Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A múlt, amitől szabadulni nem lehet!

A múlt, amitől szabadulni nem lehet!

Dátum: 17.10.2015

Közhelynek számít, de mindenki ismeri azt a mondatot, hogy a múltat el kell felejteni, a jelenre koncentrálva, és mindig a jövőbe tekintve élhetjük meg az igaz boldogságot. Sajnos ennek a fele sem igaz, ugyanis a múltat csak akkor lehet és érdemes elfelejteni, ha lezártuk azt, és nem köszön vissza egy alkalmatlan pillanatban, elrontva mindent, amit addig felépítettünk.

ITT megtudhatod, mi a karmikus küldetésed csillagjegyed alapján!

Sajnos nem elég  jelenlegi életünk múltbéli hibáit korrigálni, hiszen a korábbi életeink ugyanúgy befolyásolják a jelenünket, mint az, amit tegnapelőtt tettünk. Sőt, az előző életek hibái, és az ebből adódó karmikus tartozások sokszor nagyobb galibát okoznak, mint az, amit a múlt héten vétettünk, hiszen sokkal egyszerűbb jóvá tenni egy tévedést, amelyre mindkét fél emlékszik, mint megoldani egy olyan konfliktushelyzetet, amely  több előző életen át tartó, karmikus tartozás miatt keletkezett, és a konfliktus szereplői jelenleg teljesen más testben élik az életüket.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

P. Anna esete a legszemléletesebb példája a fent leírtaknak. Jó néhány tönkrement párkapcsolatot tudott maga mögött, és éppen a negyedik cége került csődeljárás alá, amikor felkeresett egy ezoterikus szakembert, hogy segítsen neki talpra állni.

Ismerd fel a karmikus akadályokat, hogy le tudd őket küzdeni! Kattints IDE!

A szakember blokk oldást végzett, eltávolította a negatív energiákat, elvégzett néhány szerelmi- és pénzmágiát, és Anna élete újra sínre került. Új kapcsolat, új cég, új élet. Majd néhány hónap múlva újabb csalódás, újabb csőd következett. Anna ekkor kereste fel egyik tanácsadónkat, aki rájött Anna problémájának a kulcsára. Anna 4 életen keresztül cipelte annak a nőnek az átkát, akitől egy korábbi leszületése során elszerette a kedvesét, és elcsalta a vagyonát. Anna, aki ebben az életében igyekezett minden helyzetben becsületes és tisztességes módon helytállni, nagyon meglepődött, hogy korábbi életében ennyire tönkretette valaki életét, és először el sem hitte, hogy ennek köze lehet a jelenhez, a jelenlegi életéhez. Aztán szépen lassan összetette a kockákat, és rájött az összefüggésekre. Eddig minden kapcsolata úgy ért véget, hogy valaki más miatt hagyták el a férfiak, a pénzét pedig valahogy mindig ellopták, elcsalták tőle, átverték, ahol csak lehetett.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Egy előző életből hozott tartozást kiegyenlítő, és karma oldó szertartással sikerült lezárni ezt a karmikus tartozást. Egy meditáció során Annának alkalma nyílt elnézést kérni attól a hölgytől, akinek az életét tönkretette, és aki öngyilkos lett emiatt a korábbi életében. Ezáltal mindketten felszabadultak a karmikus teher alól, így Anna végre új életet kezdhetett, már nem élt tovább a múlt fogságában.

 

Ha a Te életedben is vannak ismétlődő negatív események, akkor érdemes egy elemzést kérned előző életedről! Olvasd el cikkünket a reinkarnációról és arról, hogy miként ismerheted fel a karmikus akadályokat.

Még ezek után sem vagy biztos benne, hogy vannak-e előző életből hozott karmikus tartozásaid? Akkor kérd Ágnes vagy Virág jósnőink segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*