Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A születési dátum, mint titkos kód

A születési dátum, mint titkos kód

Dátum: 06.02.2012

A sorsunk és az életünk az ősi tanok alapján elrendeltetésről árulkodnak. Próbálhatjuk alakítgatni a jövőnket, de befolyásunk csekély, hiszen a sorsunk meg van írva a számokban. A szám, ami a legszorosabban kötődik hozzánk, az a születési dátum, a jóslás a születési év szerint,  minden ember kezében egy összetett kód. Ennek a kódnak igenis van megfejtő kulcsa. Ezt a kulcsot szeretném megforgatni picit az Ön zárjában is, kinyitni az életét, az újabb lehetőségek felé.

 

Ha érdekli az ezotéria, akkor mindenképpen kattintson IDE!

 

A kód többféle numerológiai számításon alapul. Az egyik a Püthagorasz-i mód, amiben nincsenek ékezetes betűk, a másik pedig Cheiro módszere, egy speciális elemzés, melyet Csiky Ildikó, az Ezotéria Nagyasszonya dolgozott ki. Megdöbbentő módon, a matematika és az ezotéria számítási módszere egyáltalán nem mond ellent egymásnak.

jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, szerelem, párkapcsolat, mérleg, mérleg pasi, mérleg csillagjegy, asztrológia, hódító, macsó fárfi

Ahhoz, hogy a számok világába betekintést nyerjünk, nem szükséges semmiféle különleges logikai képesség, matematikai felsőfokú tudás, ezek nélkül is maximálisan érthető mindenki számára. A numerológiai számítást akár önszorgalomból, otthon is meg lehet tanulni, jelentős hasznot húzva belőle a mindennapi életben.

 

ITT megtudja a szerencseszámait 2016-ra!

 

Egy születési dátum megmutatja az egyén jellemrajzát, életútját, sorsfordulóit, személyes kapcsolatait, betegségre való hajlamát.  A teljes név és becenév ismerete, a numerológiai elemzésnél átfogó képet ad egy ember sorsáról, múltjáról, előző életekről, jelenéről, nehézségekről, kilábalásokról és a teljes jövőképről. Ilyen értelemben, sokan félnek például attól a ponttól, amit az asztrológiában kilépési pontnak hívunk, holott a numerológiai elemzés rávilágít a veszélyes éveinkre, és a számmisztikai elemzés ismeretében, elkerülhetjük a komoly baleseteket!

Születési időpontunk által meghatározható a sorsfeladatszámunk, amiből megtudhatjuk, milyen feladatot kaptunk, melyek azok a tulajdonságok, amelyek segítenek, hogy beteljesítsük a sorsunkat, és melyek azok, amelyek megnehezítik a boldogulásunkat.

Sorsszámunk beszél arról, hogy miben vagyunk tehetségesek, és milyen tanulási feladataink vannak, illetve, arról is, hogy mi a legnagyobb probléma, amivel meg kell küzdenünk az életünk során.

Személyiségszámunk a külső megítélésről beszél, arról hogy milyennek látnak mások bennünket.

Szívszámunk, nevéből adódóan is,  az érzelmi életünk előremenetelét segíti, és rávilágít mindennapi félelmeinkre.

A hiányszámok önmagukért beszélnek, és különös jelentőséggel bírnak a halmozott számok is. Ezen számok vizsgálatához a mágikus négyzet felállítását alkalmazzuk. Amikor ezt a képletet fel tudjuk állítani, szinte egy ingyen jóslást, jövendölést kap az érintett.

Én, személy szerint, amikor kezembe kapok egy kódot, és a születési dátumot vizsgálatnak vetem alá, elsősorban a sorsfordulós éveket számolom ki, és ezen évszámokra igazoltatom vissza a történéseket. Az érintett ebből látja, hogy igenis róla beszélek, az ő életéről. Amikor be tudom bizonyítani, hogy  az általam felvázolt múlt éppen az, amit ő maga megélt, akkor igenis komolyan veszi a jelen állapot vizsgálatát és a numerológia segítségével, általam felvázolt jövőképet.

jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, szerelem, párkapcsolat, mérleg, mérleg pasi, mérleg csillagjegy, asztrológia, hódító, macsó fárfi

A numerológiai elemzést nem csupán személyek esetében, de vállalkozásoknál is érdemes elvégezni. A vállalkozók általában cégnév, telephely, tevékenységi kör kérdésben fordulnak hozzám, de sok üzletember keres fel például azzal is, hogy kifürkéssze a lehetséges üzleti partnerek megbízhatóságát. Ilyen esetben speciális színasztriát (összevetést) végzek.

Én magam is alkalmazom a számmisztikát a mindennapjaimban. Így például a numerológia segített az  autóm rendszámának kiválasztásakor, vagy a barátnőm kért tőlem ilyen elemzést, amikor telefonszámot igényelt, s ezen számítás alapján kötött szerződést.

Vidámabb életterületre evezve, még házi kedvenceinknél is jól jöhet a számmisztika. Ön tudta, hogy a kutyusok, cicák, hörcsögök nevei is titkokat rejtenek? Egy numerológus még ebben is segíthet Önnek.

 

Szeretné tudni, hogy sorsa milyen titkokat rejt, amikről eddig még Ön sem tudott? Akkor kérje legjobb jósaink segítségét, akik elmondják a jövője titkait! Ágnes és Megmondó jósnő segíthetnek a sorsa kielemzésében, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc)! Keresse őket bátran külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

A felhasználók hozzászólásai (4)

Asztro Show a 18.09.2014

Kedves Mária-Rozália! Szegedi Panni jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 830. Nagyon sok technikával foglalkozik: reiki, kártya, numerológija…
Hívja most és minden kérdésére válaszol! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Mária a 12.11.2012

Egy általanos joslás

  rózsa a 13.11.2014

  kiváncsi vagyok hogy mi fog történni az elkövetkező időben
  az életünkel

   Asztro Show a 17.11.2014

   Kedves Rózsa!
   Szegedi Panni jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 830. Nagyon sok technikával foglalkozik: reiki, kártya, numerológija…
   Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*