Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A sorselemzés legismertebb eszközei

A sorselemzés legismertebb eszközei

Dátum: 29.01.2013

Mi a különbség a jóslás és a sorselemzés közt? Hogy a jóslás általában egy bizonyos időszakot, vagy események összefüggéseit vizsgálja. Míg a sorselemzés az egész életünkre vonatkozó sorsszerű történéseket vizsgálja. De mit jelent a sors? Már a meghatározásnál is fontos a hit léte, vagy nem léte, tehát az emberi élet menetének intézője (hívőknél istenség, vagy univerzum, stb.), vagy az emberi élet összefoglaló képe. Most itt az utóbbival foglalkozunk, azt vizsgáljuk meg, hogy milyen eszközök állnak rendelkezésére azoknak, akik kíváncsiak a jövőjükre, és azon belül is a sorsszerű történésekre.

Mint asztrológus, természetesen ezzel a módszerrel kezdem e széles tárház bemutatását. Az asztrológiai térkép, vagyis a születési horoszkóp egy szakember kezében tökéletesen elegendő ahhoz, hogy átlássa az adott személy sorsát, hiszen az olyan, mint egy üres kifestőkönyv, amely már csak a színezésre vár, vagyis arra, hogy mikor következnek majd be azok a bizonyos sorsszerű események. Legtöbbször ezek események sorozatával függnek össze. Jó asztrológus ezekre vonatkozó életkorokat is nagyjából előre látja. A sorselemzés közben információt tud adni a betegséghajlamokról, balesetekről és ezek következményeiről, a veszteségekről, de a gyermekkorról, a szülők viszonyáról – egymáshoz és a kérdezőhöz is -, sőt látja előre a párkapcsolat(ok) minőségét és az esetleges válások okait. Még a gyermekekkel kapcsolatos fontosabb eseményeket is. De ami a legfontosabb, a miértekre is választ tud adni, vagyis arra, hogy milyen életfeladatokkal születtünk ide a földre, honnan indultunk és hova kell eljutnunk, hogy ezt teljesítsük. Ennek segítségével oldani tudja a feszültséget, hisz megérteti a hozzá fordulóval, hogy nem létezik jó sors és rossz sors, csupán egyszerűen sors, amiből szintén nincs két egyforma, bármennyire is hasonló egyik a másik emberéhez.

A sorselemzés másik eszköze a számmisztika, ami szintén az egész életre vonatkozóan képes analizálni életünket, szintén felfedve motivációink csapdáját, velünk született vágyaink által hajtott utunk következményeit. Itt a sorselemzés a számok tudományán alapszik, amely segítségével megismerhetjük, hogy milyen céllal jöttünk is a világra.

Talán feltűnt, hogy szinte ugyan azokat a válaszokat adja meg, mint az asztrológia. Természetesen, hiszen akár egy tisztánlátót kérdezünk, akár a csillagokat vagy a kártyát, vagy egy numerológust, mindig ugyan azokat a válaszokat kell megkapnunk. Hisz ezek csak eszközök, amelyeket a segítő tanácsadók használnak, hogy jobban megismerhessük és ezáltal elfogadhassuk saját sorsunkat.

„Rendkívül érdekes módon sok ember elfogadja, hogy az egész világegyetemet törvények irányítják, de amikor a saját életükről, sikereikről és bukásaikról van szó, akkor sorsról, szerencséről, vagy szerencsés véletlenekről beszélnek. Pedig te is a világegyetem része vagy, és a te életed is teljesen azoknak a törvényeknek engedelmeskedik, amelyeknek a Hold, a csillagok és a kertedben növő gaz.”(Andrew Matthews)

Hagyj hozzászólást

*