Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A Vízöntő nap és a 12 aszcendens

A Vízöntő nap és a 12 aszcendens

Dátum: 06.02.2016

Kos aszcendenssel

 

Kitűnő összeállítás ez, hiszen a Kos rengeteg olyan tulajdonságot hordoz magában, amelyek a Vízöntőből hiányoznak. A hibákat is szépen egészítik ki egymásban. Míg a Kos nagyon gyakran behatárol területeket, addig a Vízöntő képes távlatokban gondolkodni, mer előrelépni, mert vele van a Kos állhatatossága. Nagyon kitartóvá tesz Téged ez a párosítás. Szerelem területén kell óvatosabbnak lenned, mert túlságosan hamar bizalmat szavazol annak, akit szimpatikusnak találsz. Nagyon romantikus alkat vagy, így képes vagy kiszínezni még a fekete-fehér valóságot is. Munka területén viszont versenghetnek érted a munkáltatók, hiszen rendkívüli kitartásod mellett bátorságod is nagy. Könnyen tudsz döntéseket hozni, de csak egészen addig, míg az egyenes úton érzed magad, mert a görbe utak nem az alkatodnak lettek kitalálva. Kiváló vállalati vezető válhat belőled, de magánvállalkozóként már kevésbé vagy képes megállni a helyed. Ha mégis egy ilyen vállalkozásba kezdenél, hívd Xalent a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki segíthet Neked ezt megvalósítani!

 

Bika aszcendenssel

 

Erő és elegancia, szépség és intelligencia gyönyörű ötvözetei léteznek benned. Nagyon értékes tulajdonságokkal rendelkezel, bár bizonyos esetekben hajlandó vagy a végletekbe merülni, vagy éppen megfutamodni a feladatok elől. Amilyen értékesek az alaptulajdonságaid, éppen olyan nehéz féken tartanod magad, ha olyan célokért kell küzdened, amelyekben nem vagy képes igazán hinni. Fontos, hogy mi a munkád, akárhol nem vagy képes megállni helyed, nem tudod csak szó nélkül elfogadni a dolgokat. Szerelemben hatalmasak az elvárásaid egészen addig, míg nem látsz valami különlegeset a másik félben. A művészekkel nagyon vigyáznod kell, mert könnyen elcsavarhatják a fejed, hiszen a kicsapongó, kiszámíthatatlan lelkület vonz Téged. A párkapcsolati ballépéseket leginkább úgy kerülheted el, ha több időt hagysz az ismerkedésre, lassan haladsz, nem rohansz egyből a falnak, még a hirtelen felébredő szerelem esetén sem. Ha épp a párkapcsolatok terén van szükséged némi útmutatásra, kiváló kolléganőm, Kamilla, a 0690633991-es számon (485 Ft/perc) segítségedre lesz!

 

Ikrek aszcendenssel

 

Mások számára egy rejtvény vagy, nagyon nehezen igazodnak ki rajtad még azok is, akik már régóta ismernek. Sokszor önmagaddal sem vagy teljesen tisztában, ezért sok lelki traumán tudsz átesni, aminek meg van a maga árnyoldala, de van benne jó is. Rendkívül nagy fantáziával és írói tehetséggel áldhatott meg a sors, ha ez a két jegy munkálkodik benned. Nem csak írni vagy képes, de tervezni is, hiszen nagy esélyed van arra, hogy jó rajzkészséggel rendelkezz. Szerelemben nem szabad engedned a képzeletednek, mert túlságosan könnyen alkothatsz olyan ideát, amelyet sosem érhetsz el. Miatta könnyen keveredhetsz olyan kapcsolatba, amely meg sem közelíti az elvárásaidat.   Az ilyen kapcsolatok sokáig elhúzódhatnak, hiszen hamar képes lehetsz felvenni a mártír szerepet. Viszont, ha mindezek ellenére megtalálnád párod, tehát nem az ideák után futsz, hanem hagyod, hogy megismerd az igazit, akkor hosszú és boldog kapcsolatban lehet részed. Még keresed azt a társat, aki mellett megélheted az igazi boldogságot, a harmóniát? Hívd Nerót a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki tudja, hogyan találhatod meg!

