Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Angyalkártya jóslás

Angyalkártya jóslás

Dátum: 31.10.2012

Az angyalokkal  többféle módon is kapcsolatba léphetünk, ezek közül a legismertebb és legkedveltebb módszer az Angyalkártya üzeneteinek az értelmezése által történő kapcsolatfelvétel.

Amikor valamilyen gondunk van, választási és döntési helyzetbe kerülünk, a kártyák segítségével iránymutatást kapunk, hogy merre induljunk. Az angyalok soha nem oldják meg helyettünk a problémáinkat és nem is avatkozhatnak közbe, csakis akkor nyújtanak útmutatást, ha mi kérjük őket figyelembe véve a szabad akaratunkat. Mivel ők más dimenzióban léteznek, más kommunikációt használnak, nem az általunk legérthetőbb módon, nem verbálisan próbálnak velünk kapcsolatba lépni, hanem különféle üzenetek formájában. Ha kérdezni szeretnénk tőlük, akkor nagyon fontos, hogy a lehető legpontosabban fogalmazzuk meg, mihez szeretnénk iránymutatást kérni.  Olyan időpontban kérjük az angyalok segítségét,  amikor biztos senki sem zavar meg bennünket, minden zavaró tényezőt próbáljunk meg kiküszöbölni (kapcsoljuk ki a Tv – és a rádiókészüléket valamint a telefont).  Adjuk meg a tiszteletet nekik is és magunknak is azáltal, hogy csak Rájuk figyelünk.

Előtte egy rövid ráhangolódással, meditáljunk, csendesedjünk el, csak ezután használjuk a kártyákat. Gyújtsunk meg egy kék gyertyát. Nyilvánítsuk ki magunkban  a vágyat arra, hogy a választ nyitott szívvel fogadjuk és követjük. Amikor már érezzük, hogy a kapcsolat létrejött, vagyis melegséget érzünk, nagy nyugalom árad a bensőnkben, akkor kell elolvasni a nekünk szánt üzenetet. Érdemes elgondolkodni az értelmén és engedni, hogy áramoljanak bennünk a gondolatok és az érzések.

Az Angyalkártya jóslás nem egyszerűen csak egy elolvasandó szöveg. Oda kell arra is figyelni, hogy mit mozgat meg belül, mi a mélyebb üzenete, miért éppen azt kaptuk. Előfordul az is, hogy látszólag nem érthető, hiszen úgy tűnik semmi köze a megfogalmazott kérdéshez, problémához, azonban ez csak a látszat. Pontosan tudják, miért az adott lapot adták a kezedbe, a kérdésed megoldásához. Életünk bármely területén segítenek ezek az üzenetek. Célszerű leírni az érzéseket és gondolatokat, ami az angyalkártya jóslás alkalmával eszünkbe jut, majd később újra elolvasni ezeket.

Az angyalok mindig ott vannak körülöttünk, csak kérdezni kell tőlük, és természetesen a választ is meghallani, amit küldenek nekünk.

A felhasználók hozzászólásai (2)

dzeszika a 20.08.2013

ááá akor mit csinájak ha nem hagy aludni a szellem

    Asztro Show a 01.10.2014

    Kedves Dzeszika!
    Tündér Lili jósnőt ajánljuk segítségül Önnek, melléke: 954. Médium és spiritiszta.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*