Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A szertartás és a tavaszi napéjegyenlőség

A szertartás és a tavaszi napéjegyenlőség

Dátum: 19.03.2012

 

A szertartás elvégzésére vannak jobb és rosszabb napok, ilyen jobb nap a tavaszi napéjegyenlőség napja is. Ismerjük a jelentését, és tudjuk azt is, hogy mikor és miért következik be a tavaszi napéjegyenlőség. Ez az a nap az évben, amikor a nappal és az éjszaka hossza teljesen megegyezik. Az északi féltekén tavaszi napéjegyenlőségnek, a déli féltekén őszi napéjegyenlőségnek nevezik.

 

Szeretnéd tudni, mely tárgyakat kell beszerezned, amik segíthetnek a bőség bevonzásában? Akkor kattints IDE!

 

Az, hogy a bolygók mozgása szempontjából pontosan mi történik ilyenkor, mindenki tudja, de vajon mit jelent az ezotériában ez a nap? Mit jelenthet számunkra, ezoterikus szempontból a tavaszi napéjegyenlőség? Hogyan erősíti a szertartás erősségét?

Már a pogány népek is ünnepelték és a görög mitológiában is találkozhatunk a jelenséggel. Az ősi népek a fény uralmát ünnepelték a sötétség felett. Az a nap, amikor a fény terjeszkedni kezdett és egyre több teret foglalt el, a törzsi életben óriási jelentőséggel bírt. Fontos volt, hiszen minél tovább volt világosság, annál tovább tudtak vadászni, és minél rövidebb ideig volt sötétség, annál rövidebb ideig kellett védekezniük a vadállatok támadásai ellen. Egyre nagyobb volt a biztonságérzetük, egyre több élelemhez jutottak. Ezen a napon a törzs varázslója révült állapotban megjósolta, mennyi lesz a termés, mennyire lesz gazdag az elkövetkező három hónap. Ha a jóslat szerint szegény, ínséges idők elé néztek, akkor különböző bőséghozó szertartásokat végeztek. A vadász-halász népek annak érdekében, hogy a vadászatok sikeresek legyenek, a földművelő népek pedig a jó és bőséges termésért végezték a rituálékat.

A feng shui szerint ÍGY rendezd be a lakásodat, hogy bevonzhasd a bőséget!

Miért fontos a szertartás elvégzése?

Fontos volt a szertartás elvégzése ezen a különleges napon, mert a bőség és a gyarapodás a napok hosszának növekedésével egy ütemben történt. Ahogy egyre hosszabbak lettek a nappalok, úgy lett egyre több élelem, egyre több termés.

Érdemes ezen a napon, bőséghozó szertartás elvégzését esedékessé tenni, hiszen így befolyásolhatjuk a következő három hónap sikerességét, illetve az egész év kimenetelét!

Ha azt szeretnéd, hogy az, amit 2017. március 20-a után kezdesz el, sikeres legyen, a befektetések megtérüljenek, a jó ajánlatokat ne szalaszd el, akkor március 20-án mindenképpen kérj egy tavaszköszöntő, bőséghozó rituálét vonalunkon! Ha látványos eredményt szeretnél életedbe, akkor kérd szakemberek: jósok, tisztánlátással rendelkezők, mágusok segítségét!
Tündér Lili

Tündér Lili vagy Nero a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc) elvégezhetik Neked azt a bőséghozó tavaszi szertartást, aminek köszönhetően nem kell szűkölködnöd egész évben! Hívd őket bizalommal! Külföldről is elérhetőek: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*