Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A numerológia titkos tudománya

A numerológia titkos tudománya

Dátum: 12.04.2012

numerológia tudományával felfedezhetjük saját magunkat, megtanulhatjuk a receptet saját életünk feladataihoz. Egyéni programunk van: a születési dátumunk és a nevünk együtt hordozza azt a feladatot, amit meg kell oldanunk, amiért a Földre leszülettünk.

Minden ember megtapasztalta már az életében, hogy vannak olyan időszakok amikor minden sikerül, minden dolgunk simán megy, és van, amikor nem megy például a vállalkozás, akadályokba, falakba ütközünk, mintha minden összeesküdött volna ellenünk.

Sokan elgondolkodnak azon, hogy életünket egy előre megírt forgatókönyv szerint éljük, vagy van szabad akaratunk, illetve megismerhetjük-e azokat a törvényeket, amelyek segítenek sorsunk megélésében.

A numerológia segítsége

Felderíthetjük a numerológia segítségével a sorsfeladatunkat, sorsutunkat, pénzzel kapcsolatos teendőinket, betegségeinket, karmikus feladatainkat.

A sorsot szolgálatunkba tudjuk állítani. Nem törvényszerű, hogy sodródjunk és az élet lökdössön minket, vagy hogy tehetetlen bábként éljünk. A számmisztikát terápiaként is tudjuk alkalmazni, a betegségeinket a számok ismeretében megközelíteni, az árnyoldalakat felderítve, és  a mély okokat megtalálva tudjuk az életünket rendbe tenni.

Úgy tudjuk az életünket teljességében megélni, ha felvesszük a saját ritmusunkat, amit a születési dátumunk hordoz, és megszelidítjük a hullámokat. Egyensúlyba hozni önmagunkat, életminőségünkön javítani, párkapcsolatunkat megérteni, ehhez nyújt segítséget a numerológia  mint terápia. A születéskor egész életre szólóan hozzuk tulajdonságainkat, és ezt nem tudjuk megváltoztatni, de módosítani – jó vagy kevésbé jó irányba – igen.

A numerológia megtanít részt venni a saját életünkben! Megtanít arra, hogy mi az, amit NEM akarunk megtanulni!

Aki erre az útra lép, annak bizony lehet, hogy nem lesz könnyű bejárnia, az eddig elkerült dolgokat mindenképpen meg kell tennie, de éppen ezzel fog hozzájárulni a lelke-teste gyógyulásához.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Matild a 16.01.2013

Nagyon érdekesnek tartom a leirtakat és van amiben hiszek is pl.a számok alapján mondottakon.Csak én elég szegény vagyok ilyenekért fizetni.Könyvből megtudnám esetleg tanulni .Biztos amiket eddig olvastam ehhez hasonló volt.Ki tudja mit hoz ez az év számomra ilyen öregen:1941 .o2.28.sok a betegségem .

    Asztro Show a 23.09.2014

    Kedves Matild!
    Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. Segít Önnek kiszámítani a szerencseszámokat és szerencse mágiával is foglalkozik .
    Hívja most! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*