Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A számmisztika és a születési dátum

A számmisztika és a születési dátum

Dátum: 11.04.2013

A  számmisztika vagy numerológia igen pontos képet ad arról, milyen feladattal születtünk, mi a sors utunk,milyen pozitív és negatív tulajdonságaink vannak és ez hogyan befolyásolja az életünket.

Kíváncsi vagy, hogyan történik a jóslás születési dátum alapján? Akkor kattints IDE!

 

Éppen ezért azt is meg tudjuk belőle, merre visz az utunk, ha a sorsszámunkkal összhangban végezzük a feladatainkat, illetve a betegségekről is pontos képet ad a számmisztika a születési dátum alapján, valamint annak megelőzési lehetőségéről is.

A sorsunkat a szolgálatunkba is tudjuk állítani. A születésnap számunk az út amin járnunk kell, a sorsszámunk az Életfeladatunk. 9 évenként más és más fejlődési ciklusokon megyünk keresztül, személyes éveink is adnak tanulandó feladatot. A születési dátum tulajdonképpen egyéni kód, mindenkinek más és más feladatot mutat az életben.( az egyszerre született ikreknek is, mert náluk figyelembe veszik az órát és a percet, tehát máris módosul a feladat, másként fogják megvalósítani)

A „jóslás” tehát itt nem a kártyával való lehetséges jövő kivetés, hanem ott van elrejtve a születési dátumban.

Szeretnéd tudni, hogyan végezhető sorselemzés magyar, illetve tarot kártyával? Akkor olvasd el cikkeinket ITT és ITT!

 

Egy példa: egy 5-ös sorsszámú ember korán nagy családot alapít. Ez a szám a szabadság, a változatosság, a mozgalmasság száma. Lételeme lenne a kaland, vagy pl az extrém sport. Ehelyett irodában dolgozik, reggeltől-estig egy meghatározott útvonalon közlekedik, soha nem lazít, biztos,hogy megbetegszik és boldogtalan emberré válik. Nem a sorsát éli. Gyerekkorban már célszerű felhívni a figyelmet azokra a tulajdonságokra, amiket a számok hordoznak.

szerencseszam_rtl_cikkbe

Akinek 2-es a sorsszáma és vezető tisztséget akar betölteni, a sors mindig alázatra fogja kényszeríteni és sorra megtapasztalja a vezetés nehézségeit, az ellenállást, a napi döntések idegterhelő érzését. Neki a csapatmunka lenne a feladata, a team, az alázat, a kiszolgálás. Lehet szembe menni azzal, amit a sors és az út mutat, ám ekkor  nem a feladatunknak megfelelő sorsot éljük.

A jóslás születési dátum alapján tulajdonképpen a feladat, aminek a megvalósítására leszülettünk. A számmisztika irányt ad, valamint segít abban, hogy megismerkedjünk önmagunkkal, de a jövő a születési dátumból is kiolvasható.

 

Részletes és pontos elemzést szeretnél kapni születési dátumod alapján? Mindenre kíváncsi vagy, amit tudnod kell a jövőddel kapcsolatban? Akkor hívd Machitát vagy Bettinát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Éva a 30.04.2013

én 1972.07.04 születem nekem van szerencse számom?Köszönöm !

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Éva!
    Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. A szerencseszámokban segíthet és numerológiával is foglalkozik.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*