Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Siker és Bőség fő akadályai

Dátum: 14.09.2016

A sikermágiák csak akkor működnek az életedben, ha te is mindent megteszel, hogy elhárítsd az akadályokat a bőség útjából.

Ha pénzhez szeretnél jutni, akkor végezd el az 5 pénzmágia közül legalább az egyiket, de csak akkor, ha már minden gátló tényezőtől megszabadultál! A mágiákért kattints IDE

 

Többféle akadály állhat közted és a gazdagság között, bemutatjuk a legalapvetőbb blokkokat, amelyeket eltávolítva semmi nem állhat a boldogulásod útjába.

 

  1. Az első és legkomolyabb akadály, amely a sikermágiát is kudarcra ítéli, az a negatív energiák jelenléte. Lehet ez egyszerű blokk, rontás, átok, szemmel verés, szellem, vagy bármilyen más sötét, akár démoni erő, ami meggátolja, hogy a sikermágia kifejtse a hatását.

 

  1. Saját negatív gondolataid, félelmeid is akadályozhatják a pénz áramlását. Nem szabad senki anyagi helyzetére irigynek lenned, és megkérdőjelezned más anyagi forrásainak az eredetét. Teljesen mindegy, hogyan jutott a pénzhez, ezen ne rágódj, mert közben a hozzád érkező pénz áramlása elől zárod el az utat.

siker mágia

Nincs időd sokat várni a gazdagságra? Tudd meg ITT, hogyan lehetsz gazdag három lépésben!

 

  1. A spórolás. A bőség bevonzásának legnagyobb ellensége a spórolás, az “ezt nem veszem meg most, mert nincs rá pénzem” típusú gondolatok. Az agyad ezzel arra programozod, hogy spórolni kell, mert nincs, és valószínűleg nem is lesz pénzed. Ha azt gondolnád, hogy lesznek anyagi forrásaid, nem utasítanád a tudatalattid spórolásra. Hidd el, hogy ha ma nincs is, de holnap biztosan lesz pénzed és a bőség beindul az életedben!

 

  1. A tartozások halmozása, kölcsön pénz elköltése mind akadályozzák a pénz áramlását. Próbálj megszabadulni a tartozásaidtól, egy adósság rendező sikermágiával segítenek a kollégáink ebben. Ha ezt megtetted és más negatív erő nem akadályozza a gazdagságodat, akkor máris elindulhatsz a bőség útján!

 

Ha gazdag és sikeres szeretnél lenni, gyűjts magad köré olyan tárgyakat, amelyek biztosan bevonzzák a bőséget! ITT tudod meg, melyek ezek!

  1. Gyerekkori szegénység programok, amelyek egészen fiatal korban szinte beleégtek a tudatalattidba. Akkor van ilyen szegénység program az életedben, ha már te is hallottad gyerekként, hogy ezt nem vesszük meg, mert nincs rá pénzünk, ezt nem kaphatod meg, mert nem vagyunk milliomosok, stb. Az ilyen és hasonló kijelentések során az elméd megtanulta és elfogadta, hogy nincs pénzed és nem is lesz. Ezeket a programokat kollégáink hatékonyan törlik az emlékeidből, így tiszta lappal indulhatsz a gazdagság és a bőség útján.siker mágiaNem tudod, mit kell tenned, hogy bőségben élhess? Nézesd meg Happy vagy Zeusz jósokkal a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy van-e rajtad pénz blokk, és ha igen, akkor le kell vetetned és be kell a siker és bőség energiáit építeniük az életedbe!

    Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

    Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*