Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

kazak

A titokzatos Nazca-vonalak

Dátum: 08.03.2015

Úgy látszik, ismét előkerült egy bizonyíték, amely arra utal, hogy nem vagyunk egyedül. Egy újonnan felfedezett háromezer éves lelet, a vaskorból, arra utal, hogy át kell értékelnie a tudósoknak az ázsiai sztyeppéken élő népek fejlettségével kapcsolatos tudásunkat. Eddig azt gondoltuk, hogy nomád, állattenyésztéssel, legeltetéssel foglalkozó népek éltek ezen a területen, akik aligha voltak képesek szervezett munkára. A mostani leletek, amelyet a Google Earth műholdas felvételeinek segítségével fedeztek fel, arra utalnak, hogy akár több száz ember munkájára is szükség lehetett, hiszen több tíz méter átmérőjű szimbólumokról van szó, amely hatalmas 2-3 méter magas földhalmokból áll. A legnagyobb és a leginkább megdöbbentő forma 439 méter átmérőjű hármas kereszt, amely 39 földhalomból áll.

 

Szeretné tudni, sötét erők áldozata-e? Akkor kattintson IDE!

 

nazca, nazca-vonalak, idegenek, ufo

 

Terület határokat jelöltek ki?

 

A kutatók egyik feltételezése a formákról, hogy terület határokat jelöltek ki vele, mivel minden egyes szimbólum egy magaslaton, valamilyen folyó közelében található. Óriási terülten helyezkednek el, 180 ezer négyzetkilométer ami hazánk területének a kétszeresének felel meg. Bennünk laikusokban felmerül a kérdés, hogy vajon megéri e ennyi fáradtságot és munkát fektetni abba, hogy kijelöljünk egy határt. Hiszen a határt inkább falakkal, erődítményekkel jelölték meg eleink, nem pedig furcsa, okkult formákkal, amelyeket igazán csak az égből csodálhatunk meg. Ezek a formák olykor megdöbbentő geometriai tudást jeleznek, mintha valakinek jelezni akartak volna vele, ahogy ez a Nazca fennsíkon is lehetséges ez.

 

Vannak kérdések Önben a jövőjét vagy múltját illetően? Segítséget kérhet az ingától IDE kattintva!

 

Tamara, 513 kód, diplomás asztrológus, kártyajós, mágiák

Egy dolog biztos, hogy művek csak az égből láthatóak. Tehát ha határokat akartak kijelölni, akkor miért nem volt elég egy egyszerű domb, földhalom, amit bárki észre vehet. Sántít a történet, pontos választ úgy sem fognak adni, hiszen senki sem hiszi azt, amit a szeme lát, márpedig itt egyértelmű, hogy ezek a formák azoknak készültek, akik mindezt, ekkora területen az égből is láthatják.

idegen, idegenek a Földön, leszállóhely, ufo

 

Talán leszálló helyek voltak 

 

Számtalan jel utal arra, hogy az emberiség kapcsolatban állhat idegen lényekkel. Már a barlang rajzokon is, feltűntek csészealj alakú tárgyak, amelyek az égen szálltak, illetve furcsa lények, akik hatalmas korong alakú tárgyakból szálltak ki. Persze a tudósoknak erre is meg van a magyarázatuk, de igazán nehéz elfogadni azt, hogy az ősember földönkívülis Sci-fit festett a barlangja falára. A vallásuk többnyire a természettel, vagy a termékenységgel állt kapcsolatban, de ezen kívül, még ott voltak azok a bizonyos csészealjak.

Ágnes jósnő, kód 313, jósnő, legjobb jós, ezotéria, tisztánlátó

Nem csak az őskorban, vagy vaskorban keletkeztek ilyen bizonyítékok, amelyek felett mindenki csak szemet huny. A középkori festők festményein is előfordulnak furcsaságok, de még a 19. században is örökítettek meg furcsa égi tárgyat, lényegében csak úgy. Egy dolog már nagyon régóta biztos lehet, hogy nem vagyunk egyedül. Ezeket a dolgokat a vaskorban ez ember még természetesnek vette, számára alapvető volt az, hogy készít valamit azoknak, akik az égből jönnek hozzá. Így keletkezhettek ezek a vonalak is, hiszen csak az látja, aki a magasban van.

Napjainkban is, előfordul, hogy furcsa dolgokat látunk az égen. Az is megesik, hogy bizonyos idő kiesik, nem tudjuk merre voltunk merre voltunk, mit csináltunk a kiesett időben. Bármilyen furcsaságot is tapasztal, bármit is észre vesz, hívjon minket, mert lehet, Önt is rabolták már el az idegenek, volt már valamilyen találkozása, csak az emlékei törölve voltak. Óriási blokkot jelenthet ez az életén, ha nincs megfelelően feldolgozva, vagy kezelve az Önnel történt események.

 

Ha szeretné kideríteni, volt-e már idegen erők hatása alatt, esetleg hozott-e előző életéből karmikus terheket, melyek miatt nem tud előrelépni, hívja Ágnest vagy Tamarát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik kiderítik Önnek, valamint segítenek az életét a megfelelő kerékvágásba terelni! Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

 

Hagyj hozzászólást

*