Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A víz kristályok üzenete

A víz kristályok üzenete

Dátum: 17.04.2012

A kristályok minden anyag szerkezetében megtalálhatóak, így a vízben is. Amikor a vízről beszélünk, akkor mindenkinek a vízivás jut először eszébe. Testünk 70%-a víz, amiből mindig veszítünk, kiválasztással, izzadással. Pótolni kell, hogy a méregtelenítést, takarítást a szervezet el tudja végezni, és a kiszáradástól megóvjon minket. Azt vajon tudjuk-e, hogy a víz reagál a gondolatainkra?

Tudjuk-e azt, hogy a víz kristályok másként állnak össze, ha szeretetteli, pozitív szavakkal és gondolatokkal élünk, és másként, ha irigy, gonosz, dühös, rosszindulatú szándék vezet minket.

Egy japán tudós dr. Masaru Emoto volt az, aki kutatómunkája során felfedezte, lefényképezte és publikálta a víz kristályokat a különféle kísérletek során. Rájött, hogy a zene, a  gondolat és az ima hatással van a vízmolekulák, kristályok szerkezetére.

A kristályok viselkedése

Különböző üvegekbe tett vízmintákat, és ráragasztott az üvegre szavakat: köszönöm, utállak, halál, gyűlölet, szeretet, béke, háború.  A kristályokat lefényképezte akkor is, amikor még nem volt az üvegen a cédula és 1 nappal később is. Csodálatos átalakulásokat tapasztalt, a szeretetteli szavak és a gyűlölettel teli negatív felhangú szavaknál is.

Az ima képes volt zavaros, piszkos vizet megtisztítani és átalakítani. A lágy zenére gyönyörű formává alakultak a kristályok, míg a dübörgő, hangos zenére torz formát vettek fel.

A víz felvette és megtartotta a kapott információt. Gondolkodjunk el ezen és vállaljuk a felelősséget a kimondott szavainkért, gondolatainkért.

Ha a víz kritályok viselkedésére ilyen hatással vannak a gondolatok és a szavak amiket kimondunk, akkor saját életünket és másokét is elronthatjuk, de javíthatunk is a mindennapokon azzal, ahogyan fogalmazunk, gondolkodunk.

Mi magunk is kipróbálhatjuk azt, hogy tiszta üvegbe vizet engedünk, ráragasztunk olyan szavakat mint kedvesség, nyugalom, béke, szeretet és így isszuk meg a vizet. Tapasztalni fogjuk a változást az életünkben.

Jézus így fogalmazott: „…nem az a piszkos, amit megeszel, hanem ami a szádon kijön…”

Ez a víz üzenete is, a mai kor emberének különösen.

 

Hagyj hozzászólást

*