Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Agykontroll technikák

Agykontroll technikák

Dátum: 07.11.2012

Miközben a világ tudósai az emberi agyat kutatták, arra a következtetésre jutottak, hogy tudatosan az agyunk mindössze két százalékát dolgoztatjuk meg életünkben, tehát 98 százaléka teljesen kihasználatlan marad. Ez a tudósokat arra késztette, hogy elkezdjék kutatni, miért ilyen nagy az emberi agy, ha csak ilyen kis mértékben használjuk?

Arra a következtetésre jutottak, biztosan léteznek olyan agyhoz kötődő képességeink, melyeket az idők során elfelejtettünk használni, mert az egyedfejlődésünk, majd később a technikai fejlődés nem tette szükségessé ezek használatát. Ide sorolták többek között az intuíciót és az öngyógyítás képességét is.

A kutatások után a Siva-féle agykontroll vált a legismertebbé a világon (Magyarországon leghíresebb képviselője dr. Domján László), amely egy önfejlesztő módszert adott az emberek kezébe ahhoz, hogy agyukat tréningezzék, sőt sok-sok gyakorlás után ezeket a rég elfelejtett képességeket is visszaszerezhessék. Ennek az egyik eszköze a relaxáció, mely a test teljes ellazulását jelenti, a másik a meditáció, amely relaxáció közben a gondolatok szabad áramlását jelenti, bár ez utóbbit inkább nevezhetjük autogén tréningnek. Ez azt jelenti, hogy relaxált állapotban mi magunk vagy egy másik ember irányítja a gondolatainkat, amihez mi képeket és érzéseket társítunk. Továbbá ezzel a módszerrel átprogramozhatjuk agyunkat, és így könnyebben megszabadulhatunk egyes rossz beidegződésünktől.

Az agykontroll technikának semmi köze nincs a valláshoz, így a világnézetétől függetlenül bárki elsajátíthatja. Az agykontroll bevonzásának az eszköze a relaxáció, amely hatékonyabbá teszi magát az agykontrollt, de stresszoldó hatása is van.

De konkrétan miben is segíthet, mire is tesz képessé bennünket ennek a módszernek a gyakorlása, vagyis milyen technikákat gyakorolhatunk vele?

A stressz kezelésére, alvászavar megszüntetésére, ébresztőóra nélküli időzített ébredésre, élénkítő szer nélküli felfrissülésre, a migrének és fejfájások 90%-ának megszüntetésére, a minket foglalkoztató kérdések, bölcsebb tudatalattink és az úgynevezett kollektív tudattalanból való információk lehívásával történő megválaszolására, a memória fejlesztésére, gyorsabb és hatékonyabb tanulásra, a jó döntéshozatal megkönnyítésére, céljaink elérésére (magunk és szeretteink gyógyulását is beleértve), a fájdalom és a vérzés gyors megszüntetésére, rossz szokásaink (pl. dohányzás, alkoholizálás, túlzott evés, lustaság, rendetlenség) akaraterő és kínlódás nélküli megváltoztatására, gyerekeink és felnőtt szeretteink szavak nélküli megsegítésére, a misztikusnak hitt, ám valójában természetes és hasznos intuíció, avagy beleérző képességünk rendkívüli fokozására.

A felsorolásból is látszik, hogy szinte nincs olyan terület, legyen az lakás eladás, munkahelyváltás, betegség, tanulási nehézség, amely orvoslására ne létezne agykontroll technika.

Így ha szakemberhez fordulunk, segíthet a speciális technika elsajátításában, amivel problémáinkat a későbbiekben magunk is meg tudjuk oldani.

Sajátítsa el Ön is az agykontroll technikát és változassa meg a mindennapjait.

 

Utoljára módosítva 2013.10.21.

Hagyj hozzászólást

*