Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A vízerek- valós veszély vagy átverés

A vízerek- valós veszély vagy átverés?

Dátum: 06.05.2016

Biztosan te is hallottad már a gyors diagnózist a fej és hasfájásodra, mely szerint  a fránya vízér az oka mindennek. De mik is ezek a vízerek? Hol folyik, folyik-e egyáltalán, és miért baj, ha az ágyad alatt vízerek találhatóak?

 

A radiesztéziával foglalkozó kutatók szerint a vízér nem más, mint szivárgó talajvíz, ami nem tart sehonnan sehova, csak szivárog, és eközben a földmozgásokkal való kölcsönhatás során 4-7 Hz közötti frekvenciájú hangot produkál. Ezt a hangot, bár emberi fül nem érzékeli, károsnak tartják az emberi testre, szervezetre és elmére.

Szeretnéd tudni, hogy csillagjegyed szerint mely gyógynövények javítják egészségi állapotodat? ITT elolvashatod.

vízerek

Kik tartják károsnak, és honnan tudhatod, hogy vízér fölött fekszel?

 

Dr. Heinrich, német fizikus, állítólag már 1932-ben sikeresen bemérte a vízsugárzásokat. Arról sajnos nem szól semmilyen feljegyzés, hogy mivel mérte be a vízereket, de arról igen, hogy szerinte ezek nagyon károsan hatnak az emberi testre, betegségeket, ártalmas elváltozásokat generálhatnak.

Ma az egyetlen ismert módja a vízerek bemérésének lengyel-pálcával történik, és bárki próbálkozhat a beméréssel.

Ha nincs ilyen pálcád vagy nem tudod használni, de kíváncsi vagy, hogy a te ágyad alatt futnak-e vízerek, akkor kérdezd kollégáinkat. Ha kiderül, hogy rossz helyen van az ágyad, akkor helyezd át, majd oszd meg velünk a tapasztalataidat!

Eddig kételkedtél abban, hogy gyógyító energiák valóban hatásosak? Kattints IDE és bizonyosodj meg róla!

 

Mi az a Hartmann sugárzás?

 

A Föld belsejében zajló energiák és geopatikus kölcsönhatások egy négyzethálót képeznek, amely beborítja az egész Földet. Hartmann írt először a geopatikus sugárzásokról, ezért róla nevezték el ezeket a zónákat.

Ez a négyzetháló, amely az egész bolygó felszínét beborítja, 2,5 x 1,9 cm átmérőjű négyzetekből áll, és ugyanúgy befolyásolja az életünket, mint a vízerek.

Az ezoterikus kutatók szerint leginkább a Hartmann-sávok kereszteződési pontjaiban található energiaörvények a legveszélyesebbek, és kerülendők.

Méresd fel bármelyik kollégánkkal, hogy miként alakulnak a Hartmann-sávok az otthonod alatt, és ezeket hogyan keretezik, befolyásolják a vízerek! Ha nyugtalanul alszol vagy nem tudsz aludni, akkor szinte biztos, hogy rossz helyen van az ágyad!

vízerek

Ha beteg vagy, és nem érted az okát, próbáld elmozdítani a fekhelyed vagy olvasd el vonatkozó cikkeinket újabb tanácsokat, ötleteket találhatsz bennük, egészséged javítására, szinten tartására.

 

Ha viszont hallottál már a Grabovoj számsorról és hiszel is benne, akkor EZ a cikk neked való.
A vízereknek számos olyan egészség károsító hatása van, amit el sem tudunk képzelni! Rycardo és Fortuna abban tudnak segíteni, hogy kimérik a fekhelyedet, hogy véletlen se feküdj vízérben, és megőrizhesd egészséged! Hívd őket bizalommal a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), és külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*