Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

Angyalmágia

Angyalmágia

Dátum: 10.07.2012

Az angyalmágia az angyalokkal való kapcsolatfelvételt jelenti. Az angyalokkal való kommunikációnak rengeteg formáját ismerjük. A legelterjedtebb az atlantiszi angyalpecsétek készítése és az atlantiszi angyalok megidézése.

Létezik azonban más módszer is arra, hogy kapcsolatba lépjünk az angyalokkal és az ő erejüket kérjük és használjuk problémáink hatékony megoldására.

A bőség megteremtésében is segíthetnek az angyalok! Kattintson IDE!

 

Az egyik ilyen módszer az angyalmágia, amikor direkt kapcsolatba kerülünk az angyalokkal.

Az angyalmágia mágikus szertartásához 7 darab gyertyára lesz szükségünk, egy szál fehér rózsára és egy pohár vízre.

Válasszunk a lakásban egy sarkot, a sarokba helyezzünk egy kis asztalt vagy egy széket. Tegyünk a kis asztalkára egy fehér terítőt. Lehet egy kis szimbolikus terítő is. Az asztalkára helyezzük el a gyertyákat háromszög alakba úgy, hogy a háromszög két szára 3-3 gyertyából, a csúcsa meg egy gyertyából legyen kirakva. Ha van otthon hegyi kristályunk, akkor a háromszög alját kristályokkal rakjuk ki.

A háromszög jobb oldalára helyezzük a pohár vizet, a bal oldalára pedig a rózsát.

A gyertyák és a rózsa színe változhat annak függvényében, hogy milyen jellegű problémával fordulunk az angyalokhoz. A fehér szín univerzális és bármilyen színt helyettesít az angyalmágia szertartásban.

Miután mindent elkészítettünk, hunyjuk le a szemünket és próbáljunk ellazulni. Ha meditációs zene segít ebben, akkor érdemes közben zenét hallgatni.

rtl_angyal

Számítsa ki angyalszámát IDE kattintva!

 

Az angyalmágia szertartásának menete

Egy füstölő meggyújtása is segítheti a ráhangolódást. De ha Önnek ezekre nincsen szüksége ahhoz, hogy ellazuljon, akkor csak hunyja le a szemét és képzeljen el egy fehér márványlépcsőt. Képzeletben vesse le a cipőjét és lépjen a lépcső legfelső fokára. Érezze, amint a hideg márvány érintkezik a talpával. Induljon el lassan lefelé. Jobb oldalt van egy kapaszkodó, azt fogja meg és így lépkedjen. Menjen le 15 lépcsőfokot, majd forduljon jobbra. Menjen egyenesen 15 lépést és elérkezik egy épülethez. Az épület egy romos templomhoz hasonlít. Nyissa ki az ajtaját, nyitva van, de nagyon nehéz mozdítani. Ahogy belép, kellemes hűvös és enyhe tömjénszag fogadja. Próbálja felidézni a tömjén illatát. Az oltár előtt egy vázát talál, a vázában pedig elszáradt virágokat. Cserélje ki a virágokat, tegyen a vázába friss vizet. A váza alatt talál egy kulcsot, ezt vegye magához. A gyakorlatot segíti a gyakori mély lélegzetvétel.

A kulccsal menjen ki az ajtón és rögtön észrevesz egy mezőt. Lépjen a fűre és érezze, amint a fűszálak csiklandozzák a talpát. Egyszer csak elered az eső,  érezze, amint az eső jól eláztatja. Olyan ez az eső, mintha átfolyna az Ön testén. Álljon az esőben és képzelje, amint az esővíz kimossa Önből az összes feszültséget. Átmossa a lelkét teljesen. Ezután induljon visszafele. A lépcső előtt lát majd egy ajtót. Menjen be azzal a kulccsal, amit a váza alatt talált. Egy szobába jut és ez a szoba pont úgy néz ki, mint az, ahol Ön ül és meditál. Az Ön szobájának a tökéletes mása. Ebben a szobában is elő vannak készítve a gyertyák. Most képzeletben gyújtsa meg a gyertyákat. A háromszög közepén talál egy sípot, azt vegye el és fújja meg kétszer. Képzelje el a síp hangos, de nem bántóan éles hangját. Majd nyissa ki a szemét és mondja ki hangosan:

Az angyaloktól megkaptam a gyémánt sípot,

köszönöm nekik és most  segítséget hívok.

Ha a sípot kétszer megfújom,

megérkezik segítő angyalom.

Tündér Lili

Ezután igya meg az odakészített vizet, gyújtsa meg a fehér gyertyákat és hangosan mondja el, mi a kérése a jelen lévő angyalokhoz. Tíz percig koncentráljon a kérésére és soroljon fel legalább három személyt, aki szintén jól jár, ha az Ön kérését teljesítik. A fehér rózsát szárítsa meg és a szirmait szórja ki a legközelebbi teliholdkor.

Ezután már nincs más dolga, mint az angyalokra bízni a feladatot és ők mindent elintéznek.

Fontos, hogy a fent leírt meditációhoz nyugalomra van szükség. Ha Önt megszakítják az angyalmágia elvégezte alatt, és nem tudja befejezni, akkor legközelebb ne onnan folytassa, ahol abbahagyta, hanem kezdje elölről.

 

Ha elvégezte a meditációt, de nem érzi a hatását, akkor komolyabb erők munkálkodhatnak a háttérben! Jobb, ha már előtte utánajár annak, hogy nincs-e a házában szellem, esetleg nincs-e Önön átok vagy rontás! Kérje ebben Boszi Kata vagy Kamilla segítségét a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc), elvégzik Önnek a vizsgálatot, és segítenek a meditáció sikeres elvégzésében!

Eléri szakembereinket külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*