Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A szerelmi mágia a boldogságért

A szerelmi mágia a boldogságért

Dátum: 17.04.2013

A szerelmi mágia már évszázadok óta jelen van az emberek között, hiszen mindannyian vágyunk arra, hogy elcsábítsuk a szívünk választottját. Manapság még nagyobb szükségünk van az ilyen varázslatokra, hiszen egyre inkább elhidegülünk embertársainktól.  Mindenki vágya, hogy  magához vonzza azt a személyt akit a legjobban szeret, azonban a szerelmi kötést csak akkor szabad alkalmazni, ha teljesen biztosak vagyunk abban, hogy az illető örök szerelmére vágyunk.

Az érzéseink meghatározzák a személyiségünket és a kisugárzásunkat. A gondolataink és az akaratunk nagy energiával rendelkeznek, így nem szükséges, hogy természetfeletti képességekkel rendelkezzen ahhoz, hogy az akaratával elérje azt amit szeretne. Elég ha erősen és őszintén kíván valamit és az megtörténik.

A szerelmi mágia sokat változott az ősidők óta, különböző formákat öltve. Először csak egyszerű imádság volt, majd különféle eszközöket vontak bele (gyertyákat, a kedvesünk haját vagy ruháját, stb.). A lényeg viszont mindig ugyanaz volt, hogy legyőzhetetlen szerelmi vonzódást ébresszünk a célszemélynél.

De mielőtt elkezdenénk a szerelmi varázslat leírásával, el kell mondani, hogy minden mágia lehet fehér, de fekete is. A szerelmi mágia, alapjában véve nem negatív, viszont nem mindegy, hogy a kiszemelt személy milyen körülmények között él, azaz ha a szerelmi mágiánk célja, hogy elszakítsuk őt a családjától, gyerekeitől vagy a meglévő párkapcsolatát szeretnénk feldúlni, akkor az már a fekete mágiához tartozik. Ezért a mágia alkalmazása előtt gondoljuk át és legyünk őszinték, ne tegyen olyat amivel embertársainknak árthatunk.

A szerelmi mágia menete

A varázslathoz szüksége lesz 2 darab vörös gyertyára és 3 darab fehér gyertyára. A fehér gyertyákat rakja háromszög alakba, a háromszög közepére pedig tegye a két piros gyertyát. Az egyik piros gyertya a kiszemeltünket jelképezi, a másik pedig a kívánságunkat szimbolizálja.

A gyertyák meggyújtása előtt, csukja be a szemét és számoljon visszafele 15-től, 1-ig. Ezután mondja ki hangosan a kívánságát. Csak egy kérése lehet és ezt próbálja a lehető legegyszerűbben megfogalmazni, ne kérjen egyszerre több mindent. Ezután nyissa ki a szemét és gyújtsa meg a gyertyákat. Nézze pár percig a gyertyák lángját, majd a két piros színút tolja egymáshoz közelebb, várja meg amíg a gyertyák egy harmada leég majd oltsa el őket.

Ez a szerelmi szertartás három részből áll, mindegyik rész között el kell hogy teljen minimum egy nap. Minden következő alkalommal amikor meggyújtja a gyertyákat, tolja közelebb egymáshoz a két piros színű gyertyát.  Az utolsó alkalommal a két piros színű gyertyának már szorosan egymás mellett kell égnie és mind az öt gyertyának végig le kell égnie.

 

Ha kételkedik abban, hogy az akarata elegendő lehet a szerelem vonzásához, fordulhat szakértő segítségéhez is. Aki ugyanis képes kapcsolatba lépni a felsőbb erőkkel, az sikeresebb lehet a szerelmi mágiával.

 

Utoljára módosítva: 2013.12.10.

A felhasználók hozzászólásai (5)

sándorné a 30.03.2015

szeretném kérdezni.hogy pl kedden kezdem és szerdán folyamatosan. vagy csütörtökön. gyújtsam újra meg. a lángot kézel szabad elnyomni vagy fújni,;? köszönöm válaszát.

    Asztro Show a 04.10.2015

    Kedves Sándorné! Ha szeretné a mágiát pontosan elvégezni, akkor kérem, hívja az Asztro Centert és ott fognak Önnek segíteni. Éjjel nappal hívható Asztro Centert a 0690633991-es (485Ft/p) telefonszámon éri el, kérje Tündér Lilit a 954-es kódról.

Gyöngyi a 25.11.2014

Én kétalkalomal megcsináltam őt gyerzyával és valamilyen,modon a két piros gyertya nem égetle csontig! Ez miért van!!!

    Asztro Show a 25.11.2014

    Kedves Gyöngyi!
    Ha többet szeretne tudni erről a témáról, Babi jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 390. Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

iZISZ-JOSNŐ a 22.05.2013

ANNYIT SZERTENÉK HOZZÁSZÓLNI.VÉGIG OLVASTAM A LEIRTAKAT IGEN NAGYON JOL MÜKÖDIK DE CSAK AKKOR, HA VALÓBAN HISZÜNK AZ ANGYALOKBAN ÉS ÁTADJUK PROBLÉMÁNKAT NEKIK.
ÉN CSAK POZOTIV JELZÉSEKET VÉLEMÉYNEZÉS TTUDOK ADNI KÉSZITETTEM ANGYALI PECSÉTET ÉS NAGYON JÓL MÜKÖDIK.TOVÁBBI SZERENCSÉS ÉS FÉNYNEL TELI SZÉP NAPOT KIVÁNOK.:)(a)

IZISZ_JOSNŐ

Hagyj hozzászólást

*