Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A nagy karrier- és munka horoszkóp 2019-re!

Dátum: 06.12.2018

Elkészült a karrier és munka horoszkóp minden csillagjegy számára. Ebből a horoszkópból azt tudhatod meg, hogy mi vár rád a munka területén 2019-ben. Mikor érdemes állást váltanod, helyezkedned, változtatnod.

 

KOS

Kos jegy

A 2019-es évi karrier horoszkóp szerint a Kosok egy nagyon jó év elé néznek. A lehetőségek tárháza tárul a Kosok elé, és ráadásul annyi jó lehetőséget kapnak, hogy emiatt lesz nehézkes a döntés helyzet. Érdemes a Kosnak az anyagiakon kívül a munkatársakat is felmérnie, ha nagy váltásra készül.

 

BIKA

Bika jegy

A Bika számára a 2019-es karrierhoroszkóp nagy meglepetéseket tartogat. Számára ismeretlen vizekre evezhet, tovább fejlődhet, előreléphet, és teljesen új kapcsolatokat alakíthat ki. Fontos, hogy rendszeresen előre tervezzen, mindig alapos legyen és a maximumot hozza ki a helyzetből.

 

Mi a csillagjegyed? ITT megtudhatod, milyen munka való neked!

IKREK

Ikrek jegy

Az Ikrek 2019-ben új munkahelyi és társasági ismeretségekre tehet szert. Viszonylag nyugodt év lesz ez a munka terén. Fontos, hogy az Ikrek figyeljen, és tervezzen hosszútávra, ebben a nyugodt időszakban.

 

RÁK

Rák jegy

A Rák 2019-ben nagyon sok fontos döntést fog meghozni. Folyamatos mérlegelés és ötletelés vár rá. El kell döntenie azt is, hogy jelenlegi munkájában szeretne-e kimagasló sikereket elérni, vagy más vizekre evez, a sikerek reményében. Fontos, hogy a tervezés közben ügyeljen az emberi kapcsolataira.

Cigánykártyával könnyen jósolhatsz magadnak munka és karrier kérdésekben. ITT megmutatjuk, hogyan!

 

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Az Oroszlán számára lendületes, kihívásokkal teli év lesz a 2019. A munkatársaival, ügyfelekkel, partnerekkel most kicsit rosszabb kommunikációra számíthat, jobban tenné, ha észrevenné most saját hibáit. Kipihenten és kiegyensúlyozottan kell hozzálátnia az új feladatokhoz.

 

SZŰZ

Szűz jegy

A Szűznek most végre össze kell hoznia a munkáját és a magánéletét. Összhangot kell teremtenie, mert a hozzátartozói egyre nehezebben viselik a hiányát. Fontos, hogy nem csak a munkára kell most koncentrálnia, hanem arra is, hogy több időt töltsön szeretteivel. Ezért kicsit alábbhagy igyekezete.

 

Tegyél lépéseket azért, hogy a 2019-es éved sokkal sikeresebb legyen, mint ez volt! Hívd Aurethielt vagy Andynát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), náluk feliratkozhatsz a nagy éves sikermágiára, ami idén is sok meglepetést okozott azoknak, akik kérték!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

MÉRLEG

Mérleg jegy

A Mérleg most végre kamatoztathatja tapasztalatát, és tanulási vágyát. Új ismeretségekre tehet szert, tudatosan ápolhatja munkahelyi és partneri kapcsolatait. Végre rendszerezheti kiadásait, és végre anyagiakban is lesz olyan lehetősége, hogy többet tudjon félretenni.

 

SKORPIÓ

Skorpió jegy

A Skorpiónak a 2019-es év egy nagyon fontos döntést hozó év lesz. Hosszútávra kötelezheti el magát a munkában, és ennek a hatása sokáig érezhető lesz, úgy anyagiakban, és magánéletben is. Alaposan kell kiterveznie, és végeznie a teendőit, mert most egy apró hibát sem véthet.

 

NYILAS

Nyilas jegy

A Nyilasnak nagyon kedveznek a 2019-es bolygóállások a karrierhoroszkópban. Hirtelen előre tud majd lépni, nagy lépéseket fog megtenni, és anyagiakban is nagyon jól járhat most, rövid időn belül. Nem szabad engednie, hogy az irigyei eltántorítsák a céljaitól.

Szeretnél egy sokkal jobban fizető munkát? Mutatok egy trükköt ITT!

 

BAK

Bak jegy

A Bak 2019-ben kicsit úgy érezheti, hogy teljesen kimerül, és teljesen elveszi az idejét a munka. Nagyon szeretné átszervezni az életét. Más időbeosztás szerint, új prioritások szerint dolgozni és élni, de ez az év elején nagyon nehéz lesz. Fontos, hogy megőrizze a munkahelyén a jó kapcsolatokat, mert egyedül úgy lesz képes átvészelni az év első felében a túlterheltséget.

 

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

A Vízöntő a munkájában nagyon sikeres lesz 2019-ben. Az újév eljövetelét új kezdetként éli meg. Örül az új kihívásoknak és a lehetőségeknek. Hihetetlen pozitívan áll a munkatársaihoz, és nagyon jól veszi az akadályokat. Érdemes ebből a lendületes évből erőt meríteni a következő időszakra.

 

HALAK

Halak jegy

A Halak számára a 2019-es évben a nagyon kemény munka hozhatja meg az anyagiakban az előrelépést. Nagyon kell figyelnie a Halaknak, mert tartalékolnia a kell az energiáját és az erejét, ugyanis a kemény munka időszaka most sokkal hosszabban fog tartani. Az a legjobb, ha gondosan előre kiterveli a pihenő napokat, hogy ténylegesen ki is pihenje magát.

Hagyj hozzászólást

*