunk csak falakba ütközünk.  Ilyenkor a teljes letargia, reménytelenség érzése lesz úrrá rajtunk, ami fokozatosan oldódik a kezelések során és újra van miért csinálni a dolgainkat, élni az életünket és a motiváltságot is meg találja a páciens.

A lelki tanácsadás ereje segít:

a változások elindulásában,

a depresszió feloldásában,

meg változnak a tanult hitrendszerek,

a konfliktusok kezelésének a módja is megváltozik

kialakul a pozitív meglátás és gondolkodás

Lelki tanácsadásban dolgoznak papok, pszichológusok, kineziológusok, természetgyógyászok. Igénybe lehet venni dietetikus segítségét, aki a táplálkozásunk megváltoztatásával segíti a gyógyulásunkat, viszont minden tanácsadásnál szükséges a teljes odaadás a kliens részéről is, a változásra való hajlandóság.

 

 

 

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

nágya a 01.11.2013

mijen lesz a szerelememel ezután

    Asztro Show a 01.10.2014

    Kedves Nágya!
    Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Szerelmi jóslással is foglalkozik, párkapcsolat szakértő is.
    Hívja most és minden kérdésére válaszol! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*