Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A numerológia és az önismeret

A numerológia és az önismeret

Dátum: 07.08.2013

Ma sokkal tudatosabban gondolkodunk, mint 30-40 évvel ezelőtt. Több ember szeretné megismerni önmagát  azt, hogy milyen sorssal született, hogyan működik. Nem csupán saját magukra kíváncsiak, hanem társuk, gyermekük útjára is.

Leggyakrabban feltett kérdések: Milyen utat járok? Mi a sorsom? Mi a legmegfelelőbb foglalkozás? Milyen betegséghajlamok vannak az életemben és azt hogyan tudom kiküszöbölni és a lehető legkisebb mértékben csökkenteni?

A numerológia egyben önismeret  is. Segítségével kielemezhetjük személyiségünket és kevésbé ismert valónkat. Megtudhatjuk, hogy lát minket a külvilág és hogy látjuk saját magunkat. A számok segítségével, azok rezgéseinek figyelembevételével dolgozik. Születésünk pillanatától ott vannak és meghatározzák életünket. Meg tudjuk vizsgálni életünkben melyek az erősségek és gyengeségeink, mire figyeljünk, min javítsunk, miért úgy reagálunk bizonyos dolgokra, ahogy. A rejtett tulajdonságainkkal is foglalkoznunk szükséges, ha elodázzuk  az élet mindig elénk fogja tenni azt, hogy nézzünk vele szembe.

A személyes évek ismeretével megtudhatjuk, milyen életterületek kerülnek előtérbe és mi vár megoldásra, mire kell a hangsúlyt fektetni az adott évben.

Azonban nem csupán a születési dátum van jelen az életünkben, hanem a hozott nevünk is. A vezeték- és keresztnév is más és más információt ad rólunk a numerológia tudományában. A hölgyek életük során több alkalommal is változtathatják a nevüket: férjhez mennek, felveszik a férj nevét teljesen, vagy csak a vezetéknevet egy esetleges válás vagy özvegység miatt újra felvehet nevet: ez mind más sors, más feladat teljesen más irányt vesz az életünk alakulása.

A numerológia hozzásegít ahhoz, hogy ha úgy érezzük nem sikerül semmi, nem érezzük jól magunkat egy adott pályán, veszteségek érnek, akkor megkeressük a miérteket és a változtatást az életünkbe meg merjük lépni.

 

 

 

A felhasználók hozzászólásai (2)

Erika,Mária a 24.11.2013

Kedves Ildikó!
Nekem nagyon tetszik amit ír, jó lenne, ha az imelemre mindig küldene útmutatást ! Nevem: Mikó Lénárdné (sz:Zöld Erika, Mária Bp-en születtem,1949.11.28. de.:6-7óra között) Írjon kérem nekem mit mutatnak a számaim? Köszönettel: Mné Z.Erika Mária

    Asztro Show a 01.10.2014

    Kedves Erika!
    Tündér Lilit ajánljuk Önnek , melléke: 954. Numerológus, így szerencse számokkal is foglalkozik. Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*