Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

A vonzás törvénye

A vonzás törvénye

Dátum: 15.10.2012

Sokat hallottunk ez elmúlt években erről az ezoterikus fogalomról. A vonzás törvényéről számtalan könyvet írtak, sőt filmek is vizsgálják ezt a jelenséget. Ennek a technikának az alapelve, hogy minden gondolatunk különböző rezgéseket bocsát ki, valamint ehhez hasonlóan, az ugyanilyen rezgéseket vonzza is.

 

Régóta nagy álmod nyerni a lottón? ITT eláruljuk, hogyan valósítsd meg!

 

Kattints ide és ismerd meg a jósokat, akik segítenek a bőség bevonzásában!

Ennek az elméletnek a hátterében az a tény áll, hogy az univerzumot úgy kell elképzelni, mint egy óriási, rezgő mágnest. A naprendszerünkben, a bolygókat a Nap gravitációs ereje tartja a pályáikon, és a környezetünkben is szinte minden rezgések sokaságából áll. A körülöttünk lévő fények és hangok mindegyike rezgés. Így arra következtetésre lehet jutni, hogy a fentiekben ábrázolt törvényszerűség alól az ember sem kivétel. A vonzás törvényének a teoretikusai szerint az emberi gondolatokban is működik ez a törvény a hasonlóak vonzzák egymást, így a gondolataink is bevonzó energiával bírnak, mint a mágnesesség.

Az elméletek szerint a vonzás törvénye úgy működik, hogy az ember a gondolatai által próbálja az életét irányítani. Emellett, úgy tartják, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van. Amire gondolunk, és elhisszük, hogy lehetséges, az valósággá válik. Ezek a gondolatok lehetnek tudatosak, de akár tudattalanok is.

 

Az Univerzumot abban kérnéd, hogy egészséges lehess? Gyógyító Grabovoj számsorok ITT!

 

Ahhoz, hogy sikeresen használjuk a vonzás törvényét, négy dolgot kell  gyakorolnunk:

–          Tudni kell, hogy melyek a valódi vágyaink, és ezt kell kérni az univerzumtól

–          A kívánt dologra kell összpontosítani az érzelmeinket, valamint hálásnak kell lennünk érte

–          Úgy kell viselkednünk és éreznünk mintha már megtörtént volna a kívánt dolog

–          Legyünk nyitottak és fogadjuk el azt, amit kapunk

 

Ha örökösen arra gondolunk, amink nincs, a negatív gondolataink által, csak ebből a hiányból kaphatunk többet.

A vonzás törvényét az orvostudományban is alkalmazták már. A huszadik század eleje óta az orvosok is  állítják, hogy a betegség erősen összefügg a beteg képzeletével, fantáziájával. Azt hangsúlyozzák, hogy az, aki  meg szeretne gyógyulni, annak egészségesnek is kell éreznie magát.

Napjainkban is nagyon népszerű ez az elmélet, sok sikeres ember állítja, hogy a sikert a vonzás törvénye által érte el.  Azonban számos embernél nem működik a vonzás törvénye, még akkor sem, ha gyakorolják azt. Ez azért történhet meg, mert nem elegendő a gyakorlatokat elmondani, be kell tudni azokat építeni a mindennapi életbe és tudatosan kell alkalmazni. Ha sikeresen alkalmazzuk a módszereket és hittel állunk hozzá, akkor a kitűzött célt valóban meg lehet valósítani.

 

Próbálsz mindig pozitívan gondolkodni, és gondolataidon keresztül bevonzani a kívánt dolgokat, de mindhiába, mintha az Univerzum meg se hallgatna? Kérj átok vagy rontásvizsgálatot Virág vagy Ágnes jósnőktől a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), mert lehet, hogy valamilyen rossz erő akadályozza a szerencsédet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (4)

Eniko a 14.04.2013

SZeretnem ha elkuldenek e-mailba nekem a penzenergiat koszonom

  Asztro Show a 01.10.2014

  Kedves Enikő!
  Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. A bőségmágiában segíthet és pénzrituáléval is foglalkozik .
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

ferencz a 04.01.2013

udvozlom az asztro show muinkatarsait nem tudom holl jelenkezzem hogy a keresemet teljesitsek mar probalkoztam telefonon a musorukban de nem sikerult bekapcsoljanak a musorba mar hagytam itt is uzenetett de erre sem kaptam valaszt emailba mar kuldtem sms-t is feliratkoztam es semmi valaszt nem kapttam mar egy honapja nem tudom hol a hiba mit rontottam el vagy mit nem csinalok jol szeretnek valami valaszt kapni vagy utmutatast hogy mit csinaljak hogy megkaphassam a PENZENERGIAT emailba mert nagyon nehez sorsom van es szeretnem ha segitenenek mert nem sikerul semmi anynyi embernek mar segitettek aszt olvasom ezert fordulok en is onokhoz hatha enrajtam is tudnak segiteni elore is koszonom es varom a hireket a cimemre tisztelettel FERENCZ/

  Asztro Show a 01.10.2014

  Kedves Ferenc! Nem szükséges az élő adásra várakozni, nagyon sok kiválló jós dolgozik itt a nap 24 órájában, mindig van szabad szakértő aki fogadja a hívását.
  Szandra jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 387. A szerencseszámokban segíthet és numerológiával és pénzenergiával foglalkozik.
  Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*