Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A számmisztika és a születési dátum

A számmisztika és a betegségek

Dátum: 05.12.2013

Aki a számmisztika segítségét igénybe veszi, önmaga megismeréséhez, az megismerkedik a sorsszámával, a napszáma adta lehetőségekkel. Megismeri mit jelent, ha egy szám többször fordul elő a mátrixban, vagy éppen hiányzik belőle. Születésnaptól születésnapig tartó időszakban megtudjuk, mely szám rezgése határozza meg az évünket, mit építünk be az életünkbe.

Ám a számok ennél több információt hordoznak, a karakterszámok a betegségekre is felhívják a figyelmet. Rámutat arra, hogy ha nem jól használjuk, nem figyelünk az adott szám üzenetére, akkor az hogyan betegít meg minket. Amikor elemzünk, nem elég egy leírást átadni, meg is kell tanítani a segítséget kérőt, hogyan működtesse magát  a lehető legjobban, hogy a betegséget elkerülje és megelőzze.

Nézzük meg a számmisztika és a betegségek útmutatását:

  • 1-es –  A Nap  (1, 10,28): vérkeringés, légúti problémák, szívpanaszok, haj problémák, vérnyomás ( megelőzhető: énképünk helyes alakításával, a vezetői képességek megélésével, az irányítás felvállalásával)
  • 2-es – A Hold  (2,11, 20,29 ) :mell, mellhártya, vékonybél,gyomor, has, húgy utak, női területek ( megelőzhető: nőies oldalunk megélése, anyaság, ápolás, gondoskodás, kapcsolatok jó alakítása)
  • 3-as -A Merkúr: (3, 12,21,30) : idegrendszer, máj, torok, ideggyulladások, csípő, pánik betegség ( megelőzhető: derű, őszinte, manipulációmentes kommunikáció, a pletykák mellőzése, írás, éneklés)
  • 4-es -A Föld- Uránusz: (4,13,22,31 ):hízás-fogyás, láb, derék, térd, daganatok minden fajtája ( megelőzhető: helyes arány a munka és a szex között, a munkamánia felül bírálata, túlzott anyagiasság elengedésével)
  • 5-ös -A Jupiter (5, 14, 23) : sok gyomorsav, sebezhető kar és láb, tüdő, vállak ( megelőzhető: a szabadság megélésével , a rugalmasság, változtatás képességével )
  • 6- os- A Vénusz ( 6,15, 24) : erogén zónák, nemi mirigyek, páros szervek, hasnyálmirigy ( megelőzhető: a harmóniára, békességre, szépségre való törekvéssel)
  • 7-es -A Neptunusz (7, 16, 25):  boka, lábfej, hangulathullámzás, elszigeteltség érzése, fejfájás, szorongás ( megelőzhető: meditációkkal, csendes elvonulással, időben lépni minden helyzetben)
  • 8-as -A Szaturnusz ( 8,17,26 ): bőrbetegség, nyirok, szorongások, beszűkülés, nyakszirt , csontrendszer, gerinc ( megelőzhető: a rugalmassággal-testi szinten is, a pontosság betartásával, a birtoklás elengedésével, a pénz áramlásának megismerésével)
  • 9-es -A Mars: (9,18, 27): migrén, fejfájás, fogak, allergia, asztma, orrvérzés, agydaganat  (megelőzhető: az agressziót meg kell tanulni kezelni, helyére tenni, nem csak gondolatban lejátszani a cselekedeteket, hanem meglépni)

A felsorolás nem teljes körű. Egy adott probléma bárkinél megjelenhet, ha a szám rezgését az életében  nem megfelelően működteti. A betegségeknél a tüneti kezelések csak felszínes megoldást hoznak, a problémák gyökerét kell megtalálni. Ez bizony néha fájdalommal jár és nem minden ember akarja ezt megélni. Ám az elkerülés, a felszínesség nem fog megoldást hozni.

Jó, ha tudjuk: minden betegség, gond annyi hónap alatt jön rendbe, ahány év alatt kialakult. Ezért például eredménytelenek a néhány hét alatt sikert ígérő fogyókúrák. Ha 10 év alatt rakódott ránk a súlyfelesleg, akkor az eredményesség érdekében 10 hónap alatt tudjuk lebontani a hozzákapcsolódó stresszt és a problémát. A folyamat minden esetben lassúnak tűnhet, viszont végleges megoldás ad.

 

Hagyj hozzászólást

*