Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Napéjegyenlőség napján a bőség ajtaja nyílhat meg előtted!

Dátum: 20.03.2019

Napéjegyenlőség az idén március 20-án lesz. Az egyenlítő síkja a Nap központján 21 óra 58 perckor halad át, március 20-án. Ez a pont a napforduló pont. Ilyenkor kezdődik a tavasz, ezen a ponton ér véget a tél. Ténylegesen is megszületik a fény, hiszen a nappalok ettől a naptól kezdve hosszabbak lesznek, mint az éjszakák.

 

Nézd meg ITT, hogyan alapozhatod meg a jövődet pénz szempontjából, a napforduló idején!

 

Az idei napforduló különleges lesz, hiszen alig egy kis idő és itt a telihold (március 21.-22.), ami szintén hatalmas spirituális erőket mozgat meg.  

as_tunderlili_954

A tavaszi napéjegyenlőség váratlan örömöt is hozhat az életedbe, tudd meg ITT a részleteket!

 

A napéjegyenlőség napján megnyílnak a bőség kapui, különösen a tényleges napforduló pontján. Akinek ezen a ponton egy mestermágus elvégez egy rituálét, annak bizony komoly esélye van arra, hogy a Kos jegy nagy szerencsét hoz neki!

Gondolj csak bele, hogy milyen napforduló előtt is állunk most éppen? Nézd meg az aktuális nyereményeket a különböző szerencsejátékokban. Felhalmozódások vannak, akár több milliárd forintot is nyerhet egy igazán szerencsés ember. Most lehetőség van arra, hogy a legerősebb szerencse mágia segítségével megváltoztasd az életed! Most még van lehetőség, de vajon neked jut-e?  

 

Olykor veszélyeket is rejt a napforduló. Nézd meg ITT, hogy mire figyelj!

ezoterikus kalendárium

 

Egyetlen perc a napéjegyenlőség napján bizony értékes perc, minden mágiával foglalkozó ember tudja, hogy ebben az egy percben egy mestermágus csakis egyetlen ember szerencséjével foglalkozhat. Csak egy valakinek nyithatja meg a bőség kapuit ebben a nemes pillanatban.  

 

Ne habozz! Keress egy mestermágust, kérd meg, hogy nyissa meg neked a bőség kapukat a napéjegyenlőség napján, ha pedig szerencséd van, te kaphatod meg a legértékesebbet, azt a bizonyos percet, amikor pontosan lezajlik a napforduló! Hívd Tündér Lilit a 06 90 633 991-es számon (485Ft/perc), kérd a napfordulós bőségmágiát!

Figyeld műsort is, mert bizony ott is lehetsz kiválasztott, ahol akár Magyarország legjobb mestermágusának a kiválasztottja lehetsz!

 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*