Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A skorpió aszcendens jellemzői

A Skorpió aszcendens jellemzői

Dátum: 17.06.2013

Napjegyünk és az aszcendens jegyünk egyaránt erőteljesen megtalálható a személyiségünkben. Bár sokan állítják, hogy az aszcendens jegye az, amelyet a külvilág jobban lát belőlünk, mégis én úgy gondolom, ahogy fejlődünk és egyre inkább megismerjük önmagunkat, úgy látnak szép lassan napvilágot aszcendensünk tulajdonságai – melyeket szerencsés esetben jól fogadunk, s felnőttként már pozitívan használunk.

 

Szeretné tudni, mi a karmikus feladata csillagjegye szerint? Akkor kattintson IDE!

 

A skorpió aszcendens jegyénél bizonyos jellemvonások már kisgyermek korban előbukkanhatnak és beszínezik az egyéniségét. Egyik ilyen a skorpió aszcendensűekre igen korán jellemző tulajdonság: a kifürkészhetetlenség. Ez a sajátosság a titoktartáshoz kötődik, ami a skorpió aszcendensű egyének egyik legerőteljesebb vonása. Mindemellett elég szélsőséges típus, amit szuggesztív erejével, kitartásával igyekszik egyensúlyban tartani. Mégis, mindezek ellenére nagyon jellemző rá a (főleg gyermekkorban) a szeretlek-gyűlöllek kapcsolatok váltakozása.

 

következő élet

Érzékeny és kiváló megfigyelő, amit bizalmatlansága táplál. És ha ez nem tűnik alaptalannak, akkor jaj annak a személynek, akiben csalódott. Mert egy skorpió aszcendensű bár felindultságában megőrzi hidegvérét, de soha nem felejt. Ráadásul kellő türelemmel is rendelkezik, hogy a megfelelő időben csapjon vissza, amikor biztos lehet már a diadalban.

Legfőbb tulajdonsága mégsem a bosszúállás, hisz az én házában áll a skorpió jegye, tehát a magam mélységeibe is lehatolok, azaz erős önelemző és önvizsgáló tulajdonsága teszi érett felnőtt korára nyitottabb és kiegyensúlyozottabb felnőtté, aki képes felszabadultan élvezni az életet.

 

Nem csak csillagjegyünk, holdjegyünk is meghatározó lehet. Derítse ki ITT, hogy mi az Öné!

 

pénzmágia

Jó hallgatóság, úgy képes kifürkészni bensőnket, hogy közben minden titkát megtartja. Szeret a lelki mélységekig eljutni. Így olyan társa van szüksége, akiben tökéletesen megbízhat és kellően jól viseli a néha szélsőségessé váló magatartását. Rossz párkapcsolatban hangulata könnyen ingadozik a melankóliától a kegyetlen szókimondásig, a mély szeretet érzésétől az utálatig, ami végül szexuális zavarokhoz vezethet.

Nem könnyű tulajdonságokkal születik ez az archetípus, mégis nagyon sok jót lehet kihozni belőle. Remek pszichiáter vagy pszichológus válhat belőlük, sok sebész, nyomozó, kutató és művész található a skorpió aszcendensű egyének között.

 

Nem tudja még, mi az aszcendense? Pedig ennek fényében sok mindent megtudhatunk önmagunkról és a képességeinkről! Hívja az ország legjobb asztrológusait, Etát vagy Lunczer Juditot a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Bármilyen, a jövővel kapcsolatos kérdésére is választ fognak adni, valamint problémáira megoldást kínálnak!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Ismerje meg a többi aszcendens hatását is, értse meg jobban szeretteit, ellenségeit! –>

A kos aszcendens jellemzői

A bika aszcendens jellemzői

Az ikrek aszcendens jellemzői

A Rák aszcendens jellemzői

Az Oroszlán aszcendens jellemzői

A Szűz aszcendens jellemzői

A mérleg aszcendens jellemzői

A nyilas aszcendens jellemzői

A bak aszcendens jellemzői

A vízöntő aszcendens jellemzői

A halak aszcendens jellemzői

Lajkolj minket!

 

Hagyj hozzászólást

*