Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A szemed színe ezt árulja el rólad!

A szemed színe ezt árulja el rólad!

Dátum: 30.08.2015

“A szemünkben a múlt fájdalma, a jelen öröme és a jövő ígérete”, mondta egyszer Pallinus görög asztrológus és gondolkodó. Ő arról volt híres, hogy ha valaki szemébe nézett, akkor bármit kiolvasott belőle. Messzeföldről zarándokoltak hozzá a jóslatért, amelyért cserébe egy könycseppet kért mindenkitől. A meghatottságtól sokan sírva is fakadtak. A legenda szerint azért gyűjtötte a könnycseppeket, hogy ebben megfürödve halhatalanná váljon. Hogy valóban ez volt-e a célja a könnycseppekkel, azt már soha nem tudjuk meg, de azt biztosan tudjuk, hogy halhatatlanná nem vált, ugyanis a pestis őt is elvitte 1345-ben.

 

A modern orvostudomány is elismeri, hogy a szemünkben minden benne van, erre épül az íriszdiagnosztika is, hiszen egy szemvizsgálat után teljes diagnózist kapunk, amely feltárja testünk rejtett betegségeit. Az íriszdiagnosztika szempontjából teljesen közömbös, hogy milyen színű a szemünk és a diagnózist sem a szemszín alapján állítják fel.

jós, jóslás, jósnő, szemszín, szemed színe, a szem, karikás szem, szemed színe ezt árulja el rólad, kék szem, zöld szem, barna szem, szürke szem, boldog, vidám, szomorú, huncut

A hétköznapi életben rengetegszer szembesülünk azzal, hogy a jelenkori európai szépségideál a kék szemet emeli piedesztálra, és az emberek 90%-a azt tartja szépnek, vonzónak és ellenállhatatlannak.

 

Kék vagy szürke szem

Amellett, hogy szép, azt is tudnod kell, hogy a kék szemű emberek hajlamosabbak a rövidlátásra, illetve a szem bármely megbetegedésére. A kék szeműek gyakran küzdenek idegrendszeri problémákkal és migrénes fejfájással. Nagyon jó az empatikus képességük, és szívesen segítenek bárkinek, aki bajbajutott. Ha kedden vagy szombaton kék színű ruhát hordasz, nagy szerencse érhet. A kék szeműeknek fokozottan figyelniük kell, mert a szellemek és negatív energiák sokkal egyszerűbben megtapadnak rajtuk, mint másokon. Rendszeresen ellenőriztesd és kérj védelmet szakembereinktől! Hívd Igazgyöngyöt, aki megnézi ezt Neked!

 

Barna szem

Ha barna a szemed színe, akkor ritkábban vagy beteg, de a felső légúti megbetegedések téged sem kerülnek el. Sokkal jobban megbízol az emberekben, mint kellene, és ezért gyakran érnek csalódások. A pénzügyeid mindig bonyolultak, szeretnél félretenni, takarékoskodni, de ez nem mindig sikerül. Ha anyagi gondjaid vannak, hajlamos vagy depresszióba esni és elvonulni a külvilág szeme elől. Inkább hívj minket és kérj segítséget, válaszd Ágnest, aki elmondja, hogyan lehet több pénzed, és hogy mikor leszel szerencsés!

 

Zöld szem

Szereted a kihívásokat, könnyen dühbe gurulsz, de ugyanolyan gyorsan el is múlik a haragod. Nem túl jó a memóriád, ezért mindenkivel jóban vagy, mert elfelejted, hogy ki, mikor és mit ártott neked. Sajnos azt is elfelejted, hogy mire költötted a pénzed és a hónap végén értetlenül nézed a számlád egyenlegét. A legegyszerűbb, ha egy listát vezetsz arról, hogy mikor mit vettél, legalább egy hónapig, hogy jobban átlásd a költési szokásaidat és igényeidet. A zöld szeműek gyakrabban nyernek a lottón, főleg, akinek piros színű az aurája. Ha még nem nyertél, akkor kérj egy nyeremény-mágiát Xalentől, mert ez Nálad azonnal sok pénzt hozhat szerencse által!

jós, jóslás, jósnő, szemszín, szemed színe, a szem, karikás szem, szemed színe ezt árulja el rólad, kék szem, zöld szem, barna szem, szürke szem, boldog, vidám, szomorú, huncut

A fekete szem a legritkább az összes közül

Nehéz különbséget tenni a nagyon sötétbarna és a fekete szem között, ez a leírás akkor is rád vonatkozik, ha a Te szemed nem egészen fekete, de nagyon sötétbarna színű. Rendelkezel valamilyen egyedi mágikus, spirituális képességgel, amelyet érdemes lenne kiaknáznod és alkalmaznod a hétköznapjaidban. Jók a megérzéseid és sokszor előre megérzed, ha valakivel valami rossz fog történni. Lehetnek jósló álmaid, ne ijedj meg tőlük, próbáld őket értelmezni. Ha színekről álmodsz, itt találod az értelmezését. Ha nem boldogulsz, kérj segítséget, szakembereink a nap 24 órájában állnak a rendelkezésedre és elmondják, hogyan kamatoztasd ezoterikus képességeidet. Lehetsz Te is a tisztánlátó csapatunk tagja, tudd meg Eugéniától, hogyan változik meg az életed és mit kell tenned, hogy elérd a céljaidat!

 

Ha kíváncsi vagy a szemed színe, a sorsfeladatod és a csillagjegyed közötti összefüggésekre, kérj egy mélyreható asztrológiai elemzést, hívd Ágnes jósnőt vagy Megmondót a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), akik elkészítik a személyre szabott asztro-térképedet! Kérheted külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Zora a 07.09.2015

Én hiszek a joslásban mert sok igazság van benne,meg valamit értekis hozzá

    Asztro Show a 09.09.2015

    Kedves Zora! Köszönjük a válaszát, ha szeretne kérdésére pontos választ kapni, akkor kérem, hívja a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámot és kérje Ágnes jósnőt a 313 kódon.

Hagyj hozzászólást

*