Cikkek

Kövesse asztro-híreinket a blogunkon!
Olvasd hetente frissülő cikkeinket!

angyal

Angyalmágia az egészségért

Dátum: 27.10.2016

Amennyiben egészségügyi problémákkal küzdesz és szeretnél angyalmágiát, hívd segítségül Rafael arkangyalt. Biztosan segíteni fog megtalálni a gyógyuláshoz vezető helyes irányt, erőt és kitartást ad, hogy a sikeres gyógyulás bekövetkezzen az életedben.

Komolyabb segítségre van szükséged? Kattints IDE!

angyalmágia

Mint azt már oly sokan tudják, az egyes betegségek kialakulásában jelentős szerepet játszik a lelki háttér. Ha a lelkünkben harmónia van, szívünkben béke és szeretet, gondolatainkban pedig tisztaság és elfogadás, akkor a betegségek sem tudnak tartósan ledönteni minket a lábunkról. Ezért nagyon fontos megteremteni a testi-lelki egyensúlyt, amiben az angyalok is segítségedre lesznek.

Nem hiszed, hogy vigyáznak Rád az angyalok? Akkor ezt ITT látnod kell!

 

Mindenki hallott már olyan esetekről, amikor varázslatos gyógyulásokról számoltak be, és olyanokról is, amikor valaki egy hétköznapi megfázásból hosszú hetek, akár hónapok után gyógyult meg. Nem arról van szó, hogy egyik ember szervezete ennyivel erősebb lenne a másikénál, hanem az égi segítőkbe vetett hit a különbség a két eset között. Mindenkinek esélye van a gyógyulásra és a korai felépülésre, de ezért tenni is kell. Kérjünk angyali segítséget Rafaeltől, aki segít megteremteni a legjobb körülményeket. Támogatást, utasítást és erőt kérhetünk tőle, ha a betegség ledöntött a lábunkról.

Inkább a kézzel fogható, alternatív gyógymódokban hiszel? Kattints IDE!

angyalmágia

Ha szeretnél meggyógyulni, akkor az angyalmágiához szerezz be Rafael arkangyalról egy képet, vagy egy őt ábrázoló szobrot. Helyezd magad nyugalomba és hívd magadhoz a gyógyítás angyalát és a saját védőangyalodat is. Gyújts egy mécsest, és a tűz tisztító erejének segítségével szenteld fel angyalodat a gyógyítás hatalmával. Méltóságteljes hangnemben kérd meg az angyalokat, hogy segítsenek betegséged leküzdésében. Mondd el az angyaloknak, hogy miben kéred pontosan a segítségüket, és kérd rá az áldásukat, mondd, adják gyógyító energiájukat a felépülésed érdekében.

Mivel Rafael tisztában van vele, hogy a betegségek oka az energiák helytelen működése, a negatív energiák begyűrűzése környezetünkben, ezért segíteni fog megtisztítani a teret és minket is.

Rafael segítségét, egy angyalmágiát nem csak magadnak kérheted, hanem szeretteid, barátaid számára is.
Kérj angyalmágiát a legjobb szakemberektől, akik az angyalok segítségével jobb egészségügyi állapothoz, anyagi helyzethez segíthetnek hozzá! Imola vagy Marcus Mágus az angyalok segítségével megváltoztathatják az életed a 06 90 633 991-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760666 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605906 (1,61 €/p) számon, Szerbiából a 0901855856 (120din/p) számon és Ausztriából a 0900470622 (1,81€/p) számon!

Lajkolj minket!

Hagyj hozzászólást

*