Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A rontás és átok következményei

A rontás és átok következményei

Dátum: 03.10.2012

A rontás lehet, hogy nem rögtön, hanem évek hosszú során fejti ki a hatását, ami megmutatkozhat az anyagi biztonság elvesztésében, az egészség megrendülésében, párkapcsolat indokolatlan szétesésében. Bármibe fogunk falakba ütközünk. Leesik az energiaszintünk, fáradtak, kimerültek vagyunk, ok nélkül depressziósak leszünk.

 

ITT megtudhatod, hogyan tapadhat rád környezetedből az átok!

 

Amikor úgy érezzük, hogy egy régebbi állapothoz képest kilátástalanabb, rosszabb az életünk, joggal gondolhatunk arra, hogy valaki, vagy valakik rontást, átkot tettek ránk. Bármelyiket is tapasztaljuk, a célja mindig a másik ember életének teljes tönkretétele. A rosszakarónak nem feltétlenül kell szakemberhez fordulnia, elég, ha negatívan, rosszindulattal gondol ránk, és az átok máris jelen van az életünkben.

Sajnos, azonban nem csak mások tudnak ártani, hanem mi magunk is, a saját életünk ellen tudunk dolgozni. Figyeljük meg, mit mondogatunk egész nap: „Nekem semmi sem sikerül, buta vagyok én ehhez, hiába próbálom, úgysem sikerül, én hülye vagyok ehhez „- ez is sajnos egy átok és rontás, amelyet mi teszünk saját magunkra. Nagyon fontos tehát az is, hogy milyen gondolataink vannak, mennyire gondolkodunk negatívan magunkról, az életünkről, cselekedeteinkről.

 

A negatív energiákkal szemben is érdemes védekezned! ITT megtudod, hogyan!

 

A rontás vagy átok rátétele valakire, néha nem is annyira hosszadalmas folyamat, mint gondolnánk. Életünk során rengeteg emberrel kerülünk kapcsolatba, vannak, akik pozitív kisugárzásúak, de sajnos vannak olyanok is, akik nem a legjobb indulatal vannak irányunkba, birtokolni, ártani szeretnének nekünk. Amikor aggódunk, félünk vagy dühösek vagyunk, az auránk nyitott, ezért védetlen és ilyenkor könnyen ránk tehetnek bármilyen rontást vagy átkot. Ezek szilánkos, sötét, nyirkos energialény formájában tapadnak ránk.

Minden, amit gondolunk és kimondunk, befolyásolja az életünket. Gondolkodj pozitívan és végezz auratisztítást szakembereink segítségével minél gyakrabban. Így a negatív energiák elkerülnek majd, és nem gátolnak az érvényesülésben!

 

A sorozatos balszerencsét és sikertelenséget meg lehet állítani azzal, hogy szakemberhez fordulunk, aki meg tudja állapítani, hogy milyen típsú rontás vagy átok telepedett ránk, és biztos technikával meg is tud szabadítani tőle! Keresd ezért Ágnest vagy Xalent a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik nem csak a levétellel, de egy igen erős védelemmel is segítenek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (4)

józsef a 28.05.2015

szeretnék érdeklődni hogy abban az esetben mit tehetek ha 8 évig voltam együtt a világ leg csodálatosabb nőjével de elhagyott egy másik férfiért hogyan kaphatnám őt vissza? bármit megtennék érte

  Asztro Show a 01.10.2015

  Kedves József! Szakembereink tudnak Önnek segíteni, hogy visszakapja szerelmét, és élete újra boldog legyen. Kérem, hívja az Asztro Centert a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon és kérje Ágnes jósnőt, a 313 kódról.

jutka a 03.10.2012

nagyon szretem ezt az oldalt mindenhez jó tanácsokat kapok köszönöm

  Asztro Show a 02.10.2014

  Kedves Jutka! Nagyon szépen köszönjük a visszajezést és kellemes időtöltést a weboldalon. Éjjel-nappal segítünk,
  Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, kódj: 387. A szerencseszámokban segíthet és numerológiával is foglalkozik.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*