Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A talizmán ereje

A talizmán ereje

Dátum: 19.09.2012

A talizmán szavunk nyelvészeti szempontból az ókori görög telesmo szóra vezethető vissza illetve az arab nyelvben ismert és használt tilismi szóval is rokonható. A talizmán már az ókorban is egy olyan eszközt, tárgyat jelölt, amelynek természetfölötti erőt tulajdonítottak, és amely mindentől megvédte viselőjét. Egyes kultúrákban csak a kiválasztottak viselhettek talizmánt, vagy hordhattak maguknál mágikus erővel bíró tárgyakat. Úgy tartották, hogy a talizmán viselője halhatatlan és sebezhetetlen. Rengeteg olyan monda született, amely arról számol be, hogy a mindenki által tisztelt és szeretett vezér akkor vesztette életé, amikor nem viselte a védelmező talizmánt.

A talizmánokat általában egy beavatott személy, a törzs vagy népcsoport sámánjai, mágusai készítették, és ajándékozták  az arra méltónak ítélt férfiaknak. Később nők is viselhettek talizmánt, de a kezdetekben ez a férfiak kiváltsága volt.

Talizmánt ma már bárki készíthet és ajándékozhat. A talizmán viselőjének pedig nem kell kiválasztottnak lennie ahhoz, hogy a különleges tárgy védelmét élvezhesse.

A  XXI. század talizmánja egy olyan formától és alapanyagtól teljesen független tárgy, amelynek a viselője mágikus erőt tulajdonít és ezért mindig magánál tartja azt.

 

De miért és hogyan működnek a talizmánok?

Számtalanszor bizonyítást nyert, hogy a talizmánt viselők és a talizmánnak mágikus erőt tulajdonítók sokkal szerencsésebbek és sokkal sikeresebbek, mint azok, akik nem hordanak maguknál talizmánt vagy amulettet. Hogyan lehetséges ez?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre választ kapjunk elsősorban tudni kell azt, hogy a hit ereje mágikus erővel  bír. Tudni kell azt, hogy mekkora önbizalmat kölcsönöz annak a biztos tudata, hogy a siker garantált, mert van egy nagyon erős segítőnk, pártfogónk, aki kiáll mellettünk és támogat bennünket.

A legszemléletesebb példa talán az lenne, ha egy olyan szituációt idéznénk, amelyben a segítségben való erős hit eredményezi a sikert.

 

Például, képzeljük el azt, hogy valaki vizsgára készül. Sokat tanul, de tudja azt, hogy a vizsgáztató bizottság elnöke az ő legjobb barátja. Így amikor belép a vizsgaterembe, függetlenül attól, hogy nem látja a vizsgáztatókat és lehetséges, hogy a barátja nincs is jelen, teljesen megnyugszik, mert tudja, hogy bármi történjék a barátja segíteni fog. A vizsgája természetesen sikerül. Ha ugyan ez a személy ugyanennyi tudás birtokában azzal a tudattal vizsgázik, hogy a vizsgabizottságban az ellensége ítéli meg a munkáját, akkor a sikerre sokkal kevesebb az esélye, mondhatjuk, hogy szinte semmi.

 

Érdemes Önnek talizmánt viselnie?

Erre a kérdésre csak Ön tudja a választ. Ha hisz abban, hogy egy talizmán segít Önnek, megvédi Önt és miden körülmények között sikert hoz az Ön életébe, akkor mindenféleképpen érdemes beszereznie egy talizmánt, mert ez azt jelenti, hogy az Ön életében valóban működni fog.

Abban az esetben, ha Ön butaságnak és fölöslegesnek tartja a talizmán viselését, akkor elég nagy a valószínűsége annak, hogy Önnek nem fog segíteni a talizmán.

Mindenképpen érdemes kipróbálnia, mert veszíteni valója nincs.

 

Honnan szerezhet talizmánt?

Talizmánt bárkitől kaphat, aki szereti Önt és jót akar Önnek. Bármilyem apró tárgy megteszi, amit majd mindig magánál hord.

Ha beavatott talizmánt szeretne, akkor érdemes szakember segítségét kérnie. Az Asztro Center munkatársai készséggel állnak a rendelkezésére és segítenek önnek, de a hit ereje pénzbevonzó erővel is bírhat, de szívesen készítünk szerelmi vagy akár egészségmegőrző talizmánt.

 

Utoljára módosítva: 2013.12.10.

A felhasználók hozzászólásai (4)

Peti a 13.12.2013

Hát igen, csak az a baj, hogy a kötést csak az tudja levenni aki csinálta, mivel utána levédi saját mágiával, ami oldhatatlan. Csak ő általa! Aki meg mást állít az a pénzbehajtó:)

  Asztro Show a 24.09.2014

  Kedves Peti!
  Norbert kártyajóst és mágust ajánljuk Önnek, melléke: 525. Segíthet Önnek hasznos személyre szabott mágiával és sok hasznos tanácsot is adhat ez ügyben.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

iveta a 05.12.2012

szeretnem a penz ugyen egeseg, gyerekeim jovoit ……..koszonom

  Asztro Show a 01.10.2014

  Kedves Iveta!
  Boszi Kata a legjobb jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 340. Cigánykártya jóslással foglalkozik. Segíteni tud Önnek.
  Hívja most! 06 90 633 991 (485 Ft/perc).

Hagyj hozzászólást

*