Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A tisztánlátás fejlesztése

A tisztánlátás fejlesztése

Dátum: 22.03.2013

A tisztánlátás az elménk egy olyan adottsága, képessége, amely sajnos nem tanulható, mert vagy velünk születik vagy nem. Bár sokan azon a véleményen vannak, hogy a tisztánlátás tanítható, sajnos csak azok számára tanítható, akinkek még részben vagy teljesen nyitva van a harmadik szemük.

A tisztánlátás képessége kora gyerkkorban fejleszthető a leginkább, de a szülők ahelyett, hogy segítenének ezt kibontakoztatni, elnyomják, csírájában elfojtják a gyerek tisztánlátói képességét. Gyakran egy legyintéssel és „túl gazdag a fantáziája“ kijelentéssel belefojtják a szót, és ezzel sajnos sikeresen lezárják a harmadik szemét. Ilyenkor sincs minden veszve, hiszen sok esetben a gyerekkori tisztánlátás később, felnőtt korban különböző meditációk segítségével visszahozható. Ilyen meditáción vehetünk részt például egy hipnoterápáis kezelés során, amikoris a hipnoterapeuta visszavezet bennünket a gyerekkorunkba, egészen addig a pontig, amikor még nyitva volt a harmadik szemünk. A meditáció során segítséget nyújt abban, hogy a harmadik szem ne zárodjón le, így a meditációból való „ébredés“ után nagy valószínűséggel a harmadik szem újra nyitva lesz, a tisztánlátásunk pedig ismét működni fog.

Ha a gyerek szerencsés, akkor olyan környezetben fejlődik, ahol figyelnek a tisztánlátásra, meghallgatják és nem nevetik ki őt bármit is mond, így valószínű, hogy a későbbiekben, felnőttkorában sem záródik be a harmadik szeme és tisztánlátásával sok embertárásnak segít majd.

Ha Ön úgy emlékszik, hogy gyerekkorában voltak furcsa álmai, látott olyan dolgokat, amire a felnőttek azt mondták csacsiság, vagy hogy nincs is ott, akkor nagy valószínűséggel az Ön haramdik szeme is sokáig nyitva volt. Ebben az esetben érdemes fejlesztenie a tisztánlátását és szakemberhez fordulnia segítségért.

Abban az esetben, ha a gyerekénél tapasztal furcsaságokat, például pár hónapos korában néz egy adott pontra, figyel és nincs ott semmi, vagy 2-3 évesen közli, hogy találkozott egy törpével vagy manóval a kertben, aki ezt és ezt mondta, vagy ha képzeletbeli barátjával beszélget, ne nevesse ki, ne mondja neki azt, hogy ez butaság és nincs ott senki. Hagyja kibontakozni, halgassa meg a történeteket, és kérdezzen tőle minél többet ezekről az éléményekről. A legjobb, ha naplót vezet  a gyerek  „látomásairól“ ugyanis előfordulhat, hogy a gyerek josló képeket lát, olyan eseményeket, amelyek még nem következtek be.

Kérjen minél részletesebb leírást azokról a személyekről akiket a gyerek lát, milyen magasak, ha törpének látja a felnőttet annak is megvan a jeéentése, vagy derítse ki, hogy hogy néznek ki, mihez hasonlítanak leginkabb, milyen színük van, milyen a hangjuk stb.

Minél többet beszélteti a gyereket ő annál jobban fog koncentrálni, és annál szívesebben beszél majd olyan lényekkel és erőkkel, amelyek ami a szemeinknek láthatatlanok. Így fejlesztheti a leghatékonyabban gyereke tisztánlátói képességét, amely nagy hasznára válik majd a későbbiekben.

Bár a tisztánlátás képessége nem tanulható, majdnem mindnen esteben fejleszthető. Ne gondolja azt, hogy ön már túl idős ehhez, mert a  tisztánlátás képessége kortalan és nem kötehtő térhez illetve időhöz. A tisztánlátás olyan mint a víz, gát ugyan szabható áradásának, és mederben tartható ideig óráig, de ha hirtelen sikerül áttörni a gátat, akkor parttalnul áramlik és minden betölt. A vízzel ellentétben viszont kárt nem okoz, hanem segítséget nyújt a lét útvesztőiben céltalanul bolyongóknak, a sorsukat nem értő és karmájuk ellen lázadóknak pedig megnyugvást és békét hoz.

 

Utoljára módosítva: 2013.12.10.

A felhasználók hozzászólásai (3)

Margit a 08.12.2014

A hatodik érzékem jól működik.A tisztánlátás fejlesztését Alexander könyvéből próbálom elsajátítani.

Iveta a 24.07.2014

A hatodik erzes fejlesztese

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Iveta! Jázmin Ön előtt is felfedi a rejtett akadályokat! Keresse bizalommal a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/ perc) az 522-es kódot beütve! Hívja most!

Hagyj hozzászólást

*