Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Álomfejtés – Mit jelent, ha halálról álmodunk?

Dátum: 25.04.2019

A halál sokféleképpen lehet részese az álmainknak. Vannak esetek, amikor nem jelentenek rosszat ezek az álmok. Van, amikor valóban fel akarnak minket készíteni, figyelmeztetni akarnak álmaink a közelgő veszteségre, illetve valamikor pont az új időszak, akár gazdagság kezdetét is jelentheti a halál az álmainkban.  

 

Jósaink kipróbált és működő rituálékat végeznek

 

Nézd meg ITT, mit ír a Tibeti Halottaskönyv a halál utáni életről!

 

 

A halál, mint rossz ómen, álmainkban úgy jelenhet meg, hogy azt álmodjuk, egy hozzátartózónkkal történik valami baj. Ilyenkor nagyon nehéz azt meghatározni, hogy jósló álom-e, vagy pedig csak a belső énünk aggódik azért, aki fontos nekünk. Ezt legtöbbször egyedül nem vagyunk képesek értelmezni, még abban az esetben sem, ha rendelkezünk az álomfejtés különleges képességével.

Aggódsz? Vagy rossz álmok gyötörnek a halálról? Hívd Etát a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj álomfejtést! Minden álomnak oka van!

 

Elképesztő képeket nézhetsz meg ITT arról, hogyan hagyja el a lélek a testet!

 

 

A halál nem csak a rosszat jelezheti álmaidban. Sokszor üzen tudatalattink, hogy ideje bizonyos élethelyzeteket végre lezárnunk, mert előbb vagy utóbb baj is adódhat a fölösleges zónákból. Lehet ez egy barátság vagy éppen rossz párkapcsolat, de akár egy rossz munkahely is, ahol lépned kell. Az ilyen álmokban a halál szerepe többnyire semleges, de nem minden esetben. Előfordul, hogy mi érezzük magunkat fenyegetve a haláltól. Mi gondoljuk azt álmainkban, hogy meg fogunk halni, ebben az esetben sürgős lépésre van szükség!

Hívd Tündér Lilit a 0690633991-es számon (485Ft/perc), kérj álomfejtést, ha úgy érzed, álmaidban fenyeget a halál!  

 

A személyes horoszkópból kikövetkeztethető, hogy milyen halált választottunk magunknak. Olvasd el ITT a részleteket!

 

 

A halál jelezhet előre szerencsét is, vagy éppen eljövendő gazdagságot. Az ilyen álmoknál viszont cselekedned kell! Neked kell megtenned azokat a lépéseket, amelyek hozzá segíthetnek a gazdagsághoz. Ilyenkor a halál csak kerülget, azaz nem tudsz meghalni. Álmodhatod, hogy egy magas házról estél le, halálfélelmed volt esés közben, de nem haltál meg. Vagy elütnek, lelőnek, szóval bármilyen halálos dolog, ami érhet, de sosem halsz meg semmitől. Ebben az esetben szerencse és gazdagság várhat rád. Hogy mikor és hogyan? Erre leginkább csak egy álomfejtés tud majd a segítségedre lenni!

 

 

Kérj álomfejtést a legjobbaktól! Keresd Etát vagy Tündér Lilit, akik ezen technika által már számtalan ügyfelünknek segítettek elkerülni a bajt, megtalálni az igaz szerelmet, vagy éppen nagyon sok pénzhez jutni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

 

Hagyj hozzászólást

*