Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Angyalkártya jóslás a bőségért

Angyalkártya jóslás a bőségért

Dátum: 12.08.2013

Az angyalkártyában Ariel arkangyal testesíti meg a bőséget, vagyis ő tud hozzá segíteni minket a jómódhoz. De sokan félreértik az üzenetét, hiszen nem az öncélú gazdagságról szól, ami kiderül a személyes üzenetéből is:

„Amikor hallgatsz a belső hangra és megvalósítod az igazi álmaidat, anyagi gondjaid – meglátod – hirtelen megoldódnak”. Vagyis az isteni, azaz legfelsőbb akaratról szól az üzenete. Amint életcélunkat megtaláljuk, és annak beteljesüléséhez anyagi támogatottságra van szükségünk, akkor számíthatunk az azonnali kinyilváníttatásra. Vagyis megnyílnak olyan lehetőségek előttünk, amellyel bevonzhatjuk a „küldetésünkhöz” szükséges pénzt.

 

ITT megtudhatod, melyik atlantiszi angyalt kell hívnod különböző problémáid megoldásáért!

tv2_angyal

Igen ám, de mit tegyünk, ha szűkölködünk anyagiakban és fogalmunk sincs, merre keressük az életcélunkat?

Tegyük ki az angyalkártya lapjai közül az Ariel arkangyalt ábrázolót, majd keverjük meg a lapokat. Egyszer emeljük el, majd a tetejéről tegyünk balról jobbra három lapot Ariel alá. Példánkban ez a három lap: Azrael, Chamuel és Gábriel lett. Tehát a segítő jóslat így szól: Módosíts pályát, mert az életcélod a tanácsadás, mégpedig táplálással és gyermekekkel kapcsolatosan, ez lehet testi és lelki táplálás egyaránt.

 

Sorselemzés angyalkártyából ITT!

 

Mint a példából is kitűnik, igen egyértelmű válaszokat adnak az angyalok a lapok segítségével. De abban az esetben, ha nincs angyalkártya nálunk, akkor is rátalálhatunk életcélunkra, ha figyelünk Ariel által üzent belső sugallatokra. Ezután már csak egy szertartás marad hátra, amihez szintén Arielt ábrázoló kártyára és egy rózsaszínű gyertyára van szükségünk. A lángnál fohászunk így szóljon:

„Kérlek, a jólét bőségszaruját öntsd elém! Kérlek, nyisd meg elmém a sugallatok befogadására, hogy észrevegyem a kincseket, akár ragyogó ötletek, vagy lehetőségek alakjában küldöd el hozzám! Kérlek, segíts, hogy közösen valóra válthassuk legfontosabb álmaimat! Kérlek, vedd át a gondjaimat! Ígérem, hogy később támasza leszek a segítségre szorulóknak!”

Arielhez a rózsakvarc kapcsolódik, ha ezt viselünk, azon túl, hogy szívünk még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt, még a szertartásba vetett hitünket is megerősíti.

Virág elérhetősége

Szeretnéd egy egyszerű lépéssel megtudni, hogy mi az életfeladatod, és hogyan indulhatsz el a legrövidebb úton a beteljesítése felé? Akkor hívd Xalent vagy Ágnest a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik nem csak, hogy elmondják azonnal, de egy igen erős angyalmágiát is elvégeznek számodra pénzbevonzás céljából!

Külföldről is eléred jósainkat: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

A felhasználók hozzászólásai (2)

Krisztina a 06.11.2013

Érdeklődnék,hogy anyagi gyarapodásért valamint rontás ellen kinek a segítségét kell jérni?

    Asztro Show a 30.09.2014

    Kedves Krisztina!
    Ágnes jósnőt ajánljuk Önnek, melléke: 313. Átok és rontás vizsgálattal is foglalkozik.
    Hívja most! 0690633991 (485 Ft/perc)

Hagyj hozzászólást

*