Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Angyali tanítás: Pénz és bőség bevonzása

Dátum: 18.05.2017

Anyagi problémáid megoldásában hathatós segítséget nyújt számodra Gábriel angyal tanítása, melynek segítségével bevonzhatod a bőséget és a gazdagságot az életedbe, akár egy angyali pénzmágia segítségével. Ezzel a pénzmágiával Te is könnyedén juthatsz anyagi bevételhez. Nincs más dolgod, mint követni az angyali utasítást, és elvégezni a következő pénzt hozó angyalmágiát.

 

Még több angyali üzenetet, utasítást ITT találsz!

Be kell szerezned egy zöld, vagy egy arany színű gyertyát, mert ez a két szín szimbolizálja a pénzt és a gazdagságot, amire most neked igazán szükséged van. Ahhoz, hogy a mágiát sikeresen el tudd végezni, legalább egy ilyen gyertyával rendelkezned kell. Amennyiben nagyobb összeget szeretnél bevonzani a pénzmágia segítségével, a mágiát a zöld és az arany színű gyertyával, vagy kollégánk segítségével végezd el, így a hatalmas szerencse a legbőségesebb emberek táborába repít majd el Téged!

szerencseszam_rtl_cikkbe

Ha teheted, gyújts meg egy füstölőt és hallgass spirituális zenét. Ám ez nem a pénzmágia feltétele, csupán segíti a gyorsabb kapcsolatfelvételt az angyali segítőkkel.

 

Most pedig tudd meg ITT, az ANGYALSZÁMOD, hogy ne ezen múljon a mágia sikeressége!

Tedd a kezed a gyertyá(k)ra, majd hunyd le a szemed!

Ezoterikus látásoddal érzékeld, hogy az univerzumból egy káprázatos, vakító fehér és arany színű fény áramlik a gyertya felé és eléri azt! Engedd, hogy a tisztító fény megtisztítsa gyertyádat, eltávolítson minden olyan negatív letapadást, rezgést, ami nem oda való, és megakadályozná a pénz beérkezését.
Ez az alapköve a pénzbevonzásnak, hogy megtisztítsuk a pénz útját. Ha biztosra szeretnél menni, mert eddig a pénz messziről elkerült, akkor kérd kollégáink segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy felügyeljék a tisztulás folyamatának sikerességét!

Ez a folyamat nem vesz sok időt igénybe, általában 1-2 perc alatt megtisztul a pénz útja.

Ezt követően a Teremtőtől áldást kell kérned a gyertyádra, és az angyalokkal együttesen történő tevékenységedre!

Ezután egy tű segítségével írd, vésd bele a gyertyába azt az összeget, amelyet szeretnél bevonzani az angyali pénzmágia segítségével.

Hívd össze az angyalokat, hívd meg a gyertyád angyalát, Gábrielt, és a siker és felemelkedés angyalát is szólítsd meg, hogy a pénzmágia rövid idő alatt beteljesüljön. Kérd tőlük, hogy szenteljék fel a gyertyádat.

 

Ha nem tudod, mit kell tenned, olvasd el ITT!

Gyújtsd meg a már beavatott és felszentelt gyertyádat, és gondolj arra az összegre, amit belevéstél a gyertyába. Gondolj bele abba, amint megvalósul a gazdagság! Éld meg az örömöt, a pénz okozta boldogság érzését!

Végül adj hálát az Univerzumnak, a Teremtőnek és az égi segítőknek, mondj köszönetet Gábriel arkangyalnak is!

Ha gyorsan van szükséged az anyagi segítségre, akkor bátran jelentkezz Machita kollégánknál a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki elvégzi számodra az azonnali gyorspénz mágiát, amelyet a műsorvezetőtől kapott meg!

egészség horoszkóp

Jobb életszínvonalra vágysz? Itt az ideje, hogy ne csak bánkódj és sajnáltasd magad!Megmondó vagy Machita jósnőket a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/p), akik az angyalok segítségével egy jobb anyagi helyzetet teremthetnek neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (6)

Béláné a 15.02.2018

Sajnos nem tudom hivni,,de az interneten várom,,

  Asztro Show a 20.02.2018

  Kedves Béláné! Kérje gyakran az angyalokat segítségért. Azonban ha nem tapasztal pozitívumokat, érdemes telefonálnia, a 06 90 633 991-es számra (485 Ft/perc), hogy jósaink megnézhessék, nincs-e Önön átok vagy rontás! Aszro Show

erzsebet a 11.07.2017

JO NAPOT MINDEN JÓSNAK én még soha nem nyertem de most nagyon nagy bajba vagyok a jelzálog miatt de egyedül élek és a nyugdijam nem elég a fizetnivalokra mit tehetnék hogy egy kis pénzt betudnák már vonzani hogy megszabaduljak a tartozástol már az idegen kezelnek mert nem soká ha nem fizezek elveszik a házamat várom válaszát köszönöm

  Asztro Show a 13.07.2017

  Kedves Erzsébet! Szakembereink azért érhetőek el 24 órában, hogy hatékony segítséget adhassanak Önnek. Megnézik, miért nincs szerencséje, és nagy nyereményhez segíthetik hozzá a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Hívja őket bizalommal! Asztro Show

JÁNOSNÉ a 27.06.2017

JO NAPOT KIVÁNOK PROBÁLOK POZITIV GONDOLKODÁSBA S MINDIG CSAK AZ OLCSOBB ÁRUT VESZEK MEG

  Asztro Show a 06.07.2017

  Kedves Jánosné! Nagyon jól teszi, és reméljük, mielőbb sikerült erősödnie anyagiakban! Ha mégsem, jósaink megnézik Önnek, mi akadályozza a gyarapodásban, a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Asztro Show

Hagyj hozzászólást

*