 

Rák aszcendenssel

 

Nyitottság és zártság jellemez. Nagy erővel veted bele magad az élet dolgaiba, viszont túlságosan is hamar tudsz meghátrálni, ami akadályozhat az igazi sikerek elérésében. Rengeteg dolog motivál, de ezekről csak ritkán beszélsz másoknak, mert csak ritkán nyílsz meg igazán, annak ellenére, hogy időnként valóban nyitottnak mutatkozol. A Vízöntő oldalad kiváló előérzettel áldott meg, amit a Rák felerősít, de óvatossá és alapossá is tesz ahhoz, hogy kiváló üzletember váljon belőled. Akár tőzsdén, akár más üzletágban, jó eredményeket érhetsz el képességeiddel. Szeretnéd tudni, mely területen próbálkozz? Keresd Ágnest a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elmondja, miben lehetsz igazán sikeres! Barátaidat mindig megválogatod, de nagy gond az, hogy sokszor hagyod elmagányosodni magad, ami Téged is zavar. Szerelemben nagyon óvatosan haladsz előre, igaz, mindig meg vannak a magad kis romantikus álmai. Gyakran követed el azt a hibát, hogy nem adsz elég esélyt leendő partnerednek, hogy bizonyítson, így hamar érhet véget még egy jónak ígérkező kapcsolatod is. Rendkívül kitartó és türelmes partner esetén viszont számíthatsz a boldog párkapcsolatra.

 

Oroszlán aszcendenssel

 

Igen erőteljes párosítás ez, amelyben nagyon sok siker kód van elkönyvelve. Rendkívüli szépség, kisugárzás rejlik benned, hiszen Tűz és Víz találkozik egy testben. Széles látószöggel rendelkezel és kiváló sportoló is lehetsz. Sok alkati előnyöd van, ami ha még sincs meg, nagyon nehezen tudod legyőzni a hiányosságból adódó lelki bajokat. Viszont, ha megtanulsz élni hibáiddal, több erényre teszel szert, mintha hibátlanul születtél volna. Alapjában véve lelkületednek az tesz a legjobbat, ha éveken át nem érzed magad tökéletesnek, hiszen így értékes energiáid nem fecsérled el kamaszkori őrületeidre. Siker kódjaid ellenére akkor kerülsz a legjobb helyre, ha egy ideig sodródsz az árral, majd élettapasztalataid tanárként osztod meg másokkal. Érdemes fiatalon tanári diplomát szerezned, de csak később kezdj el tanárként dolgozni. Tanár mégsem szeretnél lenni, de még nem tudod, mi is az ideális munka a számodra? Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki tisztánlátásával felfedi Neked erre a választ, kártyáival pedig meg is erősíti! Szerelemben nehéz dolgod van, mert a Tűz és Víz az bizony egyszerre eleinte nehezen köti meg magát. Sok kaland keresztezheti utad, mire megtalálod az igazi szerelmet.

 

Szűz aszcendenssel

 

Matematikai érzéked már gyermekkorban kiütközhet rajtad. Tehetséged könnyen visz előre az iskolában, sőt, ezzel a párosítással akár matematikus vagy fizikus is válhat belőled. Amennyiben ez mégsem történik meg, semmi sincs veszve, hiszen a cégek versengnek az olyan alkati képességekért, amelyek benned rejlenek. Gond az lehet, hogy túlságosan sokat adsz másoknak, ezért nehéz beilleszkedned, hiszen sokan próbálnak meg kihasználni. Ezt viszont nem sokáig tűröd, előjön a Szűz oldalad, amely inkább a munkát helyezi előtérbe a beilleszkedés helyett. Ennek köszönhetően bárhová is kerülsz, könnyen jutsz el a vezető pozícióba, csak az a kérdés, hogy képes vagy-e felnőni a feladathoz? Még nem jutottál el a vezetői szerepig? Derítsd ki, hogyan érheted el mielőbb, Virág segítségével, a 0690633991-es számon (485 Ft/perc)! Szerelmi életedben nem szabad, hogy a Szűz oldalad kerüljön előtérbe. Nem érdemes bezárkóznod, vagy csak a munkának élned, inkább keress olyan dolgokat az életben, amelyek szórakoztatnak. Partnered könnyen ismerheted meg véletlenül, igazából bárkihez képes vagy alkalmazkodni, aki nem akar Téged elnyomni. Amennyiben nem zárkózol be, könnyen és hamar találsz tartós és boldog kapcsolatot.

 

Mérleg aszcendenssel

 

Már gyermekként feladod a leckét környezetednek, hiszen nagyon magas elvárásokkal fordulsz mások irányába. Önmagad felé is sok elvárásod van, viszont bármennyire is hajszold túl magad, mindig képes vagy valahonnan energiát nyerni. Bírod a munkát és a hosszan tartó szórakozást is, ami bizony szükséges is, hogy életed része legyen. Mérleg oldaladat nagyon szereti a főnököd, amely miatt szemet huny az ingadozó teljesítményed felett. Időnként képes vagy késve érkezni, vagy hirtelen egy szabadnapot kérni, de valahogy a munkában mindig egy lépéssel mások előtt jársz. Hatékonyabb, gyorsabb és pontosabb vagy, miatta többet engedsz meg magadnak, amivel nincs is baj, hiszen ilyen a lelki alkatod. Szerelemben viszont nagyon ragaszkodsz az elképzeléseidhez, ami miatt sokszor csalódsz partneredben. Gyakran szakítasz, mert előbb vagy utóbb mindenkiben hibát találsz. Értelmes és erős partnerre van szükséged, aki nem omlik össze szeszélyeid miatt és nem engedi, hogy egy elhamarkodott lépésed áldozata legyen. Ilyen társra vágysz? Akkor hívd Machitát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki elmondja, hol keresd!

Skorpió aszcendenssel

 

Fantáziád sokszor ragad el munkával kapcsolatban. Mégis mikor adódik egy számodra elfogadható lehetőség, akkor képes vagy hamar meghátrálni. Nem megijedsz, egyszerűen túl gyorsan fedezel fel új célokat, így a régebbi célok már kevésbé motiválnak. Ez leginkább huszonévesen okoz gondokat, bár hosszabb távon mindez előnyödre válik. Rengeteg tapasztalatra tehetsz így szert, így mire átléped a harmincat, már egészen komoly karriert érhetsz el, különösebb erőfeszítés nélkül. A karrier és a siker még várat magára az életedben? Akkor keresd Igazgyöngy kolléganőmet a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki számtalanszor bizonyított már különleges módszerével! Gyorsan és sok tapasztalatot tudsz szerezni, különösen akkor, ha olyan munkát találsz, ahol sokat kell utaznod. Az utazás számodra nem csak munka lehet, hanem hobbiként is megállhatja helyét. Partnereidben mindig kell, hogy legyen tűz, hiszen a Skorpió csak a szenvedélyben hisz. Sok a gyors fellángolás, amivel nem lenne baj, csak a Vízöntő oldalad hamar elveszi ezt a lángot. Jó megoldás, ha visszafogod egy kicsit magad,és az erős érzelmi viharok után még adsz egy esélyt annak, aki motivált Téged. A szerelem nagyon furcsán ébred meg szívedben, időt kell adnod magadnak, ha boldog és harmonikus kapcsolatot szeretnél.

asztro show Lunczer Judit 935 kód, asztrológus, asztrológia, átok-rontás, kártyajós,

Nyilas aszcendenssel

 

Rendkívüli párosítás, amely előrelátó személyiséget és különleges kisugárzással rendelkező külsőt tételez fel. Karizmatikus vezető válhat belőled, hiszen a Nyilas gyakran politikus alkat, míg a Vízöntő képes egy olyan empátiára, beleérzésre, amelyet csak kevés vezető tud nyújtani. Nagyon erős az igazságérzeted, szinte mindig kardoskodsz mások jogaiért, így akár kiváló ügyvéd is lehetsz.  Más esetben viszont meg kell tanulnod meghúznod magad, mert könnyen kerülhetsz szókimondásod miatt lapátra. Elvesztetted esetleg a munkahelyed és anyagi helyzeted is most a padlóra tett? Hívd Fortunát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki karrier- és pénzmágiájával rendbe teheti mostani helyzeted! Szabad elveid miatt jó magánvállalkozó lehetsz, viszont vigyáznod kell, mert könnyen nem tartod be azokat a törvényeket, amelyeket igazságtalannak tartasz. Szerelemben nem ismersz határokat. Többnyire az intellektuális, de szabad szerelem az, ami rád utal. Partnereddel nem ismersz határokat, aki lehet bárki, csak Tőled erősebb jelem ne legyen. Tény, hogy egy idő után erős lesz melletted, mert fejlődik melletted, de fontos, hogy ezt a fejlődést Te motiváld benne. Kiváló múzsája lehetsz egy tehetséges embernek, akiben még nem ébred fel a tehetség.

 

Bak aszcendenssel

 

Rendkívül erős ez a párosítás, sokak szerint nem is jó, pedig igazán gond nincs vele, véleményem szerint. Alkatod rendkívül vegyes, egyszerre vagy kemény és előrelátó. Munkában egy percet sem tétovázol, de tudod, hol a határ. A Bak önmagában csak a munkának élne, a Vízöntővel viszont képes mértéket tartani, ami csak is javára szolgál. A Vízöntő egy cseppet sem lusta, de a Bakra visszafogóan hat, ami így sokkal eredményesebb. Ne feledd, a világot a lustaság nagyon előre vitte. Sok találmány csak is a kényelem miatt született meg. Rendkívül sok kreatív energia van benned, amivel magad és mások munkáját is képes vagy megkönnyíteni. Kiváló szervező, logisztikus, de akár filmrendező is válhat belőled, hiszen a Vízöntő jegy miatt képzelőerőddel sincs probléma. Még nem sikerült megtalálnod azt a munkát, amit szívesen végeznél? Hívd Kincsőt a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki tudja, mi lenne számodra a legmegfelelőbb! Szerelmi életedben már nem boldogulsz olyan könnyen, mivel gyakran a munkahelyi kapcsolatokra építesz. Ezzel nincs is gond, de ha más munkát találsz, gyakran ez más szerelemmel is jár. Meg kell szoknod, hogy nem mindig dolgozhatsz egy szakmában partnereddel. Amennyiben ezt elfogadod, hosszú és boldog kapcsolatra számíthatsz.

Vízöntő aszcendenssel

 

Ebben az esetben Vízöntő tulajdonságaid lényegesen jobban érvényesülnek. Akár erős spirituális képességeid is lehetnek. Nem jó, ha olyan családban nősz fel, ahol mindent egy szó nélkül megkapsz. Ebben az esetben később sok akadállyal kell szembe nézned, amit más könnyedén vesz. Már most úgy érzed, hogy folyton akadályokba ütközöl? Akkor hívd Glóriát a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki megnézi, mi az pontosan, ami gondjaidat okozza! Más helyzetben kiváló elemző készséged vihet előre, amely már-már sejteti a jövőbe látó képességed is. Jó újságíró, kutató, történész lehet belőled. A szociológia tudománya is közel áll hozzád, mert nagyon érdekelnek a társadalomban végbemenő folyamatok, illetve az ottani változások. Szerelmi életedben gondot okozhat, hogy mindent meg akarsz mondani partnerednek. Szereted a kényelmet is, akár a fényűzésre is hajlamod lehet, így könnyen választhatsz anyagi alapon partnert, amiből később lehet gondod. Természetesen sikeres partnerre van szükséged, de gondolnod kell arra is, hogy az igazi lehet, hogy éppen Tőled lesz sikeres! Nagyon fontos, hogy elvárásaid realizáld a szerelem területén, és ha így teszel, tartós és boldog kapcsolatban lehet részed.

 

Halak aszcendenssel

 

Szereted a stabil dolgokat, amelyekbe egy kicsit képes is vagy belekényelmesedni. Miatta nem szabad monoton munkát végezned, mert könnyen a gyártósor mellett maradsz, hiszen ezt így kényelmesnek találod. Nem a munka ijeszt el, hanem a változástól való idegenkedés. Akár kemény fizikai munkába is évekre ragadhatsz úgy, hogy közben nem léped meg az adódó lehetőségeket. Olyan munkára van szükséged, amely mindig más, kerülnöd kell a monoton ismétlődő dolgokat, mert így elveszíted a motivációt. A Neked való munka megtalálásában kérd Bettina segítségét a 0690633991-es számon (485 Ft/perc), aki kártyáival feltárja a legideálisabb foglalkozást számodra! Merned kell lépni, amikor adódik egy másik lehetőség. Szerelemben hajlamos vagy hirtelen, gyors lépéseket tenni. Egyik héten még partnerkapcsolatod sincs, másik héten már a házasságot jelented be családodnak, ismerőseidnek. Gyorsan lépsz és évekre kötelezed el magad, ami nem minden esetben jó. Észre kell venned, ha egy kapcsolat nem működik. Tudnod kell belőle kilépni és újra kezdeni, mert nem mindig az első az igazi!

Hagyj hozzászólást

*