Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A szellemgyógyászat

A szellemgyógyászat

Dátum: 16.04.2013

A testünk működése a lélek és a szellem harmonikus működésétől függ. Amikor ez a harmonia megbomlik, létrejön a betegség, amit a fizikai testünkben érzékelünk, tünetként. A szellemgyógyászat (vagy más néven pszichotronika) mint azt a neve is mutatja, a szellemet gyógyítja, a fizikai testnél nem csinál semmit. A 3 testnek ( test-lélek-szellem ) harmoniában kell lenni egymással, és nem elég csupán a fizikai testünk tüneteit kezelni, az ugyanis okozat és nem az ok.

A hazánkban is ismer és elsajátítható módszert F.E.Eckhard Strohm 1982 óta oktatja. Több lépcsőből áll a rendszer, egymásra épülő modulokból.

A szellemgyógyászat nagyon mély tudati szinten dolgozik. Mondhatjuk meditációnak is. A szellemsebész megindítja a gyógyító gondolatot, amelyet a beteg, mint egy vevőkészülék veszi, először a szellem szintjén, majd a testen, asztrális szinten és legutoljára a mentális testre. A szellem és lélektestben ugyanúgy megtalálhatóak – bár finomabb energiák formájában- minden szervünk, idegrendszer, csont, kiválasztó szervek.

A szellemsebészet ajánlott:

Téves önsorsrontó hiedelmek, felfogások korrekciójára

Hitrendszeri blokkok feloldására,

Nehéz döntéseknél,

Szervi problémáknál

Idegrendszeri panaszoknál

Teljes energetikai cserére,

Fájdalmak megszüntetésére

A gyógyulás nagyban függ a gyógyulni kívánó hitétől, vágyától és attól mennyire aktív a saját gyógyításában. A szellemgyógyászat módszere rendkívül hatékony és sikeresen kombinálható más energetikai gyógymódokkal is.

 

 

Hagyj hozzászólást

*