Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A tarot kártya és az egészség

A tarot kártya és az egészség

Dátum: 02.04.2013

Általában a természetgyógyászokkal, pszichológusokkal karöltve a tarot kártyával dolgozó segítők is azt vallják, hogy a nem velünk született betegségeink lelki eredetűek, ezért ha megoldjuk életünkben azt a problémát, ami okozója lett a betegségünknek, akkor elindul a gyógyulásunk folyamata is.

Ennek ismeretében a tarot kártya is alkalmas a betegségek oldására, hisz megmutatja a gócot, vagyis a probléma gyökerét. Természetesen, ehhez ismerni kell nagyon jól a tarot-lapok jelentését, hogy értelmezni is lehessen a válaszokat. Ezért legjobb szakember segítségét kérni ehhez.
Azonban vannak már olyan tarot-kártyák, amik segítenek bennünket abban, hogy magunk is meghatározzuk az egészségügyi problémánkat, vagyis inkább azt, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy visszanyerjük egyensúlyunkat. Ez nagyon fontos, mert az is ismert tény, ha egészségesebbnek érezzük magunkat, az szintén elindítja a gyógyulás folyamatait.

Ezek a kártyák az Aura-tarot, a Füves-tarot, a Belső gyermek nevű tarot kártya, a Bach-virágterápia nevű kártya, a Gyógyító szimbólumok kártya és még sorolhatnám.

Ezek közül az Aura-kártya a kabbala életfájával áll kapcsolatban, és azt mutatja meg, hogy fény-testünknek milyen színre van szüksége, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ezt az öltözködésünkben hasznosíthatjuk. A Füves tarot az ajánlott gyógynövényekre hívja fel a figyelmünket, és tanácsot is ad a viselkedésünk módosításához, mint például Labella inflata – idegesség esetén – nyugtató hatású, oldja a görcsöket stb., és mint tanács: a régi mintákat igyekezzünk elengedni, legyünk játékosabbak, ne ragaszkodjunk görcsösen a dolgokhoz, mert ez a problémánk gyökere.  A Belső gyermek-kártya pedig a gyermekkorunkból hozott és újragenerálódott lelki problémáinkat tárja fel és oldja gyermekmeséken, mítoszokon keresztül. Például Alice Csodaországban lap jelentése: fontosak az álmok, merjünk álmodni és nem szabad engedni a minket fogva tartó pesszimizmusnak, hisz az rombolja az egészségünket. A Bach-virágterápia, mint nevéből is kiderül olyan gyógymód, mely a virágokat hívja segítségül. Például 12. lap – Gentian-Tárnics – a hit fontosságára utal, és azt mondja, hogy engedjük el a kétségeinket és a félelmeinket a jövőt illetően, vagyis akkor érjük el a kívánt gyógyulást, ha ezt már meg tudtuk tenni, és ebben segít nekünk majd ez a virág.

A felhasználók hozzászólásai (2)

kinga a 13.12.2013

hat igen kulonosen nagyon erdekes es misztikus dolgokrol van szo.es ami a legkulonosebb hogy onoknek mindig igazuk van.

    Asztro Show a 24.09.2014

    Kedves Erika Kinga!
    Tündér Lili jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 954. Médium és spiritiszta. Tarot kártyából tud segíteni.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*