Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A reiki művészete

A reiki művészete

Dátum: 02.05.2013

A reiki Japánból származik, alapítója és kifejlesztője: Mikao Usui ( 1865-1926 ) japán szerzetes és orvos. A mindenki által megtanulható gyógymód, 3 szintet ölel fel. Az első szint, a beavatás, ezután képesek leszünk a kezek érintésével gyógyítani. A második szint után a fizikai-érzelmi és távgyógyításra leszünk képesek, a szimbólumok megtanulásával. A harmadik szint a mester szint.

A reiki módszer megtanulásakor nem a saját energiánkat használjuk, hanem ugy nevezett csatorna leszünk, mikor is az Univerzumból hívjuk le az energiákat, azokat áramoltatjuk  a kezelt személyen és magunkon is.

A reiki megtanulásakor a saját meditációs és koncentráló képességeinket is fejlesztjük, igen hatékony módszert tanulunk meg, amivel bárhol és bármikor tudunk segíteni ( természetesen csak akkor, ha kérik) Megtapasztaljuk, hogyan épül be a harmónia az életünkbe, jobban tudunk figyelni, tanulni, megérzéseink biztonsága nővekszik.

Az eltelt évtizedek óta nem csak az Usui féle reiki jutott el hozzánk, hanem a tanítványa Dr. Chujiro Hayashi Jikiden Reiki tradicionális japán módszere is, és a RAI reiki is. Azt mondják, nem mi választjuk ki a reikit, hanem ő talál meg minket.

Ha még nem is jutottunk el oda, hogy valamely ágával megismerkedjünk, a reiki 5 alapelvét akkor is megtanulhatjuk és beépíthetjük a mindennapjainkba:

Ne mérgelődj!

Ne aggodalmaskodj!

Légy hálás mindenért!

Dolgozz keményen magadon!

Légy kedves embertársaidhoz!

A reikivel kezelhetünk növényeket, vágott, cserepes virágot, fákat, bokrokat. Az állatok különösen érzékenyek erre az energiára, nyugodtan lehet őket is részesíteni a reiki energia gyógyító erejében.

A felhasználók hozzászólásai (2)

Iveta a 21.07.2014

En is szeretnek a Penzkörbe bejutni,köszönöm szepen

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Iveta! Köszönjük a bizalmát.
    Zayra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 557. Pénzbevonzó rituálékkal is foglalkozik. Kérjen tőle ráerősítést.
    Hívja most! ! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*