Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A mesterszámok ereje – Rád is hatással lesz 11.11?

Dátum: 11.11.2016

A dupla mesterszám napjához értünk ebben az évben is. Sokan már tudják, olvasóink közül, akik figyelik a számmisztika, asztrológia rovatokat, hogy ilyenkor mindig csodák és tragédiák történhetnek.

Igazból a mesterszám napján ez utóbbira semmiképpen nem szabad még gondolni sem, nem hogy írni róla, mert most dől el, ezekben a pillanatokban, hogy neked mit hoz ez a dátum, és amit már most előre tudnod kell, hogy minden rajtad áll vagy bukik!

EZ EGY MÁSIK CIKK REKLÁM FELIRATA, a cikk folytatódik, de ne felejts el visszajönni, TITKOS mágiákról olvashatsz ITT!

mesterszám

De nézzük a születési dátumodat, és a hozzád tartozó legfontosabb iratokat, okmányokat.

Látsz bennük, vagy rajtuk valahol két darab egyes számot? Vagy esetleg, annyira szerencsés lennél, hogy kettőtől több van?

Ha, igen, akkor nagy nap ez a mai, remélem vetted a fáradságot, és megnézted a mesterszámot magadnál, mert TITOKRA derül fény!

Ha nem találtál, akkor a második esélyed a 2-es, minimum dupla 2-esnek kell lennie valahol, mert mint tudjuk, a 22-es is mesterszám, a 11-es mesterszám után a legerősebb.

ITT is van egy reklám, ha szeretnéd megtudni a siker TITKÁT!

Ha nem találtál sem 11-es, sem 22-es mesterszámot, akkor sajnos nagy eséllyel ez a nap számmisztikailag nem túl szerencsés neked, és ha eddig semmi sem sikerült, de szeretnéd, hogy ez megváltozzon, és rád találjon a csoda, akkor kérj Kamilla vagy Eliza jósnőktől védelmi mágiát a mesterszám erejével, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

mesterszám

EZ IS EGY REKLÁM CSÍK, kimondottan pénzbevonzásról szól, kattints IDE!

VISZONT, ha találtál, akkor nagyon nagy eséllyel 11-e és 22-e között nagyobb összeghez, vagy szerencséhez juthatsz, nem várt pénzhez, jutalomhoz, amiért nem kellett megdolgoznod, csak egyet kell tenned:

Légy jó időben, jó helyen.

Kíváncsi vagy, mikor és hol?

Segítünk!

Ágnes kártyák segítségével tudja megnézni ezt neked,

ha az ingát kedveled, válaszd Megmondót,

ha a számmisztikát, akkor fordulj bátran Tamarához!

NE FELEDD, AMIT AZ ELEJÉN írtam! TE VÁLASZTASZ: csoda vagy tragédia!?

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*