Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A számmisztika és az egészség

A számmisztika és az egészség

Dátum: 24.01.2013

A számmisztika szerint minden embernek van valamilyen gondja betegsége, megoldásra váró feladata.  Az egészségre törekszünk, de mégis cselekedeteink által még betegebbé tesszük magunkat.  Nem figyelünk testünk jelzéseire, holott minden betegségnek üzenete, jelentése van.

Soha nem a baktériumtól, mérgektől, vírusoktól betegszünk meg, hanem ilyenkor a benső énünk egy általunk még el nem fogadott valósággal akar megbarátkoztatni bennünket. Lelkünk egyik árnyoldala ez. Mit nem akarunk megtanulni? Mit nem vállalunk fel?

Amikor már megjelenik a betegség, az egyértelművé teszi, a harmónia felborult a szervezetben.  A számmisztika a karakterszámokhoz ( napszámhoz)  rendeli hozzá a betegség hajlamokat, illetve maga a szám mutat rá bizonyos problémákra.

Pl. A 2-es szám a Hold minősége  (11,20,29) –  gyomor problémák, méh, hasnyálmirigy, mell, bélproblémák tartoznak ide. Amikor valakinek a gyomrával van gondja, akkor valamely helyzet dühöt vált ki, nem emészti meg a történéseket. Belesavanyodik a helyzetbe – gyomorsav túltengése lesz. Forr és éget.  Az egészséget úgy tudja helyre állítani, ha nem forr és dühöng egy adott helyzeten, akkor és ott fejti ki a véleményét, amikor az adott  helyzet megkívánja.

A 6-os szám a Vénusz minősége (6, 15,24) a páros szerveknél kell figyelnie, mell, vese, nemi szervek, mandula, gége. Ha a mandula begyullad az azt jelzi, hogy sok sértést nyelt le az illető. A belső agressziót nem képes szavakba önteni. A mandulák szűrőként működnek, ellenőrzik amit lenyelünk. Gyakorolni kell a dolgokat kimondani, és figyelni arra, hogy ne akarjunk másoknak megfelelni.

A számmisztika és az egészség úgy kapcsolódik össze, hogy minden számhoz tartozik egy  betegségre való hajlam és annak lelki megfelelője. A betegség okát kell megfejteni, mert a tüneti kezelés csupán átmenetileg hoz sikert. A számok sajnos könyörtelenül  rá mutatnak  a hibákra, és nagyon nehéz szembesülni önmagunkkal. Minden negatív dolog, amit fel kell tárnunk, bizony komoly és nem könnyű munka.

Ahány éve fennáll a betegség, annyi hónapot kell rászánni az egészség helyreállítására, ez a súlyproblémákra is igaz. Ezért nem működnek a villámfogyókúrák és a különféle villámgyógymódok.

Időbe telik feldolgozni a régóta tartó lelki problémákat és így fokozatosan eljutni a  gyógyuláshoz vezető útra.

A felhasználók hozzászólásai (2)

sanyi a 18.03.2013

jó a műsoruk

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Sanyi! Köszönjük a szép szavakat.
    Ha segítségre lesz szüksége akkor Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Legkeresettebb mágus aki segíthet Önnek hasznos tanácsokkal. Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*