Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

sikermagia

A siker titka, hétköznapi mágiák

Dátum: 08.02.2015

Mantrával a sikerért

A siker legtöbbször kitartást és akaratot kíván meg tőlünk, amelyet sokszor erőn felül is a cél felé vezető cselekedeteinkbe kell tudnunk fektetni. Sokszor szükségünk van plusz hajtóerőre, hiszen nem elég tudnunk azt, mi a célunk, egy idő után könnyedén fáradhatunk bele abba, amit célunk elérése érdekében tennünk kell.

Gyakran már azt sem tudjuk miért dolgozunk, csak dolgozunk szakadatlan és bírjuk a kemény napokat, amelyek  egyre szokványosabbá vállnak. A mágia a világa nem szereti a rutint, nem szereti a monoton létet, mindenben színeket és értelmet keres, illetve talál. Mágikus cselekedetet sem tehetünk rutinból, mindent meg kell figyelnünk, így hétköznapjainkat is az egyediség jegyében tudjuk átélni.

ITT 5 olyan pénzmágiát talál, ami valóban hatásos!

 

Nehéz, nekem is nehéz volt, hiszen egy jó ideig nem értettem ennek a gyakorlatnak a lényegét, mígnem nagyon rossz helyzetbe kerültem. Észrevettem, hogy megtanultam örülni a felkelő napnak, az esőnek, a szélnek, hidegnek és melegnek, minden egyes létező dolognak, ami körülöttem volt, még akkor is, ha meglehetősen kellemetlenül érintettek a természeti elemek. A veszélyes pillanatok vezetnek sok mágus megvilágosodásához is, ami abban segít, hogy felfogjuk a perifériák igazságát. Amit céljainkért tennünk kell, legyen az gyártósori munka, vagy kamion rakodás, szóval bármi, szent harcnak kell tekintenünk, amely egyedivé teszi a napokat.

Lunczer Judit, 935 kód, diplomás asztrológus, asztrológia, legjobb jós, jósnő

A szent, az nem lehet monoton. Sosem szabad megfeledkezni arról, hogy mit is akarunk, ezért a mantra, az egyik legegyszerűbb mágikus eszköze annak, hogy a célban rejlő motivációs erőt, felhasználjuk a siker érdekében.

Mantrázni bármit lehet, a legfontosabb, hogy egyszerű és gyorsan ismételhető mondat legyen, amit nem felejtünk el egykönnyen. Akarom a célom, vagy nem győz le akadály, esetleg erőm végtelen, mert a gondolatból ered. Számtalan mantrát alkothatunk, amelyek benső ismétlése erőt fog nekünk adni, céljaink elérése érdekében. Ezzel kapcsolatban bárki hívhat, és a segítségemmel személyre szabott mantrákat alkothatunk, amelyek nem csak saját motivációs energiáinkat mozgatják meg, hanem égi erőket is képesek a javunkra fordítani. Egy hívást megér, ha konkrét célja van, munkában vagy üzletben, esetleg az élet más területén!

Otthon végezhető szerelmi mágia ITT!

 

Egyszerű, fogadalom mágia

Fontos leszögezni, hogy a fogadalom mágia legenyhébb fajtája alkalmazható csak a földi sikerek elérésért folytatott harcban. A komolyabb típusok, sokkal magasztosabb célokat szolgálnak, miatta veszélyesebbnek és nehezebbnek tekinthetőek. A fogadalmunkat, nagyon reálisan kell megfogalmaznunk, ha egy kis pluszt szeretnénk elérni, a mágia segítségével. Erősíti ez a fentebb leírt mantra mágiát, tehát lényegesen hatékonyabban mantrázhatunk, ha azt egy fogadalom előzi meg.

nap, napfelkelte, ezotéria

Fogadalmunkat a felkelő nap mellet kell letenni, mert az adja a legtisztább erőt, az jelképezi leginkább a sikerre törekvő embert. Ahogy a Nap pályája delelőre tart, úgy kell felfelé ívelnie karrierünknek, vagy éppen olyan felfelé kúszó áron kell eladni ingatlanunkat. Mindenképpen erőt és szerencsét ad ez a mágia, de ahogy siker mágiáknál lenni szokott, nem mellőzhetjük a cselekvést sem. Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy elérjük a céljainkat. A mágia abban segít minket, hogy jól alakuljanak a dolgok, a munka sikeres, vagy a hirdetésünket sokan olvassák el.

A felkelő nap mellett, egy mágikus szimbólumnál kell kimondani röviden a fogadalmunkat, vagy céljainkat. Nem mindegy mit mondunk, hiszen olyan dolgokat kell mondanunk, amit vállalni is tudunk. Ezzel kapcsolatban jó ha hív, mielőtt cselekszik, hiszen lehet egyszerűnek tűnő dolgot akar vállalni, viszont annak spirituális terheit, nem lesz képes elviselni. Ebben az esetben lehet ezt oldani, de ahhoz telefonálnia kell, vagy keresnie egy szakembert.

pentagram, mágiák, hétköznapi

A karrier érdekében elvégzett sikermágiához

a pentagrammát tudom ajánlani. Míg az eladásokhoz az egyenlő háromszöget, szívügyekhez pedig a kört. A szimbólumot egy darab papírra kell rajzolnunk, ügyelve, hogy minden csúcs felfelé nézzen, mert pentagramma esetében a fordítottság, nagyon rosszat jelent. Mielőtt felkel a nap, fel kell rajzolnunk a szimbólumunkat egy papírra, annak közepébe kell írni célunkat. Még sötétben, meg kell gyújtanunk egy szál fehér gyertyát, amelyet akkor kell elnyomnunk, miután megláttuk a napot. Ahogy ez megvan, nagyon erősen kell gondolnunk a célunkra, majd el kell mondanunk, az előre megfogalmazott fogadalmunkat.

Itt valóban nem mindegy, mit mondunk, gyakori hiba a túl nagy ígéret, amelyet nem képes az ember megtartani. Szóval ha fáj a lábunk, ne fogadjuk meg, hogy addig járunk futva a munkahelyre, amíg nem lesz meg a házunk stb.!  Mindig tudnunk kell, mi az, amire képesek vagyunk, mert bizony fogadalom mágia nem játék, ha azt valaki elrontja, mindenképpen szükséges a tisztítás, az oldás, hiszen ebben az esetben, hajtóerőből teher lesz. Mindig tudni kell azt, hogy mágiának meg van a maga ára, megköveteli a munkád, a cselekedetet, sosem egyszerű, még akkor sem, ha valaki így válik milliomossá, hiszen azzal pénzel amit szerezett, sok feladata lesz, segíteni másokon, energiáit az emberiség fejlődésére fordítani.

 

A mágia mindig megköveteli az árat, viszont mindez lényegesen jobb és több a tétlenségnél. Ön se legyen tétlen, ne féljen a sikermágiától, hiszen az egyszerű és jó erő, amely megváltoztathatja az életét, míg feladatai mindig is voltak és lesznek is a jövőben! Keresse Tündér Lilit vagy Bettinát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elvégzik Önnek a legerősebb személyre szabott mágiát, arra az életterületre, amelyre csak kéri!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 0-24 órában elérhető tanácsadók segítenek, hogy sikeres legyen .

A felhasználók hozzászólásai (2)

iveta a 01.12.2016

anyagiak egéség szerelem jövöm érdekelne

    Asztro Show a 12.01.2017

    Kedves Iveta! Jövővel kapcsolatos kérdéseivel hívja bizalommal Ágnest a 313-as kódon, 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p), tisztánlátóként bármiben segíthet Önnek!

Hagyj hozzászólást

*