Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

vonzás törvénye

A vonzás törvénye és annak alapelvei

Dátum: 07.12.2011

A vonzás törvénye és használata

A vonzás törvénye széles körben használt ezoterikus fogalom. Alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki, és a hasonló a hasonlót vonzza.

A mai felfogás szerint a vonzás törvénye azt jelenti, hogy az emberek gondolataik által irányítják saját életük valóságát, akár tudatában vannak ennek, akár nem. Az elmélet szerint a gondolatoknak teremtő ereje van: amire gondolunk, és hisszük, hogy ez lehetséges, az valósággá válik. A gondolatok lehetnek tudatosak vagy tudattalanok.

Mivel a vonzás törvénye ellentmond több tudományos ténynek, tudósok kritizálták. Ugyanakkor a „törvény” sok modern híve szerint, a vonzás törvénye éppen a kvantumfizikában gyökerezik. Szerintük a gondolatoknak olyan energiájuk van, ami a mágnesességhez hasonlóan vonzó energiával bír .

Ha szerelmet szeretnél bevonzani, előtte tudod érdemes, nincs-rajtad szerelmi kötés! Tudd meg IDE kattintva!

jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, szerelem, párkapcsolat, mérleg, mérleg pasi, mérleg csillagjegy, asztrológia, hódító, macsó fárfi

Tudnod kell, hogy valójában mire vágysz, és kérned kell azt az Univerzumtól.

 • Összpontosítsd az érzelmeidet a kívánt dologra, és érezz hálát, lelkesedj érte!
 • Viselkedj és érezz úgy, mintha már megtörtént volna a kívánt dolog!
 • Légy nyitott, és fogadd el, amit kapsz!

Ha az ember arra gondol, hogy mi az amije nincs, akkor a hiányból fog még többet kapni; és ezt éppen a negatív gondolatoknak köszönheti .A vonzás törvényének hívei szerint a „törvény” nem a tudományos értelemben értendő, hanem hasonló például a  karma törvényéhez.

Ezek a növények szerencsét hoznak Neked! Nézd meg ITT, melyiket érdemes beszerezned!

A vonzás törvénye a szakemberek szemével

Hogy van-e bármilyen realitása a „törvény”-nek, Alexander Mágust kérdeztem.

 • Mit  gondolsz a vonzás törvényéről?

– A világ legnagyobb vallási vezetői is, már több ezer évvel ezelőtt  a gondolatokban rejlő titkos erőkről beszéltek tanítványaiknak. A vonzás törvénye az a titok, amivel bárki bármit el tud érni, ha van hite megtenni a lépést.

Beszéltem lottó ötös nyertesekkel, Magyarország száz leggazdagabb emberével, bár  mindegyik története eltért a masikétól, egy dologban azonosak voltak: valami olyan különleges erő birtokában vannak, amit nem tudtak, hogy pontosan mi, csak azt, hogyha azt kérik segítségül, minden működik. Hogy mi ez az erő?

Ez maga a Vonzás Törvénye.

 • Szoktad alkalmazni ezt a módszert?

– Ha kapni szeretnél, ahhoz először kérned kell./Szentírás/ -2000 Kérdésedre válasz: IGEN! Ha a szegénységre gondolsz vagy betegségre, figyelmedet arra fordítod, és beteg leszel. A gazdag emberek a bőségre, felemelkedésre, előrelépésre gondolnak, és annak megfelelően alakul az életük. Minden este vizualizálom azt a célt, amit el akarok érni az életemben. Minden este, lefekvés előtt és után 10-szer az eredmény bekövetkezésére gondolok. Ezt 21napon keresztül kell csinálni, de minél többször erősítesz rá, annál hatásosabb a végeredmény.

 • Volt-e már olyan esemény az életedben, amit ennek köszönhetsz?

– Jó pár évvel ezelőtt autót szerettem volna vásárolni. Az, amit kinéztem, sokkal többe került, mint amennyi pénz állt a rendelkezésemre. Sok más kocsit megnéztem, de valahogy egyik sem tetszett annyira, mint az. 3 hónap múlva, séta közben, egy hasonló modell mellett mentem el, mint az áhított autóm. És láss csodát, rá volt írva: ELADÓ. Azonnal felhívtam, és rákérdeztem az árára, sokat mondott. Annyim nincs… Nagyon sokat gondoltam a gépkocsira, elképzeltem, ahogy benne ülök. Még álmodtam is vele, annyira a tudatomban volt. Csak pozitívan gondolkodtam, hogy egyszer úgy is meglesz. Rá két napra visszahívott az eladó, és elmondta, hogy azonnal kell neki pénz, nincs ideje tovább hirdetgetni. Kérdezte, hogy mennyit adok érte, ha még érdekel az autó, mondjak egy árat. Gondolkodás nélkül rávágtam az összeget, amim volt. Hosszú csend… aztán a kérdés: Mikor fizetek? Hát így szereztem meg álmaim autóját.

jós, jóslás, jósnő, telefonos jóslás, szerelem, párkapcsolat, mérleg, mérleg pasi, mérleg csillagjegy, asztrológia, hódító, macsó fárfi

 • Mit javasolsz az olvasóknak, hogyan alkalmazzák ők a Vonzás Törvényét?

