Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A tarot és a féltékenység

A tarot és a féltékenység

Dátum: 14.06.2012

A tarot  felfedi az irigységet?

tarot tanácsadója felhívása alkalmával  az Asztro Centerben, gyakran lehetnek speciális kérdései. Néha tudatosan teszi fel ezeket a kérdéseket, néha ezek a kérdések rejtve vannak a felszín alatt, az elméje tudatalatti részében.  Ne feledje, a tarot az jóslási eszköz amely tükrözi a belső gondolatokat a tudatalatti tudást, nem csak a tudatos érzelmeket és eszméket.

Dühbe borul-e amikor egyes ismerősei jó munkalehetőséget kapnak vagy szerencsésen szerelmembe esnek? Követi-e a partnere minden mozdulatát és hangulatváltozását? Ha Ön is fenyegetőnek találja mások örömét és gyanakvó a felé  vagy megkérdőjelezi mások szándékát  a Hold tarot kártya, mutathat rá erre a féltékenységre a  kártyavetésben.

A Hold jelzi az érzelmi öntudatunkat. Ez a kártya az érzelmeink hátterébe nyújt betekintést: azokba amelyeket kimutatunk, amelyek rejtve maradnak és amelyeket még magunk sem értünk.  A Hold a legkiszámíthatatlanabb bolygó az égitestek közül. Női bolygó, amelynek mint minden nőnek megvannak a maga titkai. A Földről mi csak a világos oldalát látjuk, tehát a sötét oldala rejtve marad. A Hold uralja  a tenger mozgását és a természet ritmusa is tőle függ, valamint a Naptól. De a Hold rejtve marad, a színfalak mögött dolgozik. Ő mutatja meg a féltékenységet a kérdezőnél.

Amikor a partnerével elmegy valahová, oda figyel-e a reakcióira amikor egy csinos nő mellett haladnak el? Átnézi-e az SMS-eit, mikor éppen nem figyel oda? Készen áll és hajlandó szembenézni a féltékenységgel? Ha igen, lehet hogy feltűnik a Hold a múltjában, a jelenjében vagy a jövőjében a tarot kirakásában.

Amikor a múltban jelenik meg, ez azt jelentheti, hogy gyanakvó volt a múltban. Talán nem tisztázta ezt a szituációt, nem beszélte meg a partnerével azt ami a féltékenységre okot adott és ez a magában tartogatott harag és féltékenység továbbra is rossz hatással van Önre.

A Hold a jelenjében, azt jelenti, hogy mostanság akadtak problémái a féltékenységgel. Olyan eseményekre mutat a jelenben ami kiváltotta Önből a féltékenységet. Talán nem bízik meg a barátaiban, a partnerében, vagy akár önmagában. Lehet, hogy Ön letagadja a féltékenységét, de a környezete észreveszi.

Ha a Hold a jövőjében jelenik meg, lehet, hogy olyan esemény előtt áll, ami féltékennyé fogja tenni. Talán valaki olyannal találkozik, aki bizonytalanságot vált majd ki Önből vagy olyan terveire, amik később kihathatnak arra, hogy a féltékenység által lesz vezetve valamilyen szituációban.

Ha a tarot kirakásban megjelenik a múltjában, jelenében vagy jövőjében a Hold, vizsgálja meg a mellette kivetődő kártyákat.

Ha a Hold mellett Érme kártya jelenik meg, az azt jelenti, hogy a féltékenysége anyagi okokból ered. Talán azon gondolkodik hogy egy méregdrága ruhadarabbal csábítsa el a kiválasztottját vagy éppen rossz az anyagi helyzete féltékennyé teszi a jobb szituációban élők iránt, az Érme lapok mindig a dolgok anyagi, testi vagy fizikai eredetére mutat.

Ha  Pálca kártya kerül a Hold kártya mellé, az azt jelentheti, hogy a féltékenysége veszélyes és robbanásveszélyes lehet. A Pálcák a tűz elemét jelentik amely agresszív és erőszakos. Ha a barátai és a munkatársai is erőszakosnak találják a féltékenység általi dühében, a Pálca kártya biztosan megjelenik a Hold mellett.

A Kehely kártyák a vizes érzelmekre mutat. Ha Kehely kártya kerül a Hold mellé, lehetséges, hogy nem lesz képes megfogalmazni, hogy mi az ami kiváltja Önből a féltékenységet, de mindenképpen érezni fogja. Ha észreveszi, hogy nem képes feloldódni, kedvtelen vagy ésszerűtlen félelmei vannak attól, hogy a partnere megcsalja, meg kéne vizsgálnia mi lehet az oka a féltékenységének.

A Kard és a Hold kombinációja különösen nehéz szituációt jelent. A Hold titokzatossága, ellentmond a Kard éles pengéjének. A Kard a levegő elemére mutat, ami gyakran jelent bosszúálló, bosszúvágyó tetteket. Ha a szavai gyakran olyan élesek, mint a penge, gúnyos kijelentéseket tesz, valószínű, hogy megtalálja a Hold mellett ezt a kártyát.

Ezek közül, semelyik forgatókönyv sem kellemes a kérdező számára, főleg ha Ön az akire lesújtott a féltékenység. Ha Önnel is történnek ehhez hasonló szituációk, és a Hold  megjelenik a tarot kirakásban fogja fel ajándékként, mert a Hold ily módon hívja fel a figyelmüket a rejtett, a háttérben történő dolgokra. A féltékenység megvéd minket attól, hogy kihasználják, de el is választhat attól akit a legjobban szeretünk.  Figyeljen oda a kapcsolataira, és hogy milyen helyet foglal el bennük, a Hold megmutatja a képességünket arra, hogy megküzdjünk a féltékenységünkkel.

 

Hagyj hozzászólást

*