Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

egészség horoszkóp

A tisztító kúra hatása az egészségre

Dátum: 04.12.2012

A tisztító kúra hatására azért van szükség, mert a mai táplálkozás, az ülőmunka és a mozgáshiány, mind elősegítik a mérgek lerakódását a szervezetünkben. Ezért rendkívül hasznos alkalmazni a léböjtöt, a természetes gyógyító kúrákat, és a méregtelenítést.

A szervezet méregtelenítésének egyik formája az is, ha tudatosan kerüljük a káros anyagokat. Nem csak a cigaretta és az alkoholfogyasztás csökkentése könnyíti meg egyből a szervezetet, hanem az is, ha akár kis mennyiségben, de növeli a tartósítószer-mentes ételek fogyasztását. Már ez elegendő, hogy meginduljon a gyorsabb anyagcsere a testben, így a mérgek is könnyebben távoznak majd a szervezetből.

 

ITT hatékony egészség tippeket talál!

 

egeszseg_rtl

A böjt is a tisztítás egyik fajtája. Ez a test megtisztításának csak egy egyszeri módja, ez nem jelent életmód váltást. Már a kúra kezdete előtt tudni kell a végének a pontos idejét. A böjt általában nem engedélyezi a szilárd ételek fogyasztását, így azt csak rövid ideig szabad tartani, míg a tisztító kúra lehet lassabb tempójú és hónapokig is eltarthat.

IDE kattintva megtudja, hogyan kérheti az angyalok segítségét a gyógyulásban!

 

A tisztító kúra

Alkalmával, gyakran jelentkeznek a tisztulási tünetek, ezek betegség tünetekhez hasonlítanak, esetleg gyengébb fájdalmak formájában jelentkezhetnek, melyek elvehetik a kedvét. Tudni kell, hogy ezek mulandóak, és valójában a kúra sikerességéről árulkodnak.

Ha nem szeretne egyből több hónapos, vagy agresszív kúrákkal kezdeni, választhat két napos nyers kúrát is. Fontos, hogy már a kúrát megelőző napokban is mellőzze zsíros vagy cukros ételeket, és minél kevesebb kávét, alkoholt és cigarettát fogyasszon. Ha lehet  már ebben a két napban is fogyasszon nyers zöldség és gyümölcs adagokat.

 

A két napos tisztítókúra

A kúra két napjára előírt 1,5-2 kiló gyümölcsöt és zöldséget ossza el öt egyenlő részre, majd jól megrágva egye meg. A zöldség és gyümölcs mellett ehet még áztatott gabonát és olajos magvakat, de ezeket is csak kis mennyiségekben. Az étkezések előtt, után és között mindig igyon 3 dl vizet, tehát minimum 2 litert.

A szervezetünk legnagyobb ellenfele, valamint a helytelen táplálkozás leggyakoribb kártevője a bélrendszerben lerakódó salakanyag, ennek az eltávolítása egyben a kúra fő célja is.

jóslás

Folyadékbevitel

A folyadékbevétel mindenik diéta fontos része, de a diétától függetlenül is nagyon fontos a napi megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. Az optimális folyadékbevitel mennyisége, minimum napi 2 liter vizet jelent. Ez a mennyiség elengedhetetlen a salakréteg eltávolításához, és a rendes emésztéshez.

A méregtelenítést nem szabad túl gyakran alkalmazni, és az étrendünket sem tanácsos hirtelen megváltoztatni, mert az az egészségünk kárára is válhat. Ha drasztikus változást szeretne az étrendjében, ne egyik napról a másikra tegye. Fokozatosan mondjon le régi rossz szokásairól, és ugyanígy fokozatosan vezesse be a nyers gyümölcs és zöldség fogyasztást az étrendjébe.

Az egészséges étkezés rendkívül fontos, de a rohanó hétköznapok miatt sokak számára nem kivitelezhető. Ezért kell legalább alkalmanként rövid tisztítókúrákat alkalmazni, hogy a felgyülemlett mérgek mindenképpen távozzanak a szervezetünkből. A gyümölcsökben és zöldségekben, a teljes kiőrlésű gabonában, és a folyadékban gazdag étrend segíteni fog ebben. E mellett serkenti majd az anyagcserét és az emésztését, megszabadítja a szervezetet a salakanyagoktól, és ellátja a szükséges vitaminokkal, ásványi anyagokkal.

 

Gondok vannak az egészségében? Már sok mindent kipróbált, de nem volt igazán hatásos? Akkor hívja Xalent vagy Kamillát a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), személyre szabott tippeket kaphat tőlük, sőt még gyógyító energiát is!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (4)

János a 05.06.2013

Szép napot ! Mit kell mondani ha meg gyújtóm a kék gyertyát hogy levegye az átkot magamról Ariel védő angyal? Köszi! Az Rtl tvn hívtam fel a hölgyet aki melléke 908 le is irtam de nem pontosan.

  Asztro Show a 01.10.2014

  Kedves János!
  Xalen jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 453. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik. És Katust is fel tudja újra hívni a 907-es kódon.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Éva a 19.04.2013

Én nagyon szeretném ha ez sikerűlne.És mennyi idő múlva lehet a hatását érzékelni?

  Asztro Show a 01.10.2014

  Kedves Éva!
  Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Tarot kártyával és reikivel is foglalkozik. Ő segíthet ebben és válaszol minden kérdésre is.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*