– Minél tisztább a kommunikáció áramlat, annál erősebben működik a Törvény. Legyen egy konkrét cél, amit el akar érni az életben. Például, ha pénzt szeretne, akkor azt vizualizálja maga előtt, hogy pénz áramlik hozzá. Ezt este lefekvéskor és reggel ébredéskor is alkalmazza. Minél erősebb a félálom, amiben van ébredés után, annál jobb, mert  akkor a tudatos énünk nem áll ellen a kívánságainknak. Ezt csinálja folyamatosan még egy héten keresztül. Az is lehet, hogy nem pénz jön, hanem talál egy lehetőséget, amelynek köszönhetően hozzájut ahhoz az összeghez, amire vágyik, és így el tudja érni a célját. Egy biztos, valami meg fog változni.

Ne feledje, saját életének tolla az Ön kezében van. Az Ön története úgy alakul majd, ahogyan azt Ön megírja!

Szeretnél végre minden nap úgy felébredni, hogy tudod, hogy az életedben minden a legnagyobb rendben van? A pozitív gondolkodás magában nem elég, kérd pluszban a bőség mágiát Eugénia vagy Csillag jósnőinktől, a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), amitől pozitív irányba megváltozhat az életed! Kérd bátran külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,61 €/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

A felhasználók hozzászólásai (8)

Marika a 19.07.2016

Amit leírtál az autóval kapcsolatban, az velem a lakás vásárlás esetében fordult elő. Közel egy évig nézegettem eladó lakásokat. Valahogy mindig volt kifogás amiért nem vettem meg. Aztán szünetet tartottam, majd négy hónap múlva egy helyzet úgy hozta, hogy fontossá vált a lakás vásárlás. Nagyon szerettem volna, ha már mindenképpen megoldódik ez a gondom. Vasárnap volt, és legalább öt lakást megnéztem. Ezt megismételtem hétfőn és kedden is. Szerdán azaz a 3. napon egy olyan lakást néztem, ami tetszett, és éreztem, hogy jól fogom magam érezni benne. Az ára fél millióval haladta meg azt az összeget, amit fizetni tudtam volna érte. Hazafelé jövet csendben voltam, és állandóan a lakás járt a fejemben, csak arra tudtam gondolni. Észrevette az ingatlan ügynök, és megkérdezte tőlem: Tetszett magának ez a lakás? Természetesen igennel válaszoltam. A következő kérdése az volt, segíthetek magának? Hát megköszönném – válaszoltam – Megígérte, hogy megteszi, de biztosat nem tud ígérni, majd felhív telefonon.
Egész este, egész éjjel a lakás járt a fejemben, kértem gondolatban, és imában is, hogy sikerüljön.
Másnap délután az ügynök hívott telefonon, hogy az eladó elengedi a félmillió forintot, ha készpénzzel fizetek.Ez nem volt probléma, mert készpénzzel kívántam fizetni. Aztán még kellemes meglepetést is tartogatott az eladó, mert a lakásban mindent benne hagyott, a bútoroktól kezdve, a háztartási gépekig.
Hát ennyit a vonzás törvényéről, és az akaratról, ha valamit nagyon szeretnénk.

  Asztro Show a 21.07.2016

  Kedves Marika! Köszönjük, hogy megosztotta velünk a történetét, és örülünk, hogy sikerrel járt! A pozitív gondolkodásmód csodákra képes, és az önmagunkba vetett hit. Ha bármikor kérdése lenne a jövőjével kapcsolatban, eléri szakembereinket a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/p)!

Asztro Show a 16.09.2014

Kedves Judit!
Szegedi Panni jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 830. Nagyon sok technikával foglalkozik: reiki, kártya, numerológija…
Hívja most és minden kérdésére válaszol! 0690633991 (485 Ft/perc)

Marianna a 26.06.2014

Mikor tudom eladni a Jászjákóhalmi házam,hogy
ÚJRA Budapesten tudjam kezdeni az Önálló Életemet
egy kis önkormányzati lakásban ?
Lesz-e valaha ” Álommunkám ” , Pénzem , Egészségem ?
Megtalálom-e a Lélektársamat ?
Leszek-e GYÓGYÍTÓ , Boldog , Szerencsés ,
Harmonikus életű ?
Bekerülök-e az ÖRVÉNYBE ??
Születési időpontom : 1964.07.07. 19:46′
Jászberény.
ÁLDÁS a válaszért.

Bodroginé a 28.01.2014

Hogyan alakul az életem Karrier, gyermekáldás Születési helyem: Hódmezővásárhely. Idő: 1982.08.06

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Bodroginé!
  Fehér Fényt ajánljuk Önnek, melléke: 303. Kiválló jós és a legjobb szabad szakértőnk.
  Hívja most fel! 0690633991 (485 Ft/perc)

valéria a 26.12.2012

Hogyan alakul életem,párkapcsolat munka,gyermekeim no meg az anyagi gondjaim meg oldódnak?

  Asztro Show a 16.09.2014

  Kedves Aranka!
  Metatron jóst ajánljuk Önnek, melléke: 458. Sorsellemző és párkapcsolati, anyagi, munka, családi témákban is segít Önnek.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)