Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Angyali számok 31-46-ig! Vajon mit üzennek az angyalok a számok által?

Dátum: 19.09.2018

Figyelj az angyali számok jelentőségére! Lehet, hogy a Te életedben is gyakran bukkannak fel, ezáltal égi üzenet van számodra. Csupán észre kell venned az égiek jeleit, melyek a sorsodat akarják egy sokkal jobb irányba terelni.

 

31 – Az angyali számok a felemelkedett mestereken és mágusokon keresztül nyernek értelmet számodra. Keresd őket, ha érteni akarod, mit is hoz a jövőd!

 

32 – Egy arkangyal még a jövőben próbára teszi hited. Az angyali számok komoly üzenetet hordoznak számodra! Amennyiben ezt a számot kapod, hited hamarosan próbára lesz téve!

 

33 – Sok barátod lesz a jövőben, akik mind segítségedre lehetnek valahogy! Ne feledd, valaki sorsában éppen TE vagy az őrangyal!  

 

Hívd Eugéniát a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérd el őrangyalod titkos üzenetét!  

 

34 – Amikor egy mester mágussal beszélsz, akkor őszintén kell beszélned gondjaidról és hitedről, ahogy ezt őrangyaloddal is tennéd! Bízz jobban az angyal mágia erejében!

 

35 – Meditálj többet, légy éberebb lélek, mint eddig! Többet kell tenned azért, hogy végre az angyalok is segíthessenek utadon!

Tudni szeretnéd hogya használd a szerencseszáaid, hogy nyereményhez juss?

  • Ismerd meg saját angyalszámod ITT! Tudd meg, melyik szám az és keresd meg, mit is jelent, mit üzennek vele az angyalok! 

 

36 – Az angyalok szeretnék a bőséget és a szerencsét elhozni neked! Remélik, hited elég erős lesz, és megkeresed azokat, akik a Földön is kapcsolatot tartanak az égiekkel!

 

37 – Nem szabad elfelejtened az imát! Mikor mondtál utoljára imát? Angyalod arra kér, hogy mondd el a mesterek titkos imáját!

 

Hívd Marcus Mágust a 06 90 633 991-es számon (485 Ft/perc), kérd a  mesterek titkos imáját, hogy angyalod segítségedre legyen!  

 

38 – A szám egy jóslat! Komoly anyagi változás következik az angyalok szerint. Szükséged lesz egy védőangyal oltalmára!

 

39 – Több erőt kell fektetned sorsod alakításába! Nem szabad tétlenkedned, mert angyalod csak akkor segít, ha mások sorsában te magad vagy az angyal.

 

  • Őrangyalod mindig figyel és segíteni akar, de nem mindig tud melletted lenni. Sokszor mi hibázunk, de most megtudhatod ITT, neked mit kell tenned, hogy őrangyalod melletted legyen!

 

40 – Jobban kell bíznod az angyalokban és Istenben! Tudnod kell, hogy veled vannak minden lépésnél és segíteni szeretnének!

 

41 – Többet kell foglalkoznod az önkortollal! Elképzelhető, hogy tudtodon kívül megbántottál másokat, akik most neheztelnek rád!

 

42 – Hit és fanatikus hit között keskeny a határvonal. Éppen ezért önvizsgálatot kell tartanod, hogy hited nem viszed-e időként túlzásba!

 

43 – Keresd meg a számodra leghitelesebb mágust. Bárkin keresztül megszólalhat őrangyalod hangja. Neked érezned kell, hogy ki az igazi!

 

  • Nincs pénzed, vagy csak nagyon kevés? Az angyali áldás a keveset is képes megsokszorozni. ITT megtudhatod, hogyan!

as_aurethiel_530

44 – Sok angyal van körülötted, ennek oka van! Vigyázz, mert ahol ennyi az angyal, ott az ördög is! Érdemes tisztítást kérned!

 

45 – Itt az életmódváltás ideje. Figyelj jobban angyalod jelzéseire. Most erőt ad, hogy változtass életeden, neked csak akarnod és cselekedned kell!

 

46 -Egy angyal akar veled beszélni! Keress egy angyal mestert, aki az üzenetet számodra tolmácsolja!

 

Vonalunkon a legjobb mesterek segítenek neked! Csak tárcsáznod kell, majd megtalálnod azt az embert, aki képes tolmácsolni számodra az angyali üzenetet! Tárcsázd a 06 90 633 991-es telefonszámot (485Ft/perc), majd bízd a sorsra és beszélj azzal, akit neked szánt az ég, hívásod pillanatában!  

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Hagyj hozzászólást